Ana içeriğe atla

ASLAN DOLUNAYI 28 Ocak 2021 Öfke ve Ego Kontrolü

















ASLAN DOLUNAYI
28 Ocak 2021 

Öfke ve Ego Kontrolü







ASLAN 🦁 DOLUNAYI 28 Ocak 2021 
📍Öfke ve Ego Kontrolü📍
📌Perşembe günü Aslan burcu dolunayı, Mars'ın ve Jüpiter'in karesiyle etkin.Aslan Dolunayın manevi anlamı, öfke yönetiminizi,inisiyatifinizi,kalite deneyimlerinizi ve coşkunuzu güçlendirmek için özdenetim kullanmakla ilgilidir.
📌Bu hafta Jüpiter, Mars'ın zorlu doğasını güçlendirecek ve agresif sabit yıldız etkileşimindende destek alacak. 
📌Bu yüzden öfkenizin,dürtüselliğinizin hem kendinize hem de başkalarına zarar vermesini önlemek için sabır, sorumluluk ve özdenetim kullanmak çok önemlidir.
🦁Aslan Dolunayının  Kanırtıcılığı🦁
📌Karşıt güçler içerisinde kalmak içsel gerilimler dışsal baskılarla enerjinizi tüketebilecek çatışma ve krizlere muktedir durumları yaşatma potansiyeli taşıyor  
📌İki arada kalma sürecinde kontrol kaybetmemek gerekiyor.
📌Duygularınız ayyuka çıkabilir,maddi manevi değerlerle ilgili kayıp kazanç anlayışları gözden geçirilmelidir.
📌Ne kadar cömertlik ne kadar sınır ne kadar harcama ne kadar derleme toplama biriktirme işleri hesapları da ortaya çıkacak bu dolunayla birlikte.
📌Plüton Venüs kavuşumu kota değişimi kuralların yeniden doğuşuna sebebiyet verecektir.📌Aşkta ilişkilerde 📌Manyetik çekicilik çalışacaktır
📌Güçlü potansiyel oluşumlar için sonuçlanmalara gidilecektir.
📌Mahremiyet duygularınız güçlenecek.
📌Ancak manipülasyon kışkırtma enerjileri de aktif olacak burada dikkat edilmelidir.
📌Suç oranlarında artışlarda olacak ve sorunlu insanlara çekilebilirsiniz aman diyorum.
📌Takıntı sapkınlık kıskançlıklar açısından tedbirli olunmalıdır.
📌Gerilimli açılar dolunay enerjisi çabuk sinirlenme saldırganlık kabadayılık bulunduğun alanı koruma için savunmaları getirecek ve hedef ve eylemlere hırsla azimle teşvik enerjisi çalışacaktıracaktır.
📌Kaba davranışlardan kaçınılmalıdır.
Kazalara marız kalınabilir.Kesici aletlere düşme burkulma durumlarına omuz boyun sırt göğüs ağrılarına dikkat edin.
📍ENFEKSİYON KAPMA RİSKİ ÇOK DAHA AKTİF.📍
📌Araba 🚗 arızaları elektronik alet 💻 bilgisayar arızaları yaşanabilir.
📌Elektrik kesintileri için mum ediniin ara ara kesintiler olacak.
📌Mars karaay etkinliği bu dolunay içerisinde Her türlü yıkıcı enerji patlamasına muktedir.
💥Toprak hava ateş üçlüsü dirayeti zorlayacak.💥
📌Havayolları ve deniz taşımacılığında lojistik alanlarda sıkıntılı durumlar peyda olabilir.
📌İş güç alanınıda dikkat eksikliği yaşanabilir.
📌Sorunlu Evlilik ilişki ortaklıklarda sonlanma süreçlerine gidişatlar olabilir.
📌Dünyadan özellikle kız çocukları ile ilgili gelişmeleri duyabiliriz.Yeni projelere, evliliğe ve yeni herhangi bir şeye başlamak için elverişsiz zaman dilimi.
🦁Aslan dolunayına eşlik eden Sabit yıldız Asellus Australis , Cesaretli cüretkar , saldırganllık verir ve  yerli halkı, kahraman ve meydan okuyan liderleri gösterir.📌Şiddetli ölüm tehlikesi, göz yaralanmaları, ciddi kazalar ve yanıklar yapar. 📍Yine de Hayırseverlikle birlikte besleyicilik iyilik, sabır, özen ve sorumluluk da verir.📌Bu yıldız cüretkarlığı jüpiterle abarttıracaktır.
📌Ayla birlikte Sağlıksızlık, görme bozukluğu, işitme veya konuşma bozukluğu; ticari ilişkiler, arkadaş kaybı ve düşmanların neden olduğu sorunlar için kötü. 📌Ateş, baş ağrısı, körlük açısından çalışan bir yıldızdır.📌Ayrıca
Şair, ressam, alışılmadık yetenekli müzisyenleri, bestecileri, psişik mistik insanları da ortaya çıkarmada etkilidir. 
🦁Aslan Dolunayında işin özü sözü🦁
👑Çosku güzel kullanmalı,gerilimli ortamlara girilmemeli👑 arızalı konu ve durumlar ele alınarak sonuçlandırılmalı.
👑Lüzumsuz bahanelerden sıyrılınmalı.
👑Kaliteli akıllı yöntem ve tedbirlerin içeriğinde hareket edilmelidir.
👑Bu aslan dolunayı açılar ve gezegen etkinlikleri ile şubata da yansıyacak konuların özü sözüdür.👑


Burçlarınıza göre 28 ocak ve haftası

Koçlar
Zamanınızı ve enerjinizi ev tadilatına ayırın. Kendinizi çok zayıflatmak ve çok az şey başarmak yerine önemli olana odaklanın. Bir değişiklik dinlenmek kadar iyidir. Değişiklik aramaya gitme. Yaratıcı kurslara veya fiziksel uygunluk programlarına kaydolmaktan korkmayın.
Boğalar
Kendinizi sizinle hiçbir ilgisi olmayan bir tartışmanın ortasında bulabilirsiniz. Kendinize güvenin ve üstlerinize iyi görüneceksiniz. Ev içi durumunuzdaki değişiklikler uzun vadede olumlu olacaktır. Onlara ne yapacaklarını söylemeye çalışırsanız, iş arkadaşlarınızla bir sorununuz olabilir.
İkizler 
Kurallara uymadıysanız sınırlamalar getirilecek. Kendinizden daha az şanslı olanları ziyaret edin; kişisel sorunlarında onlara yardım ettiğinizden emin olun. Hayatınızda biraz heyecana ihtiyacınız var ve egzotik yerlerde yeni insanlarla tanışmak kesinlikle arzularınızı tatmin edecek. Ortak girişimlerden kaçının ve finansal yardıma katkıda bulunmanızı isteyen gruplardan uzak durun
Yengeçler
Bütün aileyi alıp keyifli bir geziye çıkarın. Sevgiliniz eşiniz özgürlüğünüzü kısıtlamaya çalışırsa, çatışma çıkarmayın ortayol bulun.Yakın bir arkadaşınızın kişisel sorunlarına çözüm bulmasına yardımcı olabilirsiniz. Yaratıcı çabalarınızla para kazanabilirsiniz.
Aslanlar
Aklınızı işinize verin ve itibarınızı zedeleyebilecek durumlardan uzak durun. Birisinin sizin için özel olarak belirlenmiş bir işi yapmasına izin vermeyin. Ani romantik karşılaşmalar başınızı döndürür. Benzersiz ve yenilikçi fikirlerinizle başkalarının gözünü kamaştırabilir,yeteneğinizle dikkat çekebilirsiniz.
Başaklar
Partneriniz arkadaşlarınız ihtiyaçlarını önemsemiyorsanız rahatsız olabilir. Kişisel yaşamınız hala zorluklarla sizi yorabilir ve şu an için sorunlardan uzk durmaya çalışın.Bu hafta evden çıkmak en iyisidir. Ani değişiklikler sonucu koşturmalarınız yoğunlaşabilir.
Teraziler
Bazı olaylar ve konuları durumu ele alma yeteneğiniz kesinlikle size popülerlik ve liderlik getirecektir. Mülk yatırımlarınız varsa  karşılığını alabilirsiniz.Eşiniz size  yardım etmekten keyif alacak. Mantıksız sözler vermeyin.
Akrepler
İnada bindirdiğiniz konularda mümkünse özür dileyin.  İİginizi çeken birine yaklaşmak, güzel sonuçlar doğurabilir. Duygusal enerjinizi kaygıya değil tutkuya koruyun. Sevdiklerinize olan sorumluluklarınız nedeniyle aksilikler yaşayabilirsiniz.
Yaylar
Cüzdanınızı Çek defterinizi ve kredi kartlarınızı evde bırakın. Hırsızlıklara açıksınız. Partnerinizin  ihtiyaçlarını önemseyin. Aşırı tepki verme eğiliminiz başınızı belaya sokabilir. İstekleriniz ve talepleriniz için güvendiğiniz kişilerden yardım almaya çalışın.
Oğlaklar
Daha fazla para kazanmaya çalışmaya odaklanın. Evinizdeki değişiklikler ilk başta endişe verici olabilir. Başkalarının sizin için bir şeyler yapmasını sağlayabilirsiniz, ancak onlara fazla ödeme yapmamaya veya borç vermemeye dikkat edin. Verdiğiniz sözleri tutun ki zora düşmeyin.
Kovalar
Bu hafta aşırı cömert bir ruh halinde olacaksınız. Kaygılarınızı dağıtmanıza yardımcı olacak enerjik bir dosta ihtiyaç hissedebilirsiniz. Dayanıklılığınızı ve kazanma gücünüzü nasıl artıracağınızı çözeceksiniz. Anlaşmak istediğiniz kişilerle karşı uyumlu diplomatik ikna yeteneğinizi kullanabilirsiniz.
Balıklar
Taşınmalar, yolculuklar için kararlarınız da dikkatli düşünülmelisiniz. Herhangi bir boş konuşma yapmamaya çalışın. Boş sözlere de kanaat getirmeyin ki üzülmenize neden olacak durumlar olmasın. Sözlü taciz, işten çıkarmalar yaşanabilir; Daha sonra pişman olabileceğiniz herhangi bir öfke ve çatışma davranışı içerisine girmeyin

Sevgilerimle
URANYEN ASTROLOG
RÜVEYDA İREM AKALIN



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS İKİZLER BURCUNDA VE VENÜS İKİZLER RETROYA GİRECEK

VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO Astroloji enerji alanıdır. Gerçeklerle yüzleşmektir. Aydınlanma bilinci ve aynalık prensibi astroloji ile yakalanır. Psiko-sosyolojik bir ekol yoludur. VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO TARİH ARALIĞI : 2 MAYIS 2020- 7 TEMMUZ 2020 2 MAYIS 2020 - 22 MAYISA 2020 GÜNLERİNDE DURAĞANLIK DEVREDE 23 MAYISTA RETROYA TAM GEÇİŞ OLACAK. 15 MAYIS- 7 MAYIS 2020 GECE YARISI 03.50 YE KADAR Kİ SÜREÇTE AKREP DOLUNAYINDAN DOLAYI  ARIZALI BAZI KONULAR İLETİŞİMDE İLİŞKİLERDE DAHA YOĞUNLAŞABİLİR. ABARTILI İLETİŞİM VE İLİŞKİ TUTANAĞI ZAMANI... DURAĞANLIKLAR RETROLARDAN DAHA SORUNLU VE ÇATLATICI ETKİYİ VERİRLER DİKKAT EDİN. GÖLGELİ GÜNLERDE DENİR.GÖLGENİZLE BİLE DİDİŞEBİLİR,HATTA YANLIŞ ALGILAYIP KAÇABİLİRSİNİZ. YANLIŞLIKLARA HATALARA ALDANMALARA EN AÇIK GÜNLER GÖLGELİ DURAĞAN VENÜS GÜNLERİDİR. 22 MAYIS NET RETROYA GİRİŞ - 7 TEMMUZ 2020 RETRODAN NET ÇIKIŞ EN İYİ TARAFI SANATSAL AKTİFLİĞİ TETİKLEMESİ OLACAKTIR. 2 MAYIS 2020 GÜNÜ İTİBARİYLE RETRO

ŞİRON NEDİR??? RETROSUNDA NELER YAŞANABİLİR...???

ŞİRON BİLGE ÖĞRETİCİ ŞAMAN  İKİ HAT (SATÜRN VE URANUS) ARASINDA KİLİT AÇICI ANAHTAR  5 TEMMUZ 2020---19 TEMMUZ 2020  İTİBARİYLE  ŞİRON KOÇ BURCUNDA DURAKTA. 19 TEMMUZ 2020 DE RETRO  HAREKETİNE TAM BAŞLAR 9 ARALIK 2020 DE TEKRAR  DURAĞA DÖNECEK  DÜZ HAREKETE GEÇİŞ İÇİN  HAZIRLANACAK  22 ARALIK 2020 DE 15.27 DE DÜZ  HAREKETİNE DÖNECEK. 6 AY DURAK VE RETRO UZUN BİR SÜRE DURAĞANLIK VE  RETROSUYLA  GEÇMİŞ KALINTILARA  BİZLERİ KOŞTURABİLİR. ESKİ AĞRI SIZILARI ÜZÜNTÜLERİ  GERİDE BIRAKMAK İÇİN  ÇABALAMAMIZ GEREKİYOR. ŞİRON, Yunan mitolojisinde centaurdur. Ş ifac ıdır.Kendi dışında herkese bilge yanlarıyla  sanatta tıpta eğitimde askerlikte faydalı olmuştur. yaralarına şifa kaynağı bulmuştur. Ancak bir tek kendisine faydası olamamıştır. terzi kendi söküğünü dikemez derler ya  işte bu minval marsın attığı ok yanlışlıkla şirona saplanır ve  şiron o günden sonra acı ve üzüntü ile  yarası ile başbaşa kalır ta ki p rometheusla anlaşıp ölümlü olmayı kabul edenene kadar. yani ölümsüzlükten vazgeçmişt

YENGEÇ BURCUNDA 28 DERECEDE SATÜRN KARŞITLIĞI İLE YENİAY

20.7.2020 PAZARTESİ İSTANBUL SAATİ  İLE   22.32 DE  YENGEÇ BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK  YENİAY  28 DERECE DE 6.EV KONULARINI KARŞIMIZA GETİRİYOR. SORUMLULUKLARIMIZLA KARŞILAŞMAK YÜKÜMLÜLÜKLERİMİZİ SIRTLANMAK VE ANGARYA İŞLERİ HER TÜRLÜ ENGELE KARŞI YAPILANDIRARAK  YENİ BAŞLANGIÇLARA ADIM ATMAMIZA FIRSATLAR VERECEK. AİLE AKRABALAR TABANLI HATTA ÜLKE SINIRLARINI TERKETME TABANLI BİR YENİAY ENERJİSİ DE VAR MI VAR. . YENİAYLA BİRLİKTE EKSİK KALMIŞ YAPILMAMIŞ TÜM İŞLER BİTMEYE MUKTEDİR OLACAK. BU YENİAY   AŞK HAYATINDA SEVGİ İLE İLGİLİ KONULARIMIZDA DEĞER GÖRMEKLE İLGİLİ İRDELEMELERİ BİZE YAŞATIR. KENDİMİZİN DUYGULARIMIZIN FARKINA VRMAMIZI SAĞLAYACAK  İŞLERİMİZDE İLAHİ YARDIMLAR DAN FAYDALANARAK YOLUMUZU AÇACAĞIZ. .HİÇ UMMADIĞINIZ BİR ANDA BİR KİŞİ SİZE YARDIM ELİNİ UZATACAKTIR. YÜKSELEN KOVA BURCUNDA VE 0 DERECE DE ŞANS NOKTASI İLE BİRLİKTE ÇEVREMİZE ŞANS DA GETİREBİLİRİZ.ŞANSLI TANIŞMALAR KARŞILAŞMALAR YAŞAYABİLİRİZ. NORMAL ŞARTLARDA YENİAY  BİR HAFTA ÖNCE VE SONRASINA KADAR ETKİSİNİ YANSITIR.