Ana içeriğe atla

2023 NİSAN AYINI OKUYALIM
















NİSAN AYINA GİRDİĞİMİZ AN                                    CUMARTESİ GÜN BATIMI


























NİSAN AYI TUTULMA VE UÇUR BENİ GİTSİN AYI OLACAK...


NUMEROLOJİ DE 4 RAKAMIDIR. 
VAROLMAK YATIRIM YAPMAK AİLE KURMAK EV BARK SAHİBİ OLMAK. VAR OLABİLMEK İÇİN HAREKETTE BULUNMAKTIR. ANCAK 4 RAKAMI KARMASAL ZOR BİR RAKAMDIR. AİLE İÇİ HER TÜRLÜ SORUNLA UĞRAŞMAYA ÇALIŞMAYI AİLEDEN BİRİYLE İLGİLİ İLETİŞİMSİZLİĞİ ÇÖZMEK ZORUNLULUĞU VEREN DE BİR RAKAMDIR. 
VAR OLMANIN DAYANILMAZLIĞINI VURGULAR. 

TAROTTA NİSAN AYI İMPARATORDUR. BABADIR OTORİTEDİR ERİLLİKTİR. YAPTIRIMCILIK İNATTIR.  KOÇ ENERJİSİNİ YANSITIR VE HAKİMİYET MÜCADELESİ VERMEKTİR. BİLGELİKTİR. DEDİĞİMİ DİNLE SEN KİMSİN DE BENİ DİNLEMİYORSUN DEMEKTİR. 
VE
NİSAN AYINDA NİSA SURESİNİ  AÇIKLAMASINI MUHAKKAK OKUYUN...
ne demek istediğimi oradan anlayacaksınız. 
NİSAN AYINA VE İLERİSİ İÇİN FARKINDALIKLARA TAM ANLAMIYLA VURGU YAPAR.
Nisa suresi Medine döneminde inmiştir. 176 âyettir. Sûre, özellikle kadın haklarından, onların hukûkî ve sosyal konumlarından bahsettiği için bu adı almıştır. ‘Nisâ’ kadınlar demektir. Nisa Sûresinin tek ismi vardır, o da “kadınlar” mânasına gelen enNisâ’dır.


AY ASLAN BURCUNDA VE YAVAŞ HAREKETTE İKEN CUMARTESİ SATÜRN GÜNÜNDE  NİSAN AYINA ADIM ATIYORUZ. 
SATÜRN BALIKTA YÜCELİMİ VENÜS VE YÖNETİCİSİ JÜPİTER KOÇTA.
DEMEKK Kİ BU AY PARA GİRİŞİM HURRA AŞKA ATLAMALAR VE DEĞERLER KOŞTURMALAR OLACAK.HAYIR DİYEMEMEK İNSİYATİFLER KULLANMAK BAŞTAN SAVICILARLA UĞRAŞMALAR TEHDİTVARİ KONULAR YOĞUN OLACAK. 
AYAKLAR KIRIKLAR SPOR YARALANMALARI DÜŞMELER OLUŞACAKTIR. DİKKAT EDİLMELİDİR. MİDE HAZIMSIZLIKLARI MİDEDE HEP BİR AÇLIK VEYA TOKLUK HİSSİYATLARI ELEŞTİRİLER MUHASEBELER GIRLA GİDECEK. YÜKSEK MEVKİDE OLANLARIN GÜÇ ÇATIŞMALARINA ŞAHİT OLUNACAK. VE SANATLA İLGİLİ HER TÜRLÜ AKTİFLİK YOĞUNLAŞACAKTIR. YALNIZ SANAT DÜNYASINDAN HASTALIK VE KAYIP HABERLERİ DE GELECEKTİR. HATTA ŞOKLANMALAR YAŞANABİLİR. DOĞA DENGESİNİ BULMAKTA RÜZGARINI NEREYE VURACAĞINA KARAR VERMEKTE SIKINTI ÇEKECEK. GÜNEŞLİ GÜNDE YAĞMUR BİLE BİZLERİ BEKLEYEBİLİR. SATÜRN BALIK BAZI İSTEKLERİN YAPTIRIMLARINDA ENGELLER GECİKMELER VE KOTOLARDA İSTER İSTEMEZ KOYACAK....AYRICA CEBİNİZDEN OLMADIK PARA ÇIKIŞLARI VEYA CEBİNİZE OLMADIK PARA GİRİŞLERİ DE  OLUR. PARA KADINLAR DEĞERLER  ÖN PLANDA BU AY. 
AY yavaş ne demek duygusal içgüdüsel tepkiler hemen ortaya çıkmaz demek. Duru görü ve hissiyatlar elemeden geçirilir demek...
HER NE OLURSA OLSUN ÖZELLİKLE 11/ 12 NİSAN 2023 e kadar ki süreçte UÇURTMA KALIBI  DEVREDE 
Bu da farkındalıkların her türlü gerilimlere karşı açılacağını var olan veya bilinmeyen yeteneklerin fikirlerin ortaya illaki çıkacağını ve kişilerin ülkelerin devletlerin ilişkilerin diplomasinin  bir oraya bir buraya savrulacağını rüzgarın gidişatına göre yön çizileceğine  ve her ne olursa olsun harekete geçmek zorunluluğuna delalettir. Yani isteseniz de istemeseniz de yerinizden kalkacaksınız ve harekete geçmek zorunda kalacaksınız. Farkındalıkların tap yaptığı enerjiler ortaya çıkacak. Yetenek fikir muharebeleri kendini gösterecek. Bence de en güzeli farkındalıkların ayyuka çıkması ve harekette bereket olmasıdır. 

ÖNCÜLER BU AY  BAŞI ÇEKİYOR. YANİ ATILIMCILIK CESARET  AKTİF OLACAK.SABİTLER ARKADAN  GELİYOR. DESTEK GİRİŞİMLERİN YATIRIMA SAĞLAMA VE GÜVENİLİR BAĞLANMASI. VE DEĞİŞKENDEKİ SATÜRN TÜM OLUŞUNLARA UYUMLANMASINI GETİRECEK.  

1 NİSAN -2 NİSAN 2023 
Ay Uranus Venüs karesi içinde para kavgaları oluşabilir.
Mars ve Satürn üçgeni gerçekleşecek. bu açı  14 nisana kadar devam edecek. Ülkelerde devletler içinde çalışanlar askerler polisler güvenlik kuvvetleri ile üst düzey yöneticiler arasında uyum ve yardımlaşmalar olacaktır. Erkek çocuklarınız erkek kardeşleriniz ebeveynleriyle anlaşmakta zorlanmayacaktır. devlet işlerinde yardımsever insanlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyerde girişimlerinizi aktif etmek için güzel bir gün olacaktır. Kariyerinizde patronunuzdan olumlu teklifler alabilirsiniz. Bu açıdan faydalanın. Büyüklerinizden aldığınız destek ve onay sizlere ekstra katkı sağlayacaktır.
İş başvurusu içinde bu açı kullanılabilir. Ancak tabii ki zorlu enerjilere takılabilirsiniz. Bu yüzden özellikle isteklerde abartıdan  iletişimde ukalalıktan kaçınılmalıdır. 
3 NİSAN 2023 -5 NİSAN 2023
Merkür Plüton burç dışı karesi net devrede. 
Bu da bizler için nasıl iletişim kurduğumuza kuracağımıza dikkat etmemizi vermektedir. sözlere sözleşmelere iş yaşamınızdaki karşılaşacağınız manipülatif kişilere ekstra dikkat ediniz. eğer dikkat etmezseniz olumsuz konularla sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.ve pek tabii ki içsel alınganlıklar ve internet bilgisayar  gibi teknolojik aletlerde sıkıntılar çıkabilir. Bu açı 8 Nisana  kadar etkili olacak. hatta 7/8 nisan da ayın akrebe girmesi ile duygusal olarak da kırıcılık aktif edecek. Aman dikkat diyoorum. ayrıca halihazırda. ay düğümleri ve apollo ile de T-karesi devam etmekte. Ve bu yüzden özellikle güçlü insanlarla olan iletişiminize ekstra dikkat etmelisiniz. Güç mücadeleleri kışkırtmalarla mobinglerle karşılaşma riskleri mevcut.
3 NİSAN da Merkür Boğa burcuna 19.25 gibi geçecek. Ay da başak burcunda olacak allahtan yönelimlerde tekliflerde Ve direkt tam temas Plüton karesi etkinleşecek. iletişimde yavaşlık ketumluk boğaz problemleri konuşurken sakin ve temkinli konuşmalar aktif olacak. maddi konularınıza  dikkat edin. ticari girişimlerinizde  hemen bir aktiflik hemen kazanç beklemeyin . En azından 5 nisana kadar.  sakin konuşmaya mobing yapanlara uymamaya özen gösterin düşünün öyle mesaj atın . Sağlam bağlantı kurduğunuzdan emin olun. Merkür bu Ay boğa burcunda retro da yapacak. Sabit enerji içerisinde inatlaşmalar sevgide aşkta parada ilişkide diplomaside  aşırılık ve yavaşlıklar inatlaşmalar devreye girecektir. 
5 NİSAN 2023 
Ay terazi burcuna geçecek. Ay mars karesiyle güne başlanacak. Anne ile kardeş veya partnerlerle çatışmalara dikkat edilmeli sabah saatlerinde. Görünmez kazalar denge kayıpları oluşabilir.  ayrıca Merkür Satürn altmışlık açısı etkin olduğu için iş yaşamınızda yazarlıkla ilgili alanlarda ufak tefek teklifler buluşmalar anlaşmalar hoşnutluk verecektir. Satış yapmak yazı yazmak fikirler üretmek kurgular yapmak senaryo yazmak bağlantılar kurmak için faydalar alınır. Dolunay öncesi bir gün olduğu için terazi niteliğinde dengelerinizi yitirmeyin. Umutlarınızı yeşertin. Bağlantılarınızı sağlam kazığa bağlayın. Öncü enerjinin vurgu yaptığı bir gün olacağı için ne için neye atılım ve girişim yaptığınıza dikkat edin. Ve gerisini getiremeyeceğiniz işlerden kaçının. 
Dolunay öncesi bir gün olduğu için ilişkilerde aman ha ben sen çatışmalarına senden ötürü şundan ötürü suçlamalarına girmeyin. 
6 NİSAN 2023 
TERAZİ DOLUNAYI  :16 derece 07 dakikada 6/12. ev akslarında gerçekleşecek. Terazi dolunayının Yükseleni Boğa burcu. Venüs 24 derece boğada  açısız konumda. modern mantıkla Zeusla 150 lik Neptünle altmışlık vaziyette. tam açıdan. 
Çok güçlü bir dolunay olacak. Etkisi en az 2 en çok 5 gün devam edebilir. İlişkilerde patlama diplomaside mücadele ve kavgalar oluşabilir. Tahammülsüzlükler yüzünden kırıcılıklar yoğunlaşabilir. aman ha dikkat. 
Sevgide aşkta parada diplomaside yatırımlarda kız kardeş kızınızla kız arkadaşlarınızla değer çatışmasına girmemeye çalışın. Dolunay marsla 11 derecelik fake yaratmakta bu da kollektif  ve kitlesel  grupsal olarak mücadeleler eylemler yaratır. Dünyadan sesler yükselişe aniden geçer. 
6 NİSAN da aynı zamanda Merkür Kuzey düğümle kavuşum yapacak etkisi 3 gün sürer.  Yani dolunay günü ben sen egosal çatışmalarından uzak kalarak kendi iş ve organizasyonlarınıza yönelirseniz iletişim bilgi fikir akışı entellektüel toplantılar sözleşmeler anlaşmalar için kendinize yol açarsınız. Eğitimlere seminerlere sanatsal etkinliklere katılmak yol almak için güzel bir gün olarak lehinize kullanabilirsiniz.  Gruplarda liderler arası çatışmalarda gözlenecektir. zihinsel becerilerinizi ikna kabiliyetinizi kullanabilirsiniz. İşe girme iş teklifi alma işten çıkıp daha sağlam bir işe girişler olacaktır.  Bu arada aşktta ani atışmalara kıskançlık patlamalarına karşı kendinize çeki düzen vermelisiniz. İradenizi istekleriniz açısından lehinize kullanın. 
7 NİSAN -14 NİSAN 2023 
7 NİSAN da merkür mars altmışlık  ve neptün venüs altmışlık açısı etkin oluyor. satürn merkür ay ve düğümlerle birlikte çok güzel bir uçurtma kalıbı devrede. sihirli bir akış olacak. uçurtma kalıbı su ve toprakta oluştuğu için üretim verimlilik gelişim  adına pratiklikler devreye girecek. hissiyatlarını sizi başarılı olabileceğiniz kapılara yönlendirecek. ummadığınız yardımlar gelecek. işlerinizi kolaylıkla halledebilmeniz mümkün. ve aslında 11 Nisana  kadar bu uçurtma kalıbı etkisi yoğun olacak. Faydalanın. Sanatta yaratıcılık gerektiren her konuda kurgu yapma yazma çizmede inanılmaz büyüsel ilhamiler çalışacak. Çok yetenekli insanlar ortaya çıkacaktır. Başkalarının ihtiyaçlarını da önemseyeceğiniz başkaları tarafından önemseneceğiniz zaman dilimi. ne güzel inşallah her zaman bu enerjiyi aktif edelim...
7 NİSAN da AY AKREP TE  kıskançlıklar oluşur. 
Ayrıca 9 nisan günü kendinizi kapattı iseniz dışarı atabilirsiniz. bilinmeyenleri keşfedebilirsiniz. Sisler kalkacak ışığı yakalayacaksınız.
10 NİSAN da AY YAY burcunda bel ve bacaklara dikkat. Yaygaralardan uzak durun. 
Veeee 11 NİSAN -12 NİSAN 2023 günü JÜPİTER GÜNEŞ kavuşumu gerçekleşiyor. Yılda bir kere olduğundan önem tabii ki taşıyor. Kendinizle ilgili her türlü genişleme büyüme fırsatlarını yakalayabilirsiniz. öğrenmek öğretmek seyahat etmek yayıncılık hukuksal konular iyileşmeler hoşgörüler açısından güzellikle değerlendirilmelidir. Dünyadaki Asil kesim olan saraylılardan yani kral kraliçe prens prenseslerden gelebilecek ilginç haberler de duyulacak. medya kanallarının başlarındaki kişilerde değişimler yeni bir akademik unvan almak terfi etmek gibi güzellikler de bazılarınıza yansıyacak. danışmanlık vermek almak içinde güzel günler. Bu arada baba veya eşle ilgili konularda devreye girecektir. Yardımlar dört bir yanınızdan gelecek. E  biraz şaşırabilirsiniz tabii ki. bunun yanısıra bazılarınız huysuzluklarını abartabilir. Bir kendinize ayar çekin derim. Çünkü jüpiter abartma ve kibir açısından a çalıştığı için çok ama çok kibir en büyük günahlara çok ama çok abartılı haller düşüşlere yol açar. Haritalarınıza göre kesinlikle sistemden her anlamda etkileri göreceksiniz. 
Aynı zamanda Venüs Plüton üçgeni başlıyor. 11 NİSAN 2023 de  yaşama pozitif bir akış getirecek. Sanatta ilişkilerde parada altın ve dolar vb piyasasında akış serbest olacak. güçlü insanlarla güzel pozitif ilişkiler anlaşmalar ortaya çıkacak.Tanıtımlar reklamlar internet ticaret satış pazarlama sosyallik görüşmeler aşklar fırsatlar yoğunlaşacak. Tabii ki çifte aşk yaşamalar oluşabilir aman dikkat çünkü Venüs Satürn karesi ilişkide aldatılmaları yakalamayı ve sonlanmaları da getirecek 14 nisan sonrası. Bu yüzden aldatmayın kardeşim. Sevmiyorsanız boşanın öyle ilişki yaşayın. 
İnanılmaz bir aşk heyecanı telaşı aktive olacak. Yanlışa da düşmemek gerek değil mi?
Ticari girişimlerden kazançlar için bu günleri iyi kullanın. amma velakin ticarette de yalana dolandırıcılıklara dikkat etmenizi öneririm. 
Venüs ikizlerin arka planındaki ve yöneticisi olarak Merkür para  mal mülk için  her türlü oyunculuğunu verecektir. Küçük bir misal kardeşiniz sizden habersiz en değer verdiğiniz giysinizi giyebilir bu da sizi çıldırtabilir dikkat edin... 
12 NİSAN da AY OĞLAK burcunda olacak sabah 9 ile 11 aralığında çatışma öfke kontrollerinize dikkat.
14 NİSAN da AY KOVA burcuna geçecek. Ani mobingler krizler baskı altında hissederek yol ayrımları oluşur. Hava ve su çatışacak. Ya sularla ilgili ya havayla ilgili öngörülemeyen durumlar ülkelerde yaşanır. evlerde doğal gaz  kaçaklarına su kaçaklarına dikkat. Ani öfke nöbetlerine karşı sakinleştirici çaylar için.
14 NİSAN -20 NİSAN 2023 
Amanin de amanin en dikkat edilmesi gereken zaman. şimdi diyeceksiniz bu ne ya? Eee  gezegenler de raptı zapt için arada tabii ki tüm güçlerini mobing olarak kullanacak. Venüs Satürn karesi keskinleşecek.
İlişkilerde diplomaside para piyasalarında kazançlarla ilgili gelişmelerde zorlayıcılıklar peyda olabilir. Karşınızdaki kişilerin garipliklerine tepki göstermeden oradan uzayabiliyorsanız uzayın. Yok uzaklaşamıyorsanız ya havle çekin işinize devam edin. Özellikle patronlarınızla ebeveynlerle yaşlılarla devlet ve kamu çalışanlarıyla zorluklar sıkıntılar yaşama olasılığı net mevcuttur. 
16 NİSAN AY BALIK BURCUN da olacak
Ayrıca balzamic faz dönemi devrede olacak. tutulma öncesi balzamiclik yani kayıplar hastalıkların çıkması  hırsızlık ursuzluk ve yok etme arzusu yetersizlik hissiyatları  huysuzluk ağlama  bağırma istekleri oluşabilir. Tutulma etkileri aslında 1 ay öncesinden etkilerini verir. tutulma günü ve sonrasında tuttuğu gibi atıverir.  Ve soğukluk soğuma mesafe koyma durumları da oluşabilir. kendinizi  aşağıya çekmeyin. 
Plan proje ne varsa tümünü önceden halletmeye düzene oturtmaya çalışın.. Bu günlerde asla tedbirsizlik dikkatsizlik yapmamaya özen gösterin. Hangi alanda derseniz her alanda her ne ile haşır neşirseniz. 
Merkür boğa burcunda 19 NİSAN da durağana başlıyor. 25 nisandan 11 mayısa kadar retrosu /11 mayıstan 19 mayısa kadar durağanlığı sürer.  en çok sorun arıza gecikme engeller durağanlarda patlak verir. Patlak lastik gibi. 
18 NİSAN 2023 de AY KOÇ BURCUNA GEÇİYOR.  Şironla kavuşumu Marsa karesi olacak. Bu da duygusal içgüdüsel huzursuzluk annenle eşinle oğlunla kardeşinle bir anda tutuşmaları aktif eder. 
20 NİSAN 2023 
BÜYÜK GÜN
29 DERECE DE KOÇ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI 
SON NOKTA ATIŞLAR PAT PAT ORTAYA ÇIKACAK.
HYBRİD bir tutulma ve her zaman gerçekleşmez. Gizli saklı her türlü gelişmelerin habercisidir. Çook gıcık bir haldir. 
20 nisan da gerçekleşecek olan TUTULMA KOÇ BURCUNDA 29 DERECEDE 50 DAKİKADA 12. EV VERSİYONUYLA GERÇEKLEŞİYOR. 
YÜKSELEN 18 DERECE BOĞADA VENÜS İKİZLERDE MERKÜR BOĞA DA DURAĞA GİRMİŞ VAZİYETTE  OLACAK HERŞEY 12. EVLE İLGİLİ OLACAK.
Klasik mantıkla Güneş Tutulması açısız halde modern mantıkta MC ile kare halde.  Güneş tutulmasının yöneticisi Mars da  sınır dışı vaziyette (zaten uzun zamandır bu durumda mars kontrolsüz azgınlıkta) gene tutulmanın Yükselen yöneticisi de al buradan yak diyerek açısız ve sınır dışı halde... 
BEN BU DURUMA VAY YAVRUM VAY DERİM BAŞKA DA BİRŞEY DEMEM DERMİŞİM. Hemen paniklemeyin yavhu... 
Bu tutulma tüm dünyaya kişilere  son dakika kontrol dışı oluşabilecek sunumlar getirecektir. 
Tutulmanın iyi yanları Mars durağan Merkürle 60 lık açıda bu da davranışlar ve fikirler arasında uyumlanmaya yönlenme kontrolsüzlükleri düzenlemeye yönelmeyi verecektir. Tekrar tekrar herşey son dakika gözden geçirilecektir. Tutulmanın Kuzey Ay Düğümü ve Jüpiter tarafında basiage pozisyonda olması iyilik yapan son dakika iyilik bulacak demektir.  
Hastaneler hastalıklar bırakışlar bitişler yeni başlangıçlar yönlenmeler son dakika hamleler oluşşacak. 
BU TUTULMA GİZLİ OLUŞUMLARDA ÇOK ETKİNDİR. Özellikle sağlıksal konularınızı yeniden gözden geçirin. Baş ağrıları filan da oluşur. Uyuşukluk kaçış sürgünler yurtdışına yerleşim doktorlar yardımseverlikler ve yardımsever dernekler her şeyden uzaklaşma isteği yeni bir site açmayı ruhsal çalışmalar dualar  yapmayı şifasal aktiviteler ortaya koymayı sanatsal etkinlikleri devreye sokmayı yazarlık kapasitelerini kurgu yapmayı senaryolar üretmeyi  gibi  her konu devrede olacak. Son dakika hızlı kararlar almak durumu devrede olacak. 
(ekstra güneş tutulma yazımı yayınlayacağım o zaman da burçlarınıza göre okursunuz. )
Merkürün durağa girmesi geri vitese almayı getirecek. tekrar konular gözden geçirilmeye başlar. özellikle Merkür  durağanda iken her hangi bir projeyi başlatmayın. geri teper istediğiniz kazanç isteğiniz şekilde olmaz. 
20 NİSAN da aynı zamanda TUTULMA SONRASI GÜNEŞ BOĞA BURCUNA GEÇECEK. 
Savaş mücadele işleri rahatlığa keyfe lükse paraya  nasıl para sahibi oluruma garanticiliğe  yönlenecek. 30 günlük süreçte keyif alacağınız işleri yapmak keyif alacağınız yemekleri yemekten mutluluk duyacaksınız. Tembellik de ister istemez aktif olur. hadi bana bir çay getir de içelim rahatlığı devreye girer. Bu zamanda ara ara da olsa kendinizi şımartın. Şımartılmayı beklemeyin kendinize değer katıp kendinizi siz şımartın. 
20 NİSAN SABAH SAATLERİNDE AY BOĞA BURCUNA GEÇİYOR. Duygusal zıtlaşma inatlaşma direnişler yaşanır. 
ve 20- 21 NİSAN 2023 
Güneş Plüton karesi de pek tabii ki devreye girecek. kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.
 -Ay ben kendimi ifade edemiyorum istediğim yaratıcılığı ortaya çıkaramıyorum. diyebilirsiniz. Yetkilerinizi kullanmakta veya ihtiyaçlarınızı anlatmakta sorunlar oluşabilir. Babanızla eşinizle değer güç para çatışması oluşabilir. Etki süresi en fazla 3 gündür sonrası eh işte... Piyasalarda sıkıntılar yaşanabilir. 































22 NİSAN - 24 NİSAN 2023
Özellikle ticari faaliyet içinde olanlar para piyasasında al sat yapanlar dikkatli olun. Finansal gidişatı dikkatli gözleyin. 2010 da merkür boğa da iken ani krizler yaşanmıştı. ki hali hazırda uranus boğa ile habire yaşansa da Merkür ticaret gezegenidir ve retroları kazanç ve yatırımlarda ani riskli durumlara sokabilir. bu yüzden en güzeli finansal yeni oluşumları gözlemlemek yeniden düzen ayarlamak düzenlemek bu alanlarda yetenekleriniz geliştirmeye çalışmaktır.  
23 NİSAN 2023 AY İKİZLER BURCUN da olacak iletişim trafiği artar. 
23 NİSAN da Merkür Mars 60 lığı istihbaratta bilgi alışverişinde veri toplamada düşünceleri eyleme geçirmek için tekrar elden geçirmeleri verecektir. gözden kaçanlar yakalanabilir. yazmak ve fikir satmak  pazarlama taktikleri geliştirmek  eğitim açmak toplantılar görüşmeler seminer yapmak için değerlendirilmelidir. Eğer bir kuruluş yapmak şube açmak istiyorsanız retrodan korkmayın finansal gücünüz varsa yapın. 
24 NİSAN -30 NİSAN 2023 
Güneş Satürn 60 lık açısı devreye giriyor. Disiplin ve detaylı planlamalar yapabilirsiniz. Kariyer başarılarınız gün ışığına çıkabilir. 
23/24 NİSAN da Güneş Vesta ve Kuzey Düğüm kavuşumda olacak. geçmişle ilgili konular göz önüne gelecek. Daha evvelki deneyimlerinizi bilgileri değerlendirmeye alabilirsiniz. içinizde tutkular ateşlenecek. Çevresel faktörler açısından eşzamanlılıklar oluşacak. 
28/30 NİSAN da Mars Uranus 60 lığı devreye girecek. Hem heyecan hem panikleme huzursuzluklar içi içe olacaktır. Heyecanlı kişilerle gençlerle karşılaşabilirsiniz. Aniden yön değişimi yaşanabilir. Ailede ani değişimler gerçekleşir. Teknolojik alanda insiyatifler kullanılabilir. Ani teknolojik alanlardan faydalar sağlanabilir. Size ani destek olabilecek kişiler sayesinde gücünüzü tam teşekkül kullanabilirsiniz. Aniden gezi seyahat planları da yapabilirsiniz. Bazılarınızda yer ve semt değişimi de olacaktır.  


NİSAN AYINI CESARETLE SAĞLAMLIKLA 
SAĞLIKLA GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE...
KEMDİNİZE İYİ BAIN İYİ DAVRANIN. 

RÜVEYDA İREM AKALIN
URANYEN ASTROLOG




Danışmanlık ve Eğitim  almak için 
instagram : @uranyen_ruveyda_iremakalin 
veya 
astrovega123@gmail.com
adresine yazabilirsiniz. 











































Astroloji enerji alanıdır. Gerçeklerle yüzleşmektir. Aydınlanma bilinci ve aynalık prensibi astroloji ile yakalanır. Psiko-sosyolojik bir ekol yoludur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS İKİZLER BURCUNDA VE VENÜS İKİZLER RETROYA GİRECEK

VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO Astroloji enerji alanıdır. Gerçeklerle yüzleşmektir. Aydınlanma bilinci ve aynalık prensibi astroloji ile yakalanır. Psiko-sosyolojik bir ekol yoludur. VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO TARİH ARALIĞI : 2 MAYIS 2020- 7 TEMMUZ 2020 2 MAYIS 2020 - 22 MAYISA 2020 GÜNLERİNDE DURAĞANLIK DEVREDE 23 MAYISTA RETROYA TAM GEÇİŞ OLACAK. 15 MAYIS- 7 MAYIS 2020 GECE YARISI 03.50 YE KADAR Kİ SÜREÇTE AKREP DOLUNAYINDAN DOLAYI  ARIZALI BAZI KONULAR İLETİŞİMDE İLİŞKİLERDE DAHA YOĞUNLAŞABİLİR. ABARTILI İLETİŞİM VE İLİŞKİ TUTANAĞI ZAMANI... DURAĞANLIKLAR RETROLARDAN DAHA SORUNLU VE ÇATLATICI ETKİYİ VERİRLER DİKKAT EDİN. GÖLGELİ GÜNLERDE DENİR.GÖLGENİZLE BİLE DİDİŞEBİLİR,HATTA YANLIŞ ALGILAYIP KAÇABİLİRSİNİZ. YANLIŞLIKLARA HATALARA ALDANMALARA EN AÇIK GÜNLER GÖLGELİ DURAĞAN VENÜS GÜNLERİDİR. 22 MAYIS NET RETROYA GİRİŞ - 7 TEMMUZ 2020 RETRODAN NET ÇIKIŞ EN İYİ TARAFI SANATSAL AKTİFLİĞİ TETİKLEMESİ OLACAKTIR. 2 MAYIS 2020 GÜNÜ İTİBARİYLE RETRO

ŞİRON NEDİR??? RETROSUNDA NELER YAŞANABİLİR...???

ŞİRON BİLGE ÖĞRETİCİ ŞAMAN  İKİ HAT (SATÜRN VE URANUS) ARASINDA KİLİT AÇICI ANAHTAR  5 TEMMUZ 2020---19 TEMMUZ 2020  İTİBARİYLE  ŞİRON KOÇ BURCUNDA DURAKTA. 19 TEMMUZ 2020 DE RETRO  HAREKETİNE TAM BAŞLAR 9 ARALIK 2020 DE TEKRAR  DURAĞA DÖNECEK  DÜZ HAREKETE GEÇİŞ İÇİN  HAZIRLANACAK  22 ARALIK 2020 DE 15.27 DE DÜZ  HAREKETİNE DÖNECEK. 6 AY DURAK VE RETRO UZUN BİR SÜRE DURAĞANLIK VE  RETROSUYLA  GEÇMİŞ KALINTILARA  BİZLERİ KOŞTURABİLİR. ESKİ AĞRI SIZILARI ÜZÜNTÜLERİ  GERİDE BIRAKMAK İÇİN  ÇABALAMAMIZ GEREKİYOR. ŞİRON, Yunan mitolojisinde centaurdur. Ş ifac ıdır.Kendi dışında herkese bilge yanlarıyla  sanatta tıpta eğitimde askerlikte faydalı olmuştur. yaralarına şifa kaynağı bulmuştur. Ancak bir tek kendisine faydası olamamıştır. terzi kendi söküğünü dikemez derler ya  işte bu minval marsın attığı ok yanlışlıkla şirona saplanır ve  şiron o günden sonra acı ve üzüntü ile  yarası ile başbaşa kalır ta ki p rometheusla anlaşıp ölümlü olmayı kabul edenene kadar. yani ölümsüzlükten vazgeçmişt

YENGEÇ BURCUNDA 28 DERECEDE SATÜRN KARŞITLIĞI İLE YENİAY

20.7.2020 PAZARTESİ İSTANBUL SAATİ  İLE   22.32 DE  YENGEÇ BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK  YENİAY  28 DERECE DE 6.EV KONULARINI KARŞIMIZA GETİRİYOR. SORUMLULUKLARIMIZLA KARŞILAŞMAK YÜKÜMLÜLÜKLERİMİZİ SIRTLANMAK VE ANGARYA İŞLERİ HER TÜRLÜ ENGELE KARŞI YAPILANDIRARAK  YENİ BAŞLANGIÇLARA ADIM ATMAMIZA FIRSATLAR VERECEK. AİLE AKRABALAR TABANLI HATTA ÜLKE SINIRLARINI TERKETME TABANLI BİR YENİAY ENERJİSİ DE VAR MI VAR. . YENİAYLA BİRLİKTE EKSİK KALMIŞ YAPILMAMIŞ TÜM İŞLER BİTMEYE MUKTEDİR OLACAK. BU YENİAY   AŞK HAYATINDA SEVGİ İLE İLGİLİ KONULARIMIZDA DEĞER GÖRMEKLE İLGİLİ İRDELEMELERİ BİZE YAŞATIR. KENDİMİZİN DUYGULARIMIZIN FARKINA VRMAMIZI SAĞLAYACAK  İŞLERİMİZDE İLAHİ YARDIMLAR DAN FAYDALANARAK YOLUMUZU AÇACAĞIZ. .HİÇ UMMADIĞINIZ BİR ANDA BİR KİŞİ SİZE YARDIM ELİNİ UZATACAKTIR. YÜKSELEN KOVA BURCUNDA VE 0 DERECE DE ŞANS NOKTASI İLE BİRLİKTE ÇEVREMİZE ŞANS DA GETİREBİLİRİZ.ŞANSLI TANIŞMALAR KARŞILAŞMALAR YAŞAYABİLİRİZ. NORMAL ŞARTLARDA YENİAY  BİR HAFTA ÖNCE VE SONRASINA KADAR ETKİSİNİ YANSITIR.