Ana içeriğe atla

8 DERECEDE İKİZLER BURCUNDA APPULSE AY TUTULMASI 30 KASIM 2020 PAZARTESİ



8 ° İkizler burcundaki Ay Tutulması 

(Dolunay konumunun Ay düğümleri ile burçsal kesişmesiyle) 
(Sidereale göre de Boğa burcunun 14 derecesinde gerçekleşecek.)

30 Kasım 2020 Ankara Saati ile 12.29.31 de gerçekleşecek.




İkizler burcundaki Ay Tutulması haritasında Türkiye'nin Ankara'ya göre batı kesiminde 4/10 aksı etkin çalışacak yani ailevi konular ve kariyer temaları etkin olacak, doğu kesiminde 3/9 aksının etkisi ise kardeşler yakın akraba arasında kalmaları, alım satım iletişimini taşınma yoluyla mahalle şehir değişimini getirebilecek.

Kismi Ay Tutulma etkileri 15 gün sonraki Tam Güneş tutulmasıyla birlikte 1,5 senelik zaman dilimine etki yapacak.

2021 deki tutulmalar ekstraları verecek.

Burada aldığımız kararların önümüzdeki süreçte etkilerini yaşayacağız.

8 derece tamamen mali konular ve kışkırtıcı sorunların içerisinden çıkmakta her birimizin zihin ve mantık kullanmamızı gerektiriyor.

Zihni/iletişimi tamamen çözüm odaklı kullanmamız çok önemli olacak.


TÜM DÜNYADA OLDUĞU GİBİ TÜRKİYE DE BÜYÜK GEZEGENLERDEN NASİBİNİ ALARAK DEĞİŞİM SÜRECİNDE MADDİ MANEVİ DEPREMSEL SARSICI ETKİLERE MARUZ KALMIŞTIR.

SÜRECİN DEVAMINDA DÜNYASAL VE TÜRKİYE ADINA GENE SERT ETKİLEŞİMLER OLACAKTIR.

TÜM YÖNETİCİLİKLER İDARE BİÇİMLERİNDE EKSTRA TEDBİRLERE YENİLERİNİ EKLEMEK ZORUNDA KALACAKLARDIR.

Tutulmanın yükseleni batı kesiminde kova etkisini
doğu kesimde yükselen balık olarak etkisini verecek.
Doğuda her türlü kardeşlerle komşularla ilgili konular, vukuatlar, sarsıntılar, kazalar, kriminal vurgular çalışacak
Batı kesiminde yerleşim konuları, gayrimenkul işleri aile içi gizlilikler ve ekstra ani sarsıntılar çalışacak.
Genel anlamda Türkiye de sanayi de ve finansal  değişim rüzgarlarının yanında yönetim de esaslı uygulamalar getirilebilir. Sendikalar, işçi işveren kesimi arasında anlaşmalar için hareketlilik, asker ve ordu açısından da komşu devletler adına hareketlenmeler olabilir.

Tutulmaya iştirak eden sabit yıldızlar 
ALDEBARAN VE ANTARES tutulmaya 2 derecelik orb ile değerler maddi manevi konularda gözcülük vasfında mücadeleci enerjiyi verecekler.
AİN/PRİMAHYADUM/ALİOTH/THUBAN/HAN/SADALAC/SİTULA/BİHAM 
sabit yıldızları tutulmaya eşlik ediyorlar.

Tutulmalar, yaşadığımız önemli kozmik olaylardan biridir. Büyük sonları ve başlangıçları işaret ederler ve değişimi başlatırlar. 2020 ocak ayından beri 4 tutulma yaşadık. Son iki tutulma kaldı.

Şimdi yaşayacağımız 30 kasım 2020 de İkizler burcunda  APPULSE LUNAR  ECLİPSE tutulmasıdır.  

Penumbral Eclipse de denir. 

Dünyanın yarı gölge kısmından geçer soluk bir etki verir. Ancak tutulmaya etki eden sabit yıldızlar ve gezegen etkileriyle soluk geçişi koyuluğu ve sertliği verecek. 

Bir diğer en yakın zamanda yaşayacağımız 2020'nin son tutulması olacak. 

14 Aralık  2020 de Yay burcunda SOLAR TOTAL( tam) GÜNEŞ TUTULMASI  olarak gerçekleşecek. 

Bu tutulmanın kendi gücü zaten üst potansiyelde olduğu için  çok güçlü bir etki alanı yaratacak.

