Ana içeriğe atla

KOÇ BURCUNDA HYBRİD GÜNEŞ TUTULMASI 20 NİSAN 2023











2023 YILININ İLK TUTULMASI
TUHAFLIKLARA HAZIR OLUN...
TUTULMANIN ETKİNLİĞİ
2031 yılına kadar devam edecek...

KOÇ BURCUNDA HYBRİD GÜNEŞ TUTULMASI

29 DERECE DE KOÇ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI 
SON NOKTA ATIŞLAR PAT PAT ORTAYA ÇIKACAK.

HYBRİD  tutulma ve her zaman gerçekleşmez. Gizli saklı her türlü gelişmelerin habercisidir. Çok gıcık bir haldir. 
TUTULMA KOÇ BURCUNDA 29 DERECEDE 50 DAKİKADA 12. EV VERSİYONUYLA GERÇEKLEŞİYOR. 
YÜKSELEN 18 DERECE BOĞADA VENÜS İKİZLERDE MERKÜR BOĞA DA DURAĞA GİRMİŞ VAZİYETTE  OLACAK HERŞEY 12. EVLE İLGİLİ OLACAK.
Klasik mantıkla Güneş Tutulması açısız halde modern mantıkta MC ile kare halde.  Güneş tutulmasının yöneticisi Mars da  sınır dışı vaziyette (zaten uzun zamandır bu durumda mars kontrolsüz azgınlıkta) gene tutulmanın Yükselen yöneticisi Venüs de ikizler burcunda 10 dereceden klasik mantıkla al buradan yak diyerek açısız ve sınır dışı halde... 
BEN BU DURUMA VAY YAVRUM VAY DERİM BAŞKA DA BİRŞEY DEMEM DERMİŞİM. Hemen paniklemeyin yavhu... 
Bu tutulma tüm dünyaya kişilere  son dakika kontrol dışı oluşabilecek sunumlar getirecektir. 
Tutulmanın iyi yanları Mars durağan Merkür'le 60'lık açıda bu da davranışlar ve fikirler arasında uyumlanmaya yönlenme kontrolsüzlükleri düzenlemeye yönelmeyi verecektir. Tekrardan her şey son dakika gözden geçirilecektir. Tutulmanın Kuzey Ay Düğümü ve Jüpiter tarafında basiage pozisyonda olması iyilik yapan son dakika iyilik bulacak demektir.  
Hastaneler hastalıklar bırakışlar bitişler yeni başlangıçlar yönlenmeler son dakika hamleler oluşacaktır. 
BU TUTULMA GİZLİ OLUŞUMLARDA ÇOK ETKİNDİR. Özellikle sağlıksal konularınızı yeniden gözden geçirin. Baş ağrıları gribal enfeksiyonlar oluşur. Uyuşukluk kaçış sürgünler yurtdışına yerleşim doktorlar yardımseverlikler ve yardımsever dernekler her şeyden uzaklaşma isteği yeni bir site açmayı ruhsal çalışmalar dualar  yapmayı şifasal aktiviteler ortaya koymayı sanatsal etkinlikleri devreye sokmayı yazarlık kapasitelerini kurgu yapmayı senaryolar üretme  gibi konuları devreye sokacaktır. Son dakika hızlı kararlar almak durumu da devrede olacak. 
Merkürün durağa girmesi geri vitese almayı  bazı işleriniz için getirecektir. Tekrar konular gözden geçirilmeye başlar. Özellikle Merkür  durağanda iken her hangi bir projeyi başlatmayın geri teper istediğiniz kazanç isteğiniz şekilde olmaz. Tutulmadan hemen sora 20 NİSAN 2023sabah 7.30 da AY BOĞA BURCUNA GEÇİYOR. Duygusal zıtlaşma inatlaşma direnişler aile içeriğinde trafikte yaşanabilir. 
ve 20 NİSAN 2023 
Güneş Plüton karesi de pek tabii ki devreye girecek. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.
 -Ay ben kendimi ifade edemiyorum istediğim yaratıcılığı ortaya çıkaramıyorum diyebilirsiniz. Yetkilerinizi kullanmakta veya ihtiyaçlarınızı anlatmakta sorunlar oluşabilir. Babanızla eşinizle istekler değer güç para çatışması oluşabilir. Etki süresi en fazla 3 gündür sonrası eh işte... Piyasalarda sıkıntılar yaşanabilir. 
20 NİSAN da aynı zamanda TUTULMA SONRASI saat 08.55 gibi GÜNEŞ BOĞA BURCUNA GEÇECEK. 
Savaş mücadele işleri rahatlığa keyfe lükse paraya  nasıl para sahibi oluruma garanticiliğe  yönlenecek. 30 günlük süreçte keyif alacağınız işleri yapmak keyif alacağınız yemekleri yemekten mutluluk duyacaksınız. Tembellik de ister istemez aktif olur. hadi bana bir çay getir de içelim rahatlığı devreye girer. Bu zamanda ara ara da olsa kendinizi şımartın. Şımartılmayı beklemeyin kendinize değer katıp kendinizi siz şımartın. 

TUTULMA VERSİYONU YENİ ADIMLAR İÇİN YÖN VERİRKEN İNATLA ALANINI KORUMA GÜVENE ALMA SAVAŞININ UZUN YILLAR VERİLECEĞİNİ GÖSTERMEKTEDİR. 

























TUTULMANIN DETAYLARI
Tutulma ismi HYBRİD  = Melez, kırma  demektir. 
Magnetitude değeri 1.13
7 kuzey 129 nolu Saros döngüsünde...
2023 ün bütün tutulmaları 7. Saros bölgesinde oluşuyor. ve 2023 ün toplamına da denk geliyor. 
Tutulma 29 derece 50 dakikada Şarteyn durağında
12.ev de gerçekleşiyor.
Türkiye İstanbul lokasyonu ile tutulmanın yükseleni 
18 derece 09 dakika boğa burcu. 
(Derecesi lokasyona göre değişir. Ülke konumu itibariyle  burç kaymasıyla bazı ülkelerde ASC yani yükselen  ikizlerdir. )
yöneticisi Venüs ikizler burcunda 10 derecede tutulmanın arka yüzden teşvik veren Şiron koçla 
modern gözle  6 derecelik 60 lık açıdadır. 
Tutulma yönetici gezegeni Mars. Mars yengeç burcunda 3. evde 13 derecede.
tutuma ile klasik mantıkla açıda değil. modern görüş ile  tutulmayla 1 derecelik orb içeriğinde 72 lik minör açı halinde 
Tutulmaya eşlik eden gezegen Jüpiter
Tutulmaya eşlik eden bilinen asteroitler Astera Vesta Eris Endistrua
Tutulmaya eşlik eden sabit yıldız Alrisha
Tutulmanın açıları 
Klasik mantıkla tutulma açısız
Modern görüşle tutulmanın MC noktası ile 3 derecelik orb içinde karesi mevcut.  
4 derecelik orb ile Pallasla kare 
Merkür boğa burcunda ve durağana geçmiştir.  İki düşün bir adım atma zamanını vurgular.
TUTULMANIN BULUNDUĞU EV
12. ev ne demek?
şifa dua evi  aynalık ruhun en derinine inebilme veya inememe 
kurgu yapma senaryo yazma sanatsal işlerle uğraşma (yazarlık ressamlık gibi)
hayal kurma  kendi kendine hülyalara dalış sezgiler medyumik hisler içine doğma 
terk ediliş bırakış tevekkül uzaklaşma sürgün ülke terki yalnızlık huzur alanı kariyer alanından yakınların annenin kardeş ve yakın çevresi  ( teyze dayı gibi  )dostların grup arkadaşlarının değerleri kazançları amaçlardan kazanç hayali kariyer hedef odaklı ticari evraklar hemşireler doktorlar mahkumlar mahkumiyet tutuklu kalma bilinçaltı ve kodlamalar kapalı alanlarda çalışma  hapishane okul hastane Mundane olarak devlet görüşmeleri devlet yolculukları devletin ticari sözleri devlet başkanının düşünce ve fikirlerini verir.  Dernek parası grup parası akademik kariyerin bitişi üniversitenin bitişi yurtdışından dönüş eşin ortağın işi günlük rutinleri çalışma arkadaşları çalışma ortamı  kameramanlar film sektörünün arkası kamera arkası Youtube gibi konuları içeriğine alır. Ayrıca  çocukların yaşayabileceği krizler ameliyatları kazaları sakarlıkları  huysuzlukları ödemeleri saplantıları psikolojilerini gösteren evdir. Fix genel göstergeler  şifacılar mahkumlar evsizler yardım dernekleri çocuk esirgeme yaşlılar yurdu...Olumsuz anlamda unutkanlık sakarlıklar vurdumduymazlık boş konuşmalar iftiralar yalanlar mafya işleri kaybolma kaçma intihar yok oluş hafıza kaybı gizli kapaklı iş çevirme kapı arkası plan konuşmalar 12.evin içeriğinde tehlike arz eden meslek edinilmiş nemalanma yolları dolandırıcılar  büyücülük muskacılar üfürükçülerdir.  Korkular kaygılar panikler içine kapanmak ankisiyete ruh sağlığının bozukluğu bunalma bunamada 12.ev niteliğide harita oranında verir. Su ve gaz 12. ci evin vazgeçilmezidir.  İlaç sektörü kimya matematik konularında bilinmeyen formülasyonları aydınlatma yeridir. Sembolikler çoğaltılabilir. 

TUTULMANIN DERECESİNİN ÖNEMİ 
Tutulma 29 derece 50 dakika da koç burcunda gerçekleşiyor.
29 derece genel anlamda tamamlanma sonuçlanma tamamlama nihayete erme bitiş ve son dakika derecesidir. 
Şarteyn durağına derece olarak denk geliyor. 
Anaretik derece olmasıyla birlikte  29 derece balığın ve Sheat sabit yıldızının derecesidir. 
29 derece eşitliği 11 e  oradan 2 ye tekabül eder. 
kollektifte asilikler amaçlarda bekleyiş ve tevekküle dost yitirmeye dost kazanmaya 
amaçlarda ikileme düşmeye  amaçlar için değer ve para kazanmaya yurt dışıyla ilgili değerlendirmelere yurt dışına gidişleri son dakika işleri son dakika toplantı ve kazançları kayıpları  
 çok olumsuz anlamda intihar cinayet kaza boşanma ayrılma konularının gündeme gelmesine ameliyat konularını ortaya çıkaran bir derecedir.  Şarteyn durağında olması işlerden çok iyi kazanç elde edilemeyeceğini bir işe girişmek için iyi bir zaman olmadığını en az 3 günlük en fazla 1 haftalık zaman diliminden sonra işlerinizde aktifliği ortaya sergilemek gerekliliğini vurgulamaktadır. 

TUTULMANIN BULUNDUĞU BURÇ 
Koç burcu ne demek?
baş bölgesini temsil eder. 
başlangıç yapabilmenin burcudur. ateş elementine ait öncülükte sınır tanımayan bir burçtur. dünyaya geldiğimiz an koç kapısından gireriz.
girişimcilik ateşlilik ataklık cesaret hızlılık çalışkanlık pratiklik ben diyerek gitmek iyi muhasebe tutmak çabuk kızmak çabuk sönmek durduğu yerde duramamak her yere koşturmak kavgacılık korkusuzluk sportmenlik cabbarlık burcudur.
kocun en fiks özellikleri tecrübesizliktir. tecrübesiz olduğu konularda zora düşebilir. hep elinde kalem muhasebe yapar. işkoliktir. her şey hemen olsun der. çok acelecidir. 
olumsuzda çok bencil olabilir. çok konuşur. onu susturabilenler ya ikizler ya da yay burçlarıdır. 

TUTULMA YÖNETİCİSİ  BURCU BULUNDUĞU KONUM VE AÇISININ ÖNEMİ 
Tutulma yöneticisi Mars Yengeç burcunda 13 derecede 3. evde...
İletişim yolculuk kararlar düşünceler kardeşler yakın çevre eğitim ticaret çerçevesinde her türlü savunma halinde mücadeleci enerjiyi getirecektir. 
Marsın sınır dışı olması kontrol edilemez bir şekilde savrukluğa kişileri devletleri yönlendirebilir. 

Daha evvel ki hybrid tutulmalar  

8 nisan 2005 19 derece koç burcunda
3 kasım 2013 11 derece akrep burcunda oldu.
bir dahaki HYBRİD TUTULMA 
14 kasım 2031 de 22 derece akrep burcunda olacak...
TUTULMA nerede izleniyorsa o ülkelerde ilk etapta etkiler yoğunlukla gözlemlenir. 
tutulma etkisini her anlamda o ülkeler pat pat görür ve yaşar.
TUTULMANIN İZLENECEĞİ ÜLKELER
BATI AVUSTRALYA
DOĞU TİMOR
ENDENOZYA nın BATI PAPUA bölgesi 
Tutulma Türkiye'den gözlenmeyecek ancak tutulma aksları Türkiye'nin doğum haritasına pek tabii ki vurgu verecek...
Mayıs Haziran ve Eylül aylarında TC de etkileri almaya başlayacak. Ve 2031 e doğru gidişatta büyük oluşumlardan geçilecek...
Tutulma etkisine 0 derece Boğa burcunda 29/28 derece Koç burcunda herhangi bir gezegeniniz varsa ve özellikle Ay düğümlerinize Tutulma dereceleri değiyorsa kişisel olarak sizler evet etkilere şahsen ve alenen maruz kalacaksınız. 
Aile para çocuklar yer değişimi iş değişimi gibi alanlarınızda yeni alanlara yönlenmek durumunda kalacaksınız. 
Tutulma sizin hangi evinizde gerçekleşiyorsa yani koç eviniz hangi evse o ev hareketlenecektir. 
 

HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN...
 RUHUNUZ VE ZİHNİNİZ AYDINLANARAK SİZE YOL GÖSTERSİN...


Uranyen Astrolog
Rüveyda İrem Akalın





https://youtu.be/1MHNwbfAjAs





@astro.ses #astroloji #2023 #hybrid # nisanayı #gökyüzü #gezegenler #tutulmalar
#astrolojieğitimi #burçlar #merkür #güneş #venüs #ay
#güneştutulması #aytutulması #koçburcu #boğaburcu #eğitim










Astroloji enerji alanıdır. Gerçeklerle yüzleşmektir. Aydınlanma bilinci ve aynalık prensibi astroloji ile yakalanır. Psiko-sosyolojik bir ekol yoludur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS İKİZLER BURCUNDA VE VENÜS İKİZLER RETROYA GİRECEK

VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO Astroloji enerji alanıdır. Gerçeklerle yüzleşmektir. Aydınlanma bilinci ve aynalık prensibi astroloji ile yakalanır. Psiko-sosyolojik bir ekol yoludur. VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO TARİH ARALIĞI : 2 MAYIS 2020- 7 TEMMUZ 2020 2 MAYIS 2020 - 22 MAYISA 2020 GÜNLERİNDE DURAĞANLIK DEVREDE 23 MAYISTA RETROYA TAM GEÇİŞ OLACAK. 15 MAYIS- 7 MAYIS 2020 GECE YARISI 03.50 YE KADAR Kİ SÜREÇTE AKREP DOLUNAYINDAN DOLAYI  ARIZALI BAZI KONULAR İLETİŞİMDE İLİŞKİLERDE DAHA YOĞUNLAŞABİLİR. ABARTILI İLETİŞİM VE İLİŞKİ TUTANAĞI ZAMANI... DURAĞANLIKLAR RETROLARDAN DAHA SORUNLU VE ÇATLATICI ETKİYİ VERİRLER DİKKAT EDİN. GÖLGELİ GÜNLERDE DENİR.GÖLGENİZLE BİLE DİDİŞEBİLİR,HATTA YANLIŞ ALGILAYIP KAÇABİLİRSİNİZ. YANLIŞLIKLARA HATALARA ALDANMALARA EN AÇIK GÜNLER GÖLGELİ DURAĞAN VENÜS GÜNLERİDİR. 22 MAYIS NET RETROYA GİRİŞ - 7 TEMMUZ 2020 RETRODAN NET ÇIKIŞ EN İYİ TARAFI SANATSAL AKTİFLİĞİ TETİKLEMESİ OLACAKTIR. 2 MAYIS 2020 GÜNÜ İTİBARİYLE RETRO

ŞİRON NEDİR??? RETROSUNDA NELER YAŞANABİLİR...???

ŞİRON BİLGE ÖĞRETİCİ ŞAMAN  İKİ HAT (SATÜRN VE URANUS) ARASINDA KİLİT AÇICI ANAHTAR  5 TEMMUZ 2020---19 TEMMUZ 2020  İTİBARİYLE  ŞİRON KOÇ BURCUNDA DURAKTA. 19 TEMMUZ 2020 DE RETRO  HAREKETİNE TAM BAŞLAR 9 ARALIK 2020 DE TEKRAR  DURAĞA DÖNECEK  DÜZ HAREKETE GEÇİŞ İÇİN  HAZIRLANACAK  22 ARALIK 2020 DE 15.27 DE DÜZ  HAREKETİNE DÖNECEK. 6 AY DURAK VE RETRO UZUN BİR SÜRE DURAĞANLIK VE  RETROSUYLA  GEÇMİŞ KALINTILARA  BİZLERİ KOŞTURABİLİR. ESKİ AĞRI SIZILARI ÜZÜNTÜLERİ  GERİDE BIRAKMAK İÇİN  ÇABALAMAMIZ GEREKİYOR. ŞİRON, Yunan mitolojisinde centaurdur. Ş ifac ıdır.Kendi dışında herkese bilge yanlarıyla  sanatta tıpta eğitimde askerlikte faydalı olmuştur. yaralarına şifa kaynağı bulmuştur. Ancak bir tek kendisine faydası olamamıştır. terzi kendi söküğünü dikemez derler ya  işte bu minval marsın attığı ok yanlışlıkla şirona saplanır ve  şiron o günden sonra acı ve üzüntü ile  yarası ile başbaşa kalır ta ki p rometheusla anlaşıp ölümlü olmayı kabul edenene kadar. yani ölümsüzlükten vazgeçmişt

YENGEÇ BURCUNDA 28 DERECEDE SATÜRN KARŞITLIĞI İLE YENİAY

20.7.2020 PAZARTESİ İSTANBUL SAATİ  İLE   22.32 DE  YENGEÇ BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK  YENİAY  28 DERECE DE 6.EV KONULARINI KARŞIMIZA GETİRİYOR. SORUMLULUKLARIMIZLA KARŞILAŞMAK YÜKÜMLÜLÜKLERİMİZİ SIRTLANMAK VE ANGARYA İŞLERİ HER TÜRLÜ ENGELE KARŞI YAPILANDIRARAK  YENİ BAŞLANGIÇLARA ADIM ATMAMIZA FIRSATLAR VERECEK. AİLE AKRABALAR TABANLI HATTA ÜLKE SINIRLARINI TERKETME TABANLI BİR YENİAY ENERJİSİ DE VAR MI VAR. . YENİAYLA BİRLİKTE EKSİK KALMIŞ YAPILMAMIŞ TÜM İŞLER BİTMEYE MUKTEDİR OLACAK. BU YENİAY   AŞK HAYATINDA SEVGİ İLE İLGİLİ KONULARIMIZDA DEĞER GÖRMEKLE İLGİLİ İRDELEMELERİ BİZE YAŞATIR. KENDİMİZİN DUYGULARIMIZIN FARKINA VRMAMIZI SAĞLAYACAK  İŞLERİMİZDE İLAHİ YARDIMLAR DAN FAYDALANARAK YOLUMUZU AÇACAĞIZ. .HİÇ UMMADIĞINIZ BİR ANDA BİR KİŞİ SİZE YARDIM ELİNİ UZATACAKTIR. YÜKSELEN KOVA BURCUNDA VE 0 DERECE DE ŞANS NOKTASI İLE BİRLİKTE ÇEVREMİZE ŞANS DA GETİREBİLİRİZ.ŞANSLI TANIŞMALAR KARŞILAŞMALAR YAŞAYABİLİRİZ. NORMAL ŞARTLARDA YENİAY  BİR HAFTA ÖNCE VE SONRASINA KADAR ETKİSİNİ YANSITIR.