Ana içeriğe atla
SİRİUS YILDIZININ SENE-İ DEVRİYESİ
GÜNEŞ 14 derece 19 dakika ile SİRİUS YILDIZI  ile 6 Temmuz'da kavuşum yaşayacak.
Bu her sene olan fakat harita açısından değişimler göstermesi dolayısıyla ve etkileşimi de etkili olduğundan önemli bir ZODYAK OLAYIDIR.
Sirius yıldızı TÜRKİYE nin yükseleninde plutonla kavuşum halindedir.
Çocuklarla alakalı durumların ve ailesel  toplumsal yaşananların kaynağındadır.Sadece bu kadar söyleyeyim yeterli.
Sirius yıldızının diğer adları TARIK VE Şİ’RA dır.

Şuan ki Sirius yıldızının natal haritasına göre :
Bu kavuşum toplumsal alanda kaynakları değerlendirme,güçlü bir sorumluluk ve organizasyonla ortaya çıkarmak için rahat akışla yol almaya bizleri  götürecektir.
Kariyerimiz de gelişmelere maruz kalacağız.
Eylemlerimizde enerjimizi harekete geçirmek için atacağımız adımlar aslında bizi isteklerimiz adına mutlu edecektir
Fakat bunun yanında duygusal anlamda ani çıkışlar,atılımlar yüzünden fikirlerimizi eyleme koymakta zorlanmalar yaşanabilir.
Grup ve arkadaşlıklar ile toplumsal alan adına da görünür olmak için daha fazla çaba sarf etmek gerekebilir.
Aşk ilişkilerinde kazanımlar veya ani bitişler söz konusu.
Değerlendirmek ve doğru alana kanalize olmak çok önemli olacak.
Çünkü,Plüton dediğimiz gezegen akışın yöneticiliğini yapıyor ve eğer biz şeytana pabucunu ters giydirmeye çalışırsak, şeytanın oyununa gelebiliriz.
Bu yüzden doğru ve idareli olmak zorunluluğu vardır.
Bağımlılıklarla  ilgili istekler üzerinden kadersel değişimler dönüşümler yaşanacak.
Hazırlıksız,sürpriz konular yüzünden eyleme harekete geçebiliriz.
Bu arada bazı karmaşık durumlarla,ani olaylarla ilgili entrikalar içerisine düşülebilir, dikkat etmek gerekiyor.
Özellikle,kadın/erkek, anne/baba ilişkileri açısından tekrarlı konular ataklar olacaktır.
Yeniden başlamalar,tekrardan yeni baştan işe başlama,ilişkilere başlama, ilişkileri bitirmeler yaşanabilir.
Çözümleri,çözümlemeleri yaparak yol almak gerekiyor arkadaşlar.
Duygusal anlamda parçaları birleştirmemiz gerek.
Kardeşlerle olabilecek karmaşık durumlarda sorun teşkil edebilir.
Karmasal anlamda testlere tabi kalabiliriz.
Konuşmalarımızda ve düşüncelerimizde ileride bize büyük konuşma ve kınamalarımız yüzünden zorluk yaşatacak şeyleri yapmamalıyız.
Bazı ortamlar toplumsal ve ailesel anlamda düzenlerimizde bize yıpranma verebilir.
Hareket enerjimizi ona göre göre eyleme geçirmeliyiz.
Güneşin Sirius da beraber 6 temmuzda harekete geçmesi , aslında etkisi başladı.
Ve güzel bir akış veriyor.
Geçen sene Güneş'in Mars'la birlikte Sirius kavuşumu ciddi anlamda iyi kötü silah,çatışma,ameliyatlar,kavgalar,hırslar gibi şeyler yüzünden üzüntülü durumları bazılarımıza yaşatmış olabilir.
Geçen sene sirius mars ve güneş kavuşumu ile birlikte zorlayıcı açılar çoktu.
Bu sene geçen seneye oranla daha yumuşak bir yıl yaşanacağını umuyorum.
Ama bu şuan için zorluklar olmayacak anlamına tabii ki gelmiyor.
Nedeni ise siriusun bulunduğu burcun yücelim gezegeni SALAŞ JÜPİTER  ile BAYGIN NEPTÜN ün güzel bir akışı olmasına rağmen Mars'ın kova retrosu olmasından mütevellit gene tedbirli olmak gerekiyor.
Retrolar arkanı dön bir bak demektir.Tüm gezegenler retro konumda!!!!.????!!!!!
Yaşanan şeyleri tekrar yaşamamak için daha aklıllı,ölçülü gitmek ve çözümlemelerle harekete geçmek, yaşanan şeylerden dersleri almak gerekiyor.
Kaos ortamlarında kalmamak için gözlerimizi daha açık tutmamız,at gözlüklerimizi çıkarmamız gerekiyor.
Bu arada tabii ki güzel su akışı ile birlikte topraklama verim açısından iyi niyetleri çok etkin  hale getirecektir.
Dualar, dualarla beraber de güzel etkinlikler ortaya çıkacaktır.
Dualarımızı ederken olumlu düşünce tarzımızı harekete geçirmeliyiz.
Söylediğimiz her şey ama her şey olumlu,olduğu şekilde bize yansısın istiyorsak,ona göre düşünce ve konuşmalarımızı ve kalbimizi temizlikle yönlendirmemiz gerekiyor.
Sistem bizim üçgen açı dediğimiz rahat bir akış sağlamakla birlikte  o üçgenin yöneticiliğinde plüton olması aktif bir enerji ile söylediklerimizin olma enerjisini,isteklerin önümüze gelme enerjisini çalıştıracak.
Bu yüzden başkalarını kınamak, başkalarını eleştirmek, başkalarına kusur bulmak yerine önce kendimizle yüzleşmeye çalışmalı, kendimizi çözümlemeliyiz.
Eleştirdiğiniz ve kusur bulduğunuz konular aslında kendinizde eksik olan şeyleri başkalarına yüklemek ve yönlendirmektir.
Siz kendinizi gördüğünüz ayna ile konuşmaktasınız aslında.
Bu yüzden maddi ve manevi anlamda bazı zorluklar yaşamamak için toplumsal arena'da isteklerinizi kendi çevreniz dahilinde ortaya koymak için gerçekten çok düzgün düşünmek düzgün kodlamak ve düzgün bir şekilde kalbini temiz tutarak harekete geçmek,enerji çalışması yapmak faydalı olacaktır.
Sirius yıldızı öyle kolay da bir yıldız değildir tamam iletişim, analitik akıl,şans, kariyer,kültürel ve entelektüel gelişimi destekler amma velakin olumsuz ve kötü kodlamalar,davranışlar  ve sözler sizi zora sokacaktır.
Sirius hem hava şartlarındaki durumunu da gösterir.Su elementini içeren hava grubu bir yıldızdır çünkü.
Sıcaklıklar artacak,artabilir artı hava koşullarının dengesizlikleri sürecek.
Doğasal sorunlar yaşanacak.
Köpek saldırılarına da karşı dikkat edin.

SİRİUS KÖPEK YILDIZI olarak da bilindiğinden  köpeklere, hayvanlara iyi davranmak, yemek vermek çok önemli zaten bunu da her zaman yapmamız gerekiyor.Onlar dostluk, yardımseverlik içeren ve arkadaşlık konusunda insanların yanındadırlar.Sirius vericilik,şefkat içeren,koku alma duyularını sezgisel kullanabilen YENGEÇ BURCUNDA olduğu için değer kıymet bilmek gereklidir.


SİRİUS YILI BAŞLANGICINDA SÖZÜN ÖZÜ :

DİLEKLERİNİZİ DUALARINIZI TEMİZ NİYETLİ KALP İLE DEVREYE SOKUN.
ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE DURUMLARINA KARŞI SADECE SEN BİLİRSİN DEYİN BIRAKIN
TÜM İYİ ŞARTLARIN SİZİN LEHİNİZE OLUŞACAĞINI DÜŞÜNEREK YAŞANAN VEYA YAŞAYACAKLARINIZA KARŞI SEVGİ ENERJİSİ İLE  KABULLENİŞTE OLUN.
TÜM BUNLARIN DIŞINDA KARMAŞALARDAN UZAKLAŞIN
KENDİNİZİ SEVİN DOĞAYI SEVİN HAYVANLARI SEVİN
BUNLARI YAPABİLİYORSANIZ GÜCÜ ELİNİZE ALIR VE
MURADINIZA ULAŞIRSINIZ.
YENİ UMUTLAR İÇİN AYDINLIĞI SEÇİN VE O YOLDAN İLERLEYİN.
ZAMAN DİLEKLERİN KABUL ZAMANI
BÜTÜNÜN HAYR-I  DİLEĞİYLE
TÜM İYİLİKLER VE GÜZELLİKLER  SİZLERLE OLSUN

SEVGİLERLE
ASTROLOG RÜVEYDA İREM AKALIN












Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS İKİZLER BURCUNDA VE VENÜS İKİZLER RETROYA GİRECEK

VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO Astroloji enerji alanıdır. Gerçeklerle yüzleşmektir. Aydınlanma bilinci ve aynalık prensibi astroloji ile yakalanır. Psiko-sosyolojik bir ekol yoludur. VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO TARİH ARALIĞI : 2 MAYIS 2020- 7 TEMMUZ 2020 2 MAYIS 2020 - 22 MAYISA 2020 GÜNLERİNDE DURAĞANLIK DEVREDE 23 MAYISTA RETROYA TAM GEÇİŞ OLACAK. 15 MAYIS- 7 MAYIS 2020 GECE YARISI 03.50 YE KADAR Kİ SÜREÇTE AKREP DOLUNAYINDAN DOLAYI  ARIZALI BAZI KONULAR İLETİŞİMDE İLİŞKİLERDE DAHA YOĞUNLAŞABİLİR. ABARTILI İLETİŞİM VE İLİŞKİ TUTANAĞI ZAMANI... DURAĞANLIKLAR RETROLARDAN DAHA SORUNLU VE ÇATLATICI ETKİYİ VERİRLER DİKKAT EDİN. GÖLGELİ GÜNLERDE DENİR.GÖLGENİZLE BİLE DİDİŞEBİLİR,HATTA YANLIŞ ALGILAYIP KAÇABİLİRSİNİZ. YANLIŞLIKLARA HATALARA ALDANMALARA EN AÇIK GÜNLER GÖLGELİ DURAĞAN VENÜS GÜNLERİDİR. 22 MAYIS NET RETROYA GİRİŞ - 7 TEMMUZ 2020 RETRODAN NET ÇIKIŞ EN İYİ TARAFI SANATSAL AKTİFLİĞİ TETİKLEMESİ OLACAKTIR. 2 MAYIS 2020 GÜNÜ İTİBARİYLE RETRO

ŞİRON NEDİR??? RETROSUNDA NELER YAŞANABİLİR...???

ŞİRON BİLGE ÖĞRETİCİ ŞAMAN  İKİ HAT (SATÜRN VE URANUS) ARASINDA KİLİT AÇICI ANAHTAR  5 TEMMUZ 2020---19 TEMMUZ 2020  İTİBARİYLE  ŞİRON KOÇ BURCUNDA DURAKTA. 19 TEMMUZ 2020 DE RETRO  HAREKETİNE TAM BAŞLAR 9 ARALIK 2020 DE TEKRAR  DURAĞA DÖNECEK  DÜZ HAREKETE GEÇİŞ İÇİN  HAZIRLANACAK  22 ARALIK 2020 DE 15.27 DE DÜZ  HAREKETİNE DÖNECEK. 6 AY DURAK VE RETRO UZUN BİR SÜRE DURAĞANLIK VE  RETROSUYLA  GEÇMİŞ KALINTILARA  BİZLERİ KOŞTURABİLİR. ESKİ AĞRI SIZILARI ÜZÜNTÜLERİ  GERİDE BIRAKMAK İÇİN  ÇABALAMAMIZ GEREKİYOR. ŞİRON, Yunan mitolojisinde centaurdur. Ş ifac ıdır.Kendi dışında herkese bilge yanlarıyla  sanatta tıpta eğitimde askerlikte faydalı olmuştur. yaralarına şifa kaynağı bulmuştur. Ancak bir tek kendisine faydası olamamıştır. terzi kendi söküğünü dikemez derler ya  işte bu minval marsın attığı ok yanlışlıkla şirona saplanır ve  şiron o günden sonra acı ve üzüntü ile  yarası ile başbaşa kalır ta ki p rometheusla anlaşıp ölümlü olmayı kabul edenene kadar. yani ölümsüzlükten vazgeçmişt

YENGEÇ BURCUNDA 28 DERECEDE SATÜRN KARŞITLIĞI İLE YENİAY

20.7.2020 PAZARTESİ İSTANBUL SAATİ  İLE   22.32 DE  YENGEÇ BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK  YENİAY  28 DERECE DE 6.EV KONULARINI KARŞIMIZA GETİRİYOR. SORUMLULUKLARIMIZLA KARŞILAŞMAK YÜKÜMLÜLÜKLERİMİZİ SIRTLANMAK VE ANGARYA İŞLERİ HER TÜRLÜ ENGELE KARŞI YAPILANDIRARAK  YENİ BAŞLANGIÇLARA ADIM ATMAMIZA FIRSATLAR VERECEK. AİLE AKRABALAR TABANLI HATTA ÜLKE SINIRLARINI TERKETME TABANLI BİR YENİAY ENERJİSİ DE VAR MI VAR. . YENİAYLA BİRLİKTE EKSİK KALMIŞ YAPILMAMIŞ TÜM İŞLER BİTMEYE MUKTEDİR OLACAK. BU YENİAY   AŞK HAYATINDA SEVGİ İLE İLGİLİ KONULARIMIZDA DEĞER GÖRMEKLE İLGİLİ İRDELEMELERİ BİZE YAŞATIR. KENDİMİZİN DUYGULARIMIZIN FARKINA VRMAMIZI SAĞLAYACAK  İŞLERİMİZDE İLAHİ YARDIMLAR DAN FAYDALANARAK YOLUMUZU AÇACAĞIZ. .HİÇ UMMADIĞINIZ BİR ANDA BİR KİŞİ SİZE YARDIM ELİNİ UZATACAKTIR. YÜKSELEN KOVA BURCUNDA VE 0 DERECE DE ŞANS NOKTASI İLE BİRLİKTE ÇEVREMİZE ŞANS DA GETİREBİLİRİZ.ŞANSLI TANIŞMALAR KARŞILAŞMALAR YAŞAYABİLİRİZ. NORMAL ŞARTLARDA YENİAY  BİR HAFTA ÖNCE VE SONRASINA KADAR ETKİSİNİ YANSITIR.