Bir yıl içinde normal şartlarda 4 veya beş tutulma yaşanır. 5 ve 5  in üstünde gerçekleşen tutulmaların anlamı : 

Beklenmeyeni Bekle demektir. 

Ki bize dünyaca beklenmeyen etkilerle karşılaştık. 

Tüm sağlık sorunlarını etkilerini getirdi, sundu. Dahası var mı derseniz evet var.

Bu dolunay efektli kısmi  ikizler ay tutulmasının etkisi tam tutulma kadar yoğun olmasa da, özellikle birincil etki İkizler veya Yay burçlarında kişisel gezegenlere sahip olanlar için hissedilir olacaktır. 

Başak ve Balık burçlarında kişisel gezegenlere sahip olanlar da 2.cil derece de etkiler alacaklar. 

Tutulma sırasında kendimizi kaotik (yani karmaşık ,altüst olmuş), sinirli, yorgun, tedirgin ve uykulu hissedebiliriz. Yoğun ve sorunlu  rüyalar görebiliriz. 

Tutulmalar esnasında en az birkaç hafta sonrasına kadar niyetleri yerine getirmek , seyahat etmek, yeni taahhütler/sözler vermek, sözleşmeler imzalamak veya yeni projeleri başlatmak için iyi zamanlar değildir. 

Çünkü tutulmalar esnasında karanlık bir taraf çalışır; soğuma ve soğutma enerjisi aktif olur. Işık bulma telaşı ile yanlışa gidişler olabilir. Bu yüzden ilerleyen zamanlarda karmaşalarla karşılaşılabilir.

Bu tutulma sonlanma ve bitişler adına aktif edilmelidir.

Bir kapanış seronomisi yapılabilir.

Benim ve bütünün hayrına olacak şekilde 

......bağımlılığımdan kurtuluşu seçtim.

......sorunu ve konuyu bir daha açmamak üzere kapatıyorum.

....... bu durumumu sonlandırıyorum.

gibi kendiniz adına kapanışları aktif edebilirsiniz.

Tutulma zamanında en güzeli dinlenmek, meditasyon yapmak, dua etmek ve yin enerjinizden yararlanmak fayda sağlar. 

Mümkünse, tutulmadan sonraki birkaç haftaya içerisinde sözleşmeleri imzalayın veya kesin kararlar alın. 

İç görünüzün gücünü sezgilerinizi ruhsal gelişimi yakalayabilirsiniz.

Tutulmada başlayan yeni ilişkiler, sözleşmeler veya projeler, genellikle tutulmanın enerjisini taşır ve uzun vadede karmaşa içerisine sizi getirebilir. 

Özellikle doğum haritalarında kişisel noktalarının yakınında meydana gelen bu tutulmayı yaşayanlar için bu hafta büyük yaşam değişiklikleri olabilir: 

Tutulma noktasının 5 derece yakınında (8 derece İkizler) gezegeni olanlar ;

Yükselen İkizler , Güneş veya Ay /Yükselen Yay , Güneş veya Ay /İkizler veya Yay Kuzey veya Güney Düğümü olanlar birincil etkileri alır

Yükselen Başaklar , Güneş veya Ay /Yükselen Balıklar , Güneş veya Ay /Başak veya Balık Kuzey veya Güney Düğümü olanlar ikincil etkiye maruz kalacaklar.

Mücadele ve karar mekanizmaları bu dört burç açısından çok kanırtıcı, kışkırtıcı ve hatta manipüle edici olacaktır. Dikkat etmeleri gerekiyor.


Tutulma da düşüncelerin sorgulanması : 

Eski zihinsel kalıplar içinde nerede sıkışıp kaldım? 

Neyi aşırı düşünüyor ve analiz ediyorum? 

Kafamdan çıkıp vücuduma girmek için ne yapabilirim? 

Aralık ayı kasım ayından daha keskin etkiler sunacak. Daha hoyrat, kaba ve yabani bir ay olacak! 

Bu yüzden desturlu  olarak  kararlarınızı aktif edin aile, yakın akraba ve çevrenizle iletişimlerinize özen gösterin. Konuları yavaş fakat emin tavırlar içerisinde eyleme geçirin.

Farkında olmadan kıskançlıklara veya agresyona yönlenmeyin.

Değişken aks tutulmaları her an değişebilecek şartları getireceğinden serinkanlı ve hazırlıklı olun.

Yalan, dolan, dedikodu gibi kışkırtıcı ortamlara mümkünse girmeyin. 

Taklitsel nitelikte konular, kişiler önünüze çıkabilir. Karşınıza böyle durumlar çıkarsa niteliğinin ne olduğunu araştırın.

GENEL SAĞLIK KONULARI

Sağlık vurgularını zaten yaşarken ekstra üreme organları, gözler, kulaklar, kuyruk sokumunda oluşabilecek rahatsızlıklar da yaşanabilir. Ayaklarınızda oluşabilecek ödemlere dikkat edin. Düşmeler, kırık/çıkıklarda kazalar veya dikkatsizlikler yüzünden aniden sorun olabilir. Kollarınız ve omuzlarınızı dinlendirmeyi unutmayın. Ellerde titremeler artabilir.

Yükselenlerinize göre Ay Tutulmasının etkileri :

KOÇLAR : 3/9 u aksınız çalışır.

Kardeşler, çevrimiçi olacağınız konular ,ticari/genel işler, yerel yaşam, mahalle değişimi ,yakın akrabalar, komşular, kısa mesafe seyahatler, taşınma, araba ve trafikle ilgili her türlü işlerle, yazma, konuşma, öğretim, zihin kullanma açısından aktif olacaksınız.

BOĞALAR : 2/8 aksınız çalışır.

Öz değerleriniz para girişiyle birlikte  harcamalar, yedikleriniz, içtikleriniz, sesiniz, mallarınız, varsa teyzeniz/dayınız hatta annenizin akraba çevresiyle ve iletişimleriyle birlikte, becerileriniz ve yetenekleriniz açısından aktif olacaksınız.

İKİZLER: 1/7 aksınız çalışır.

Benliğiniz, kendiniz için önemli olanlar , maskeniz, genel motivasyon kaliteniz, kendinizi dünyaya nasıl sunduğunuz, görünüşünüz, kimliğiniz, girişimci ticari kararlarınız, ben sen ilişkilerinde yön belirleme, amaçlarınız için çalışmalarda, akademik işler, ailevi konular açısından aktif olacaksınız.

YENGEÇLER : 12/6 aksınız çalışır.

Maneviyatınız, rüyalarınız, hayal dünyanız, geçmiş yaşadıklarınız , acı ve kayıplar, gizli zevkleriniz, hastaneler, hapishaneler ve kurumlar gibi izole yerler, yardımseverlikler, ruhsal bırakışlar, sanatsal aktiflikler, yazarlık, medya arkası işler açısından aktif olacaksınız.

ASLANLAR :11/5 aksınız çalışır

Daha büyük ağa ulaşma çalışmaları , geniş insan grupları, tanıdıklar, topluluk, sosyal medya, çevrimiçi topluluklar, gruplar ,organizasyonlar, iyi şanslar, kariyerden veya anne tarafından değerler, gelirler, kazançlar, hediyeler, akademik/hukuki konular, yurtdışı konuları, yabancılar ve düşünce teknikleri  açısından aktif olacaksınız.

BAŞAKLAR : 10/4 aksınız çalışır

İş yaşamınızdaki dönemeciniz, serbest meslek konuları, kariyeriniz, toplumsal kamu imajınız, hedefleriniz, anneniz, liderlik vasıflarınız, kontrolcülük, hesaplarınızdaki girişimcilik kriterleriniz, operasyon kararlarınız, ticari zihin kullanımı açısından aktif olacaksınız.

TERAZİLER : 9/3 aksınız çalışır.

akademik konular, dini düşünceler, gurular, manevi topluluklar, yurtdışı seyahati, bereket, inanç sisteminiz , maneviyat, ilişkilerinizi, anlaşmalarınızı, davalarınızı,  kazanca çevirebilme yeteneğiniz, yayıncılık, reklam sektörlerini kullanma açısından aktif olacaksınız.

AKREPLER :8/2 aksınız çalışır.

Ölüm ve yeniden doğuşun gizemini araştırmakta , gizli, büyük yaşam değişiklikleri ve dönüşümü irdelemekte, kuşkular kıskançlıklar, miraslar, diğer insanların parasının yönetimi, eşin maddi konularından faydