Ana içeriğe atla

MAVİ BALIK DOLUNAYI 30-31 ağustos 2023

MAVİ BALIK DOLUNAYI



















MAVİ DOLUNAY

(Süper dolunaylardan 3.südür.  4.sü 29 eylülde hasat dolunayı olacak. Bu tür üst üste süper dolunaylar her zaman gerçekleşmez.

Bir sonraki süper dolunaylar 2037’nin ocak ve mart aylarında dizi halinde daha fix oluşacak.)

Balık Dolunayı

Abartma yanılma yanıltma alınma suçlama yargılama boş inat yapma alma verme dengeni ayarla bırak gelsin bırak gitsin yoluna bak arkana bakma aynalarda kör noktalara dikkat et at gözlüklerini bırak

Türkiye İstanbul lokasyonuna göre 8/2 aksından 7 derece 25 dakika ile yansıma yapıyor.

Satürn etkisi balık dolunayına damga vuruyor.

Balık dolunayına (Ay baz alınarak)etki eden sabitler:

Pegasus takımyıldızlarından Biham ve kova takımyıldızlarından Sadalachbia

Ay anne kadın dişil duygular halk bilinçaltı içgüdüsel davranışlar ihtiyaçlar aidiyet hissiyat sezgiler ruh/ruhsallık git geller karmik yönlenme vb. demektir.

Güneş baba erkek eril benlik kimlik ego bilinçli aklı bilinçli davranışlar liderler/ yöneticiler vb. demektir.  

2023 =7 ye tekabül ediyor.

7 Numeroloji olarak bilgelik yalnızlık parlak zekâ demektir.

7 astrolojik olarak eşler ve eş potansiyeli taşıyanlar ilişkiler paylaşımlar evlilik arkadaşlıklar avukatlar davalar açık düşmanlıklar sosyallik ortaklık danışmanlıklar kankalar Helenistik olarak tehlike vb. demektir.

7 tartta araba kartıdır.

7 ler bahanelerin içinde savrulmaları suçlamalar suçlanmalarla ilgili her türlü konu veya olayı içeriğinde barındırdığı gibi yalnız yol alma durumlarını zekayı kullanarak ilerlemeleri anne ve annelik duygularının en üst versiyonunu aile kavramının özelliğini yeter demeyi bırakıp gitmekle ilgili arkaya bakmamakla ilişik konu çerçevesinde muallakta kalmayı verebiliyor.

7 derecede (+/- 5 derece çalışır) doğum haritanızda bir şey varsa veya 7’sinde doğdu veya doğum tarihi toplamınız 7’ye denk ise siz zaten bu sene renk değiştirirken şu an itibariyle ileriye yönelik başkalarından daha fazla sahip olduklarınızla bağımlı olduklarınızla hayatınızın kilit noktalarıyla ilgili yol ayrımına ve yüzleşmelere gireceksiniz.

Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay 30 Ağustos itibariyle yani bugün akşam üzerine doğru daha çok etkisini gösterir.

Mavi Dolunay olarak özel bir anlam ifade ediyor. Nedeni ise kısaca ayın dünyaya en yakın konumda olmasıdır. Bu da dünya ve ay arasında mıknatıs etkisini harmanlar.  Nadir gerçekleşen bir durumdur. Ayrıca Satürn de dünyaya en yakın konumdaki bu da nadir gerçekleşir.  Bu durum hükümetlerde kısıtlama sınırlama vetoları da aktif eder.

SATÜRN HÜKÜMET- AY HALK tır. GÜNEŞ YÖNETEN dir.

Dolunaylar ayla güneşin çarpışmasıdır. Zıtlaşmasıdır. Bilinç ve bilinçaltı faktörleri ön plana çıkar. Doğumlar çoğalır. Sokakta evde zıtlaşmalar patlak verir. Hayvanlar saldırganlaşabilir. Hayvanlara şiddet artabilir. Her türlü sokakta mahallede ülkelerde çekişmeler kendini gösterir.

Özellikle dünyanın ülkeleri batı kesiminde yeşilin çok olduğu alanlarda mavi dolunay etkisi yoğunlaşır.

Bu dolunay 7 derecede 8.ci ev 2. Ev versiyonu ile olumlu anlamda bizlere şunu söylüyor

Ne olacaksa olacak sen kendi değerlerini gözden geçir kendinle yüzleş ve bırakman gerekiyorsa bırak. Kendi yıpratma alınganlık yaratma. Kendini kuşkuların arasına sokup boğma…

Olumsuz da ise cinsellik tutku kıskançlık aldatma yakalama yakalanma ve para mevzularını netleştirecek. Pek çok yüzleşme türleri ortaya çıkacak. Ve bu durum dolunay sonrası da devam edecek özellikle bırakış gidiş gibi terk etmeler her yerde çalışacaktır. Muallak olanlar da bir süre daha sürüncemede kalacaklar. İspat gerektiren ama bir türlü ortaya çıkarılamayan bazı vakalar da oluşur. Ülke şehir mahalle semtlerde kayıp/kaçırılma vakaları intihar vakaları adli tüm konuları oluşma ihtimali çok yüksek. Boşanma oranları oldukça yoğun olabilir. Ayrıca gizli bulunamayan şeyleri bulmada yetenekleri sürüngenler solucanlar evcil hayvanlar ve atlarla ilgili çadırlarla göçebelerle suyla ilgili denizlerle ve gemicilikle ilgili konuları da ön plana getirir. Sonuçta tüm dünya ya bahanelerden sıyrılacak ya kaosun peşinden gidecek.

Bu arada lüzumsuz aslında yalan dolan hile hurda çalma çırpma iftira nemalanma içeren her türlü faaliyetlere karşı tedbir alın ve bu türlerden kendinizi uzak tutun.

Neptün’ün balıkta olması yapay zekâ vb kurgulamalarını getirdi ya kanmayın sonuçta insan zekasıyla oluşan herşey insan zekasıyla yine ofsayta çıkarılır. Ne oyun kurgu yapılırsa yapılsın sap döner keser döner gün gelir hesap döner misali işleyecek…

Neptün Ceres kontra durumda verimsizlik tam verim almakta zorlanmalar getirir. Özelikle bir iki gün…

Merkür Mars ve eris kontra şeklinde bu da atışmaları ortalık karıştırıcı kişiler yüzünden kaos ortamının çıkmasına vesile olur. Dikkat edilmelidir.

Havada durgunluk nem oranı artar. Dengesiz bir sıcaklık vb oluşur.  (Satürn ay gadla deklinasyonda paralel halde. Ay düğümlerinden kadla kontra)

Sağlık olarak ayaklar/ayak parmakları/epifiz bezi/eller bilekler bağışıklık sistemi alerjiler ısırıklar el bilek ayak çarpma sıkışma kesme problemleri oluşabilir. Ev de ofiste vb. yerlerde Su ile ilgili her türlü arızalar oluşabilir.





























Uranyen bakışla yorum:

MAVİ DOLUNAY

(Süper dolunaylardan 3.südür.  4.sü 29 eylülde hasat dolunayı olacak. Bu tür üst üste süper dolunaylar her zaman gerçekleşmez.

Bir sonraki süper dolunaylar 2037’nin ocak ve mart aylarında dizi halinde daha fix oluşacak.)

Balık Dolunayı

Buradaki tek gerçeklik ve vurgu karma yaratmayın yarattığınız her karma sırtınıza yük olacaktır. Sevenleri ayırmayın sevenlere nifak vermeyin. İlişkilerde arkadaşlık dostluk ortaklıklarda dahil aldatmayın/fitillemeyin

Geçmişe dair hatıralar çalışır. Güzellikle anın ve yollayın o anının iyi kötü handikabına takılmayın. Abartı kibirli narsistçe tavırlardan kaçının veya bu tar kişiliklere kota sınır koyun. Enerjinizi dengeleyin. Doğru zamanda verimli işler yapmak için kanalize olun. Olmayacak hayalin peşinde koşmayın. Zaman hızlı aksa da siz zamanınızı kaliteli kullanmak için gayret edin. Son pişmanlık fayda etmez o yüzden pişman olmadan evvel her şekilde her konuda doğru şekilde iletişim kurun. Boş vaatlere kanmayın. Akraba ilişkilerinde intikam nifak içeren tutumlar sergilemeyin. Faydası olmaz.

En güzel intikam biliniz ki kişinin kendi yoluna gitmesi lüzumsuzu arkada bırakması ve kendi yolunda işlerinde ilişkilerinde doğru başarıyı bulmasıyla gerçekleşir. Genel dünyasal nitelikler sıkıntılı olacak… Sınır bölgelerinde olağanüstü durumlar askeri veya doğasal olaylar oluşabilir. Stratejiler devletlerde değişim getirebilir. Ülke ekonomileri ekstra sınırlamalara maruz kalacak. Bazı ülkelerin yöneticilerinde hastalıklar varsa tekrarlama hastalıklar yoksa hastalık oluşma ihtimalleri duyulacaktır. Denizlerle ilgili sağlıksal sorunlar kirlilik vb. gibi durumlar verecektir.



























SONUÇ:

Sorularının cevabını almak istiyorsan öncelikle kendin kendine cevap vereceksin.

Sonra başkalarına bulaşacaksın.

Cevap genelde sende senin en derininde bilinçaltının ötesinde yatmakta bul keşfet çıkar sar sarmala şifalandır ve sonra yürü…

Kollektife soru:

Kendini Bulabilecek misin?

Bırakabilecek misin?

Evet ya da hayır diyerek emoji bırakarak kendinizi onaylayın. Ve yüzleşin…

Cevaplarınızı bekliyorum…




Sevgilerimle…

Uranyen Astrolog Rüveyda İrem Akalın



SOSYAL MEDYA

Instagram:    @astro.ses

Youtube:      @astroses

(Twitter) X : @astroses








Astroloji enerji alanıdır. Gerçeklerle yüzleşmektir. Aydınlanma bilinci ve aynalık prensibi astroloji ile yakalanır. Psiko-sosyolojik bir ekol yoludur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS İKİZLER BURCUNDA VE VENÜS İKİZLER RETROYA GİRECEK

VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO Astroloji enerji alanıdır. Gerçeklerle yüzleşmektir. Aydınlanma bilinci ve aynalık prensibi astroloji ile yakalanır. Psiko-sosyolojik bir ekol yoludur. VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO TARİH ARALIĞI : 2 MAYIS 2020- 7 TEMMUZ 2020 2 MAYIS 2020 - 22 MAYISA 2020 GÜNLERİNDE DURAĞANLIK DEVREDE 23 MAYISTA RETROYA TAM GEÇİŞ OLACAK. 15 MAYIS- 7 MAYIS 2020 GECE YARISI 03.50 YE KADAR Kİ SÜREÇTE AKREP DOLUNAYINDAN DOLAYI  ARIZALI BAZI KONULAR İLETİŞİMDE İLİŞKİLERDE DAHA YOĞUNLAŞABİLİR. ABARTILI İLETİŞİM VE İLİŞKİ TUTANAĞI ZAMANI... DURAĞANLIKLAR RETROLARDAN DAHA SORUNLU VE ÇATLATICI ETKİYİ VERİRLER DİKKAT EDİN. GÖLGELİ GÜNLERDE DENİR.GÖLGENİZLE BİLE DİDİŞEBİLİR,HATTA YANLIŞ ALGILAYIP KAÇABİLİRSİNİZ. YANLIŞLIKLARA HATALARA ALDANMALARA EN AÇIK GÜNLER GÖLGELİ DURAĞAN VENÜS GÜNLERİDİR. 22 MAYIS NET RETROYA GİRİŞ - 7 TEMMUZ 2020 RETRODAN NET ÇIKIŞ EN İYİ TARAFI SANATSAL AKTİFLİĞİ TETİKLEMESİ OLACAKTIR. 2 MAYIS 2020 GÜNÜ İTİBARİYLE RETRO

ŞİRON NEDİR??? RETROSUNDA NELER YAŞANABİLİR...???

ŞİRON BİLGE ÖĞRETİCİ ŞAMAN  İKİ HAT (SATÜRN VE URANUS) ARASINDA KİLİT AÇICI ANAHTAR  5 TEMMUZ 2020---19 TEMMUZ 2020  İTİBARİYLE  ŞİRON KOÇ BURCUNDA DURAKTA. 19 TEMMUZ 2020 DE RETRO  HAREKETİNE TAM BAŞLAR 9 ARALIK 2020 DE TEKRAR  DURAĞA DÖNECEK  DÜZ HAREKETE GEÇİŞ İÇİN  HAZIRLANACAK  22 ARALIK 2020 DE 15.27 DE DÜZ  HAREKETİNE DÖNECEK. 6 AY DURAK VE RETRO UZUN BİR SÜRE DURAĞANLIK VE  RETROSUYLA  GEÇMİŞ KALINTILARA  BİZLERİ KOŞTURABİLİR. ESKİ AĞRI SIZILARI ÜZÜNTÜLERİ  GERİDE BIRAKMAK İÇİN  ÇABALAMAMIZ GEREKİYOR. ŞİRON, Yunan mitolojisinde centaurdur. Ş ifac ıdır.Kendi dışında herkese bilge yanlarıyla  sanatta tıpta eğitimde askerlikte faydalı olmuştur. yaralarına şifa kaynağı bulmuştur. Ancak bir tek kendisine faydası olamamıştır. terzi kendi söküğünü dikemez derler ya  işte bu minval marsın attığı ok yanlışlıkla şirona saplanır ve  şiron o günden sonra acı ve üzüntü ile  yarası ile başbaşa kalır ta ki p rometheusla anlaşıp ölümlü olmayı kabul edenene kadar. yani ölümsüzlükten vazgeçmişt

YENGEÇ BURCUNDA 28 DERECEDE SATÜRN KARŞITLIĞI İLE YENİAY

20.7.2020 PAZARTESİ İSTANBUL SAATİ  İLE   22.32 DE  YENGEÇ BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK  YENİAY  28 DERECE DE 6.EV KONULARINI KARŞIMIZA GETİRİYOR. SORUMLULUKLARIMIZLA KARŞILAŞMAK YÜKÜMLÜLÜKLERİMİZİ SIRTLANMAK VE ANGARYA İŞLERİ HER TÜRLÜ ENGELE KARŞI YAPILANDIRARAK  YENİ BAŞLANGIÇLARA ADIM ATMAMIZA FIRSATLAR VERECEK. AİLE AKRABALAR TABANLI HATTA ÜLKE SINIRLARINI TERKETME TABANLI BİR YENİAY ENERJİSİ DE VAR MI VAR. . YENİAYLA BİRLİKTE EKSİK KALMIŞ YAPILMAMIŞ TÜM İŞLER BİTMEYE MUKTEDİR OLACAK. BU YENİAY   AŞK HAYATINDA SEVGİ İLE İLGİLİ KONULARIMIZDA DEĞER GÖRMEKLE İLGİLİ İRDELEMELERİ BİZE YAŞATIR. KENDİMİZİN DUYGULARIMIZIN FARKINA VRMAMIZI SAĞLAYACAK  İŞLERİMİZDE İLAHİ YARDIMLAR DAN FAYDALANARAK YOLUMUZU AÇACAĞIZ. .HİÇ UMMADIĞINIZ BİR ANDA BİR KİŞİ SİZE YARDIM ELİNİ UZATACAKTIR. YÜKSELEN KOVA BURCUNDA VE 0 DERECE DE ŞANS NOKTASI İLE BİRLİKTE ÇEVREMİZE ŞANS DA GETİREBİLİRİZ.ŞANSLI TANIŞMALAR KARŞILAŞMALAR YAŞAYABİLİRİZ. NORMAL ŞARTLARDA YENİAY  BİR HAFTA ÖNCE VE SONRASINA KADAR ETKİSİNİ YANSITIR.