Ana içeriğe atla

13 Temmuz 2018 deki Güneş tutulması

20 derece yengeç burcunda parçalı bir o kadar da öncü nitelikte olacaktır.

öncü nitelik çabuk getirileri gösterir.

retrolardan dolayı gecikmeler olsa da yine de çabukluk çalışır.

6/7 temmuz ile 18/19 temmuz doğumlular

5/6  ocak ile 16/17 ocak doğumlular etki olarak daha çabuk akışta harekete geçecekler

5/6  nisan ile 15/16 nisan arası doğumlular

8/9 ekim ile 19/20 ekim doğumlular  mücadelelerinde yer yer sorunlar ile karşılaşabilirler

 

Ben mi sen mi kavramı içerisinde insanların şevkat sevgi vericilik yönetim ile alakalı konularda teste tabi tutulacakları, başlangıçlar, yeni oluşumlar, yeni ilişkiler veya eski ilişkilerin yeniden başlama enerjisi söz konusu.

Fakat denenmişin denenmişi olmaz bunu da ilişkiler  veya ticaret açısından söylemek isterim.

Ayrıca geçmişte yapmak isteyip de yapamadığınız konular ile ilgili olarak yeniden bir başlama enerjisinin çalışacağı burada da testlere tabi tutulmalar var.

yer yer parçaları birleştirerek hareket gerektiğini görerek, büyüyüp, gelişmesini istediğimiz işler için, atağa geçeceğimiz zamanlar geliyor.

parça parça etkilerini görerek  ilerlemeler olacaktır.

rekabet piyasasında oluşabilecek haksızlıklara,kazalara karşı da savunma mekanizmaları yoğun çalışacaktır.

hepimiz için yeniden bir yapılanmanın kaçınılmaz olacağı bir süreç etkinliği var.

mutlu olacağımız alanları çok iyi belirlememiz gerekecektir.

ani çıkabilecek arızalar, rahatsızlıklar sonucu da bazılarının yaşam standartlarında yeniden düzenleme yapmaları gerekebilir.

EGO Savaşı ve güç Savaşı çok keskin olacak.

toplumsal ve kişisel olarak bir tamamlanma ve bitiş süreci özellikle büyüklerimiz ile ilgili olacaktır.

kışkırtıcı laflar ve sözler yüzünden de ilişkilerde,iletişimlerde sonlanmaları, bitişler gerçekleşebilir.

toplumda görülenden daha etkili olmak için kendi egosunu ön plana çıkararak sahneleme çalışması kişisel bazda, ülkeler bazında da çalışacaktır.

tüm bu söylediklerim bir uçurtma gibi kişileri ve toplumları yönlendirecektir.

toprak ve su elementlerinin yoğun etkisi ile hem toprakla ilgili hem su ile ilgili olarak nem oranının fazlalığı ve azlığı sebebiyle doğa olaylarında yer yer artışlar duyulacaktır.

beslenme, büyüme ve gelişme enerjisinin yanı sıra çamurlaşma enerjisinin de çalıştırabilecek bir sistem hakimiyeti söz konusu.

Hatta bazı kişilerde veya toplumlarda bataklığa doğru adımlar çalışabilir.

kişiler bazında herkesin dikkat etmesi gereken konu oluşabilecek kaos ortamlarında bulunmamak, toplumsal, grupsal toplanılan yerlerde karmaşalara girmemek olacaktır.

ülke olarak açık düşmanlarımız tarafından gizli plan ve programları yüzünden provoke edilmelerine de dikkat etmeliyiz.

tüm çürümüşlük içerisinde yaşamamak için/ Günah Keçisi olarak kıskançlık dahilinde kalmamak için/ hem ülke hem de kişisel bazda kalkanlaramızı savunma mekanizması açısından kullanmak gerekebilir.

sezgilerin çok yoğun olacağı,sağlamlık enerjisinin,güven ve sorumluluk adına çalışacağı ve tam bir dönüşüm değişimle ilerleme dönemi geliyor.

Plüton Jüpiter ve Neptün Enerjileri der ki

Manipüle eder değişimi yaratırım, abartarak yayarım, bulanıklaştırarak  görüneni de kapatırım.

Mars ve Satürn ise şöyle derler

Enerjileri öyle bir mekanik sisteme bağlarım ki sorumluluk bilinciyle harekete geçmek zorunda kalırsınız.

işte sistemin akışta ki tekramülü bu şekildedir.

süzüle süzüle geç de olsa gelecek olan yapılanmalara şimdiden hazırlıklı olmamız gerekiyor.

13 Temmuz güneş tutulması 14 gün sonra oluşacak 27 Temmuz ay tutulması evvelinde aslında görünümüyle Davut Yıldızı benzeri tarzında yani mühür anlamında parça parça bazı oluşumları önümüze serecek.

görmemiz, duymamız gerekenleri, söylememiz gerekenleri çok ölçerek harekete geçirmeliyiz.

güneş tutulması aynı zamanda Yeni Ay tarzında olacağı için ve yengeç burcunda da gerçekleştiği için besleme, beslenme, annelik, yedirme,içirme,ağırlama,şefkat ve sevgi enerjisinin yoğun bir şekilde ortaya çıkmasını sağlayabilir.

bu başlama enerjileri yeni işe başlamak ,yeni bir atılım yapmak açısından gücü kullanmak adına güzel bir oluşum da insanlara sunabilir.

fakat gücü kullanmak, gücü kullanmak adına manipülasyonları ve kıskançlık, acımasızlık gibi durumlara karşı da farkındalıklarımızı açmamız gerekiyor.

Sis perdelerinin arkasındakileri görmeli,sezgilerimizi kullanmayı bilmeliyiz.

 

Tutku/ güç/ sorumluluk/ yeterlilik/ sezgiler/ kazalar/kandırılmalar/manipülasyolar/hastalıklar/gizlilik /Muhasebe/ mükemmellik /krizlerde yönetime ile alma/sahneleme  gibi kavramlar herkesin hayatında burçsa enerji olarak farklı evlerinden etkin olacak.

 

BURÇLARA GÖRE

yengeçler --genel motivasyonları ve çevresel koşulları,genel sağlıkları açısından

oğlaklar -- tüm ilişkileri,kankileri, evlilik, ortaklık açısından

koçlar --ev yaşamları ,evleri, aile yaşamları açısından

teraziler --kariyerleri ve anne evleri eşin aile evi açısından

boğalar --yakın çevre arkadaşları kardeşler ve ticari iletişimsel eğitim alanlarından

aslanlar --kapalı olan alanlarda daha yoğunluk yaşayabilirler hastaneler,evleri,okullar gibi ayrıca yurtdışı konuları,yer değiştirme gündeme gelebilir.aslanlarda içe çekilmeler yaşanabilir.

kovalar --çalışma alanları,hizmet sektörleri, sağlık konuları ile

akrepler --akademik eğitimler,yabancılar,idealleri,hukuksal ve ilişkiler bağlantılı ticari işler ile

ikizler --maddi manevi finans işleri ve kazançlar ile ilgili konularda

yaylar --başkaları kaynaklı kazançlar,ameliyat,miras,kredi,borç konuları ile

başaklar --yeni gruplar ve arkadaşlıklar ile amaç ve hedefleri açısından  

balıklar --aşk,çocuklar, aile gelirleri,tatil,eğlence hobisel aktiflikler ve sevmek ile ilgili

genel anlamda bu alanlarda deneyimleriniz olacaktır.

 

13 Temmuz Güneş tutulması ile beraber

yeni başlangıçların herkesin mutluluğuna katkı sağlayabilecek şekilde olmasını dileyerek,

her yeni Başlangıç güzel adımlara vesile olsun diyorum.

sevgiler

astrolog

rüveyda irem akalın

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS İKİZLER BURCUNDA VE VENÜS İKİZLER RETROYA GİRECEK

VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO Astroloji enerji alanıdır. Gerçeklerle yüzleşmektir. Aydınlanma bilinci ve aynalık prensibi astroloji ile yakalanır. Psiko-sosyolojik bir ekol yoludur. VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO TARİH ARALIĞI : 2 MAYIS 2020- 7 TEMMUZ 2020 2 MAYIS 2020 - 22 MAYISA 2020 GÜNLERİNDE DURAĞANLIK DEVREDE 23 MAYISTA RETROYA TAM GEÇİŞ OLACAK. 15 MAYIS- 7 MAYIS 2020 GECE YARISI 03.50 YE KADAR Kİ SÜREÇTE AKREP DOLUNAYINDAN DOLAYI  ARIZALI BAZI KONULAR İLETİŞİMDE İLİŞKİLERDE DAHA YOĞUNLAŞABİLİR. ABARTILI İLETİŞİM VE İLİŞKİ TUTANAĞI ZAMANI... DURAĞANLIKLAR RETROLARDAN DAHA SORUNLU VE ÇATLATICI ETKİYİ VERİRLER DİKKAT EDİN. GÖLGELİ GÜNLERDE DENİR.GÖLGENİZLE BİLE DİDİŞEBİLİR,HATTA YANLIŞ ALGILAYIP KAÇABİLİRSİNİZ. YANLIŞLIKLARA HATALARA ALDANMALARA EN AÇIK GÜNLER GÖLGELİ DURAĞAN VENÜS GÜNLERİDİR. 22 MAYIS NET RETROYA GİRİŞ - 7 TEMMUZ 2020 RETRODAN NET ÇIKIŞ EN İYİ TARAFI SANATSAL AKTİFLİĞİ TETİKLEMESİ OLACAKTIR. 2 MAYIS 2020 GÜNÜ İTİBARİYLE RETRO

ŞİRON NEDİR??? RETROSUNDA NELER YAŞANABİLİR...???

ŞİRON BİLGE ÖĞRETİCİ ŞAMAN  İKİ HAT (SATÜRN VE URANUS) ARASINDA KİLİT AÇICI ANAHTAR  5 TEMMUZ 2020---19 TEMMUZ 2020  İTİBARİYLE  ŞİRON KOÇ BURCUNDA DURAKTA. 19 TEMMUZ 2020 DE RETRO  HAREKETİNE TAM BAŞLAR 9 ARALIK 2020 DE TEKRAR  DURAĞA DÖNECEK  DÜZ HAREKETE GEÇİŞ İÇİN  HAZIRLANACAK  22 ARALIK 2020 DE 15.27 DE DÜZ  HAREKETİNE DÖNECEK. 6 AY DURAK VE RETRO UZUN BİR SÜRE DURAĞANLIK VE  RETROSUYLA  GEÇMİŞ KALINTILARA  BİZLERİ KOŞTURABİLİR. ESKİ AĞRI SIZILARI ÜZÜNTÜLERİ  GERİDE BIRAKMAK İÇİN  ÇABALAMAMIZ GEREKİYOR. ŞİRON, Yunan mitolojisinde centaurdur. Ş ifac ıdır.Kendi dışında herkese bilge yanlarıyla  sanatta tıpta eğitimde askerlikte faydalı olmuştur. yaralarına şifa kaynağı bulmuştur. Ancak bir tek kendisine faydası olamamıştır. terzi kendi söküğünü dikemez derler ya  işte bu minval marsın attığı ok yanlışlıkla şirona saplanır ve  şiron o günden sonra acı ve üzüntü ile  yarası ile başbaşa kalır ta ki p rometheusla anlaşıp ölümlü olmayı kabul edenene kadar. yani ölümsüzlükten vazgeçmişt

YENGEÇ BURCUNDA 28 DERECEDE SATÜRN KARŞITLIĞI İLE YENİAY

20.7.2020 PAZARTESİ İSTANBUL SAATİ  İLE   22.32 DE  YENGEÇ BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK  YENİAY  28 DERECE DE 6.EV KONULARINI KARŞIMIZA GETİRİYOR. SORUMLULUKLARIMIZLA KARŞILAŞMAK YÜKÜMLÜLÜKLERİMİZİ SIRTLANMAK VE ANGARYA İŞLERİ HER TÜRLÜ ENGELE KARŞI YAPILANDIRARAK  YENİ BAŞLANGIÇLARA ADIM ATMAMIZA FIRSATLAR VERECEK. AİLE AKRABALAR TABANLI HATTA ÜLKE SINIRLARINI TERKETME TABANLI BİR YENİAY ENERJİSİ DE VAR MI VAR. . YENİAYLA BİRLİKTE EKSİK KALMIŞ YAPILMAMIŞ TÜM İŞLER BİTMEYE MUKTEDİR OLACAK. BU YENİAY   AŞK HAYATINDA SEVGİ İLE İLGİLİ KONULARIMIZDA DEĞER GÖRMEKLE İLGİLİ İRDELEMELERİ BİZE YAŞATIR. KENDİMİZİN DUYGULARIMIZIN FARKINA VRMAMIZI SAĞLAYACAK  İŞLERİMİZDE İLAHİ YARDIMLAR DAN FAYDALANARAK YOLUMUZU AÇACAĞIZ. .HİÇ UMMADIĞINIZ BİR ANDA BİR KİŞİ SİZE YARDIM ELİNİ UZATACAKTIR. YÜKSELEN KOVA BURCUNDA VE 0 DERECE DE ŞANS NOKTASI İLE BİRLİKTE ÇEVREMİZE ŞANS DA GETİREBİLİRİZ.ŞANSLI TANIŞMALAR KARŞILAŞMALAR YAŞAYABİLİRİZ. NORMAL ŞARTLARDA YENİAY  BİR HAFTA ÖNCE VE SONRASINA KADAR ETKİSİNİ YANSITIR.