Ana içeriğe atla

7 ARALIK 13 ARALIK HAFTASI




SAKARLIKLAR DALGINLIKLAR UNUTKANLIKLAR 
YANILGILAR DAĞINIKLIKLAR 
HAFTASI
7-13 ARALIK 2020

7 aralık Ay başak burcu ile haftaya merhaba diyoruz. Duygularımız mantığımızla çelişkiler yaratabilir.
İçgüdüsel kontrol mekanizmamız devreye girecektir. Merkür enerjisi üst felsefi düşüncelere yönlenmemizi getirebilir. 

Yanılgıya düşme açıları çok yoğun olduğu için kanma kandırılma aldatılma konularında dikkat edin. kapınızı çalan kişi sizi arayan kişilere dikkat edin. özellikle telefonla hukuksal konular veya medya finans konularında sizi kandırarak rant elde etmek isteyenlerle karşılaşabilirsiniz.

Duygu durumunuzda ani inişler çıkışlar yaşanabilir. Bir oraya bir buraya yönlenmeler olabilir.
tam teşekkül organize olmakta zorlanışlar yaşanabilir.
Gündüz saatlerinde iletişimlerinize özellikle özen gösterin. Bilmişlik yapmamak yargılayıcı ve hırçın konulmaktan kaçınılmalıdır.
İki buçuk gün içinde Venüs🔺 Ay 🔺 Uranüs üçgeni size ani şans etkilerini getirecektir. Aniden alacağınız haberle ilginç başlangıçlar için hayallerinizi aktif edebilirsiniz.
istekleriniz için iki buçuk gün içinde daha yoğun çalışmalara girişebilirsiniz.
Güneş🔺Mars🔺Güney ay düğümü  üçgeni ile daha evvel yapamadığınız aksattığınız konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Temizlik düzen intizam konuları ile ilgili alanlarda aktif çalışmalar ortaya çıkacaktır.

8 aralık günü  sabah saatlerinden itibaren aksilikler çıkabilir. 8 aralık biraz kritik bir gün arkadaşlar gözü kara davranışlardan kaçınmak iyi olur.
Ekstra finansal, siyasi konularda bu hafta kanun yasa mekanizmaları devreye girecektir. Torak hareketliliği de etkin her an gene depremle ilgili üzücü durumlar alabiliriz. Dünyadan uçaklarla ilgili  kaza haberleri de gelir. Denizcilik alanında balık özellikle büyük balıklarla ilgili konuları duyabiliriz ayrıca gemiler ile ilgili konularda yansıyacaktır. Özellikle savaş filolarına ait olanlardan. 

9 aralıkta Ay terazi burcuna geçmiş olacak. İki buçuk gün rahatlık uyum denge içinde kalmak önemli olacak. Huzursuz ortamlardan uzaklaşılmak istenecek. İlişkiler ortak işler adına aktiflikler ortaya çıkacaktır. Ve ruhsal olarak denge rahatlık ihtiyacına yönleneceğiz. Arkadaşlar arasında paylaşımcılıklar görüşme ve konuşmalar etkinleşir. Ancak anne ve erkek çocukları arasında zıtlaşmalarda çıkabilir. Erkek çocukların özellikle ebeveynlere karşı tutumu biraz haddi aşıcı olabilir. ebeveynlerin dikkatli iletişim kurmalarını öneririm. 
Duygusal ilişki de uyum arayışlarında takıntılar kuşku ve kıskançlıklar depreşebilir.

İsteklerinizi hayallerinizi gerçekleştirmek yeteneklerinizi göstermek için fırsat kapıları açılacaktır. güzel değerlendirin
Sevgide sorgulamaları yargılamaları yaparken önce aynalık prensibine önem gösterin. önce çuvllzı kendinize batırın sonra karşı tarafı değerlendirmeye alın derim.
Bir türlü istediğiniz gibi iletişim kuramamaktan dolayı şikayet mekanızmanızı devreye sokmayın. 

Ne kadar şikayet ve suçlama o kadar aşağıya çekilme yaşarsınız.
suçlamalardan vazgeçin karamsarlıktan uzaklaşın 
dünyasal etkiler farklıdır sizin haritalarınıza yansıyan gezegen enerjileri farklıdır. 
bu yüzden her şeyi üstünüze almayın siz sadece yapmanız gereken doğrularla ilerleyin gerisi zaten size iyilikler hikmetlerle gelecektir.

Negatif etkilere maruz kalınabilir tabii ki ama eğer yukarıda bahsettiğim konuları önemserseniz etkileri daha kolay atlatabilir hatta teğet geçmesini sağlayabilirsiniz.
Sağlık olarak tabii ki bazı konular maalesef bazılarınız için sorun teşkil edecektir.

Genel olarak tanınmış bir  insanın vefat haberini duyabiliriz. Baba veya eşlerle ilgili de sağlık konuları uğraştırabilir. Bacak diz ayakla ilgili burkulma problemleri olabilir. Banyoda,kaygan zeminlerde dikkatli olunmalıdır. Sporculardan da kaza haberleri alabiliriz. 

Güneş Neptün kare enerjisi mücadelede yetersizlikleri  getirebilir. Kendinizi yorgun ve halsiz hissedebilirsiniz. Ancak gayretli olma enerjisi de yoğun olacaktır.

10 aralık keskin etkilere sahip nitelikte bir gün. bir anda karşınıza çıkabilecek bir durum veya olay motivasyonunuzu aşağıya çekebilir.
Fakat Ay terazi ile Merkür Güneş 60 lığı uyumlu enerjiyi ortaya çıkaracak ve  konuları çözme ustalığı getirecektir. 
DİKKAT GEREKTİRENLER : Çocuklar ile ilgili konular yüzünden tartışmalar yaşanabilir. Ev /sokak hayvanları ile ilgili kayıp haberleri gelebilir.

10 aralık akşam saatlerinde duygular açısından krizlere meyillilik olabilir. Kendinizi kontrolde tutun. Fevri ani atışmalardan kaçının.

11 aralık Ay akrep burcuna geçmiş olacak ve duygusal kızgınlık kıskançlıklar aniden ilişkiler veya çalışma alanları açısından ayyuka çıkabilir. İki buçuk günlük duygusal azim dayanıklılık güçlü irade aktif olacaktır. Anne ile ilgili krizler yaşanabilir.
Hırslar yoğunlaşarak; aktif olacak. Bir anda hırsınıza yenilip pire için yorgan yakmayın.  Bu arada olumlu anlamda araştırmacılık yanlarınız aktif olacaktır. Çalışma azminiz körüklenebilir. 

Namünasip durum veya ortamlar içerisinde kalınabilir; bazı uygusuz teklifler alınabilir. Bu konuya da özellikle genç kızlarımız lütfen dikkat etsin. İnternet üzerinden her türlü dolandırıcılar aktifleşecektir Hemen her meslekten ortaya çıkabilirler aman dikkat edin.

Merkür ⬛ Neptün karesi aktifleşiyor.
12 Aralık dünyadan bir çatışma grev isyan haberi alabiliriz. Ünlü tanınmış bir aileden haberler de aktif olacaktır. Hiç ummadığınız bir borç veya  ödeme ortaya çıkabilir; yasal evraklar kapınıza gelebilir.

13 aralık Ay yay burcuna geçmişlacak. ve iki buçuk gün boyunca medya basın hukuk din akademik alanlardan yurtdışı haberleri yoğunlaşacak. Duygusal anlamda yay semboliği ile birlikte yaygaracılık bilmişlikler de aktifleşir. Yargılayıcı dudak büküşler oluşabilir yargıladıklarınızla yargılanırsınız suçladıklarınızla suçlanırsınız.
Merkür ⬛ Neptün karesi netleşiyor.
Tam anlamıyla düşme düşürülme önünü görmeme sakarlık yapma açısı içerisindeler.
Unutkanlığınızın en üst halini bugün daha yoğun yaşayabilirsiniz. Yapacağınız işlerle ilgili not alın ki unutmayın. Bir yere koyduğunuz eşyanızı bile bulmakta zorlanışlar olabilir. Sokakta markette cüzdan düşürebilir hırsızlığa uğrayabilirsiniz. Arabanızla ilgili de hırsızlık konuları arıza konuları bugün yarın oluşabilir. bilgisayar telefon gibi elektronik aletlerinizi de düşürmemeye çalışın.

Venüs akrep önderliğinde yani para istekler tutkular sevgi aşk ilişkiler ortaklıklar evlilikler açısından her anlamda yönleneceğimiz bir hafta yaşayacağız. 

Ayrıca 12/13 aralık günleri Güneş Tutulması öncesinde balzamic etkileriyle gidiş bırakış vazgeçiş unutuş kayıp  enerjilerini de aktif edecektir. 

BOL DUA EDİN. GÜZEL KELİMELERLE OLUMLU KODLAMA YAPIN.
VE DÜŞÜNCE SİSTEMİNİZE MUKAYYET OLUN.

Sevgilerimle
Uranyen Astrolog 
Rüveyda İrem Akalın



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS İKİZLER BURCUNDA VE VENÜS İKİZLER RETROYA GİRECEK

VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO Astroloji enerji alanıdır. Gerçeklerle yüzleşmektir. Aydınlanma bilinci ve aynalık prensibi astroloji ile yakalanır. Psiko-sosyolojik bir ekol yoludur. VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO TARİH ARALIĞI : 2 MAYIS 2020- 7 TEMMUZ 2020 2 MAYIS 2020 - 22 MAYISA 2020 GÜNLERİNDE DURAĞANLIK DEVREDE 23 MAYISTA RETROYA TAM GEÇİŞ OLACAK. 15 MAYIS- 7 MAYIS 2020 GECE YARISI 03.50 YE KADAR Kİ SÜREÇTE AKREP DOLUNAYINDAN DOLAYI  ARIZALI BAZI KONULAR İLETİŞİMDE İLİŞKİLERDE DAHA YOĞUNLAŞABİLİR. ABARTILI İLETİŞİM VE İLİŞKİ TUTANAĞI ZAMANI... DURAĞANLIKLAR RETROLARDAN DAHA SORUNLU VE ÇATLATICI ETKİYİ VERİRLER DİKKAT EDİN. GÖLGELİ GÜNLERDE DENİR.GÖLGENİZLE BİLE DİDİŞEBİLİR,HATTA YANLIŞ ALGILAYIP KAÇABİLİRSİNİZ. YANLIŞLIKLARA HATALARA ALDANMALARA EN AÇIK GÜNLER GÖLGELİ DURAĞAN VENÜS GÜNLERİDİR. 22 MAYIS NET RETROYA GİRİŞ - 7 TEMMUZ 2020 RETRODAN NET ÇIKIŞ EN İYİ TARAFI SANATSAL AKTİFLİĞİ TETİKLEMESİ OLACAKTIR. 2 MAYIS 2020 GÜNÜ İTİBARİYLE RETRO

ŞİRON NEDİR??? RETROSUNDA NELER YAŞANABİLİR...???

ŞİRON BİLGE ÖĞRETİCİ ŞAMAN  İKİ HAT (SATÜRN VE URANUS) ARASINDA KİLİT AÇICI ANAHTAR  5 TEMMUZ 2020---19 TEMMUZ 2020  İTİBARİYLE  ŞİRON KOÇ BURCUNDA DURAKTA. 19 TEMMUZ 2020 DE RETRO  HAREKETİNE TAM BAŞLAR 9 ARALIK 2020 DE TEKRAR  DURAĞA DÖNECEK  DÜZ HAREKETE GEÇİŞ İÇİN  HAZIRLANACAK  22 ARALIK 2020 DE 15.27 DE DÜZ  HAREKETİNE DÖNECEK. 6 AY DURAK VE RETRO UZUN BİR SÜRE DURAĞANLIK VE  RETROSUYLA  GEÇMİŞ KALINTILARA  BİZLERİ KOŞTURABİLİR. ESKİ AĞRI SIZILARI ÜZÜNTÜLERİ  GERİDE BIRAKMAK İÇİN  ÇABALAMAMIZ GEREKİYOR. ŞİRON, Yunan mitolojisinde centaurdur. Ş ifac ıdır.Kendi dışında herkese bilge yanlarıyla  sanatta tıpta eğitimde askerlikte faydalı olmuştur. yaralarına şifa kaynağı bulmuştur. Ancak bir tek kendisine faydası olamamıştır. terzi kendi söküğünü dikemez derler ya  işte bu minval marsın attığı ok yanlışlıkla şirona saplanır ve  şiron o günden sonra acı ve üzüntü ile  yarası ile başbaşa kalır ta ki p rometheusla anlaşıp ölümlü olmayı kabul edenene kadar. yani ölümsüzlükten vazgeçmişt

YENGEÇ BURCUNDA 28 DERECEDE SATÜRN KARŞITLIĞI İLE YENİAY

20.7.2020 PAZARTESİ İSTANBUL SAATİ  İLE   22.32 DE  YENGEÇ BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK  YENİAY  28 DERECE DE 6.EV KONULARINI KARŞIMIZA GETİRİYOR. SORUMLULUKLARIMIZLA KARŞILAŞMAK YÜKÜMLÜLÜKLERİMİZİ SIRTLANMAK VE ANGARYA İŞLERİ HER TÜRLÜ ENGELE KARŞI YAPILANDIRARAK  YENİ BAŞLANGIÇLARA ADIM ATMAMIZA FIRSATLAR VERECEK. AİLE AKRABALAR TABANLI HATTA ÜLKE SINIRLARINI TERKETME TABANLI BİR YENİAY ENERJİSİ DE VAR MI VAR. . YENİAYLA BİRLİKTE EKSİK KALMIŞ YAPILMAMIŞ TÜM İŞLER BİTMEYE MUKTEDİR OLACAK. BU YENİAY   AŞK HAYATINDA SEVGİ İLE İLGİLİ KONULARIMIZDA DEĞER GÖRMEKLE İLGİLİ İRDELEMELERİ BİZE YAŞATIR. KENDİMİZİN DUYGULARIMIZIN FARKINA VRMAMIZI SAĞLAYACAK  İŞLERİMİZDE İLAHİ YARDIMLAR DAN FAYDALANARAK YOLUMUZU AÇACAĞIZ. .HİÇ UMMADIĞINIZ BİR ANDA BİR KİŞİ SİZE YARDIM ELİNİ UZATACAKTIR. YÜKSELEN KOVA BURCUNDA VE 0 DERECE DE ŞANS NOKTASI İLE BİRLİKTE ÇEVREMİZE ŞANS DA GETİREBİLİRİZ.ŞANSLI TANIŞMALAR KARŞILAŞMALAR YAŞAYABİLİRİZ. NORMAL ŞARTLARDA YENİAY  BİR HAFTA ÖNCE VE SONRASINA KADAR ETKİSİNİ YANSITIR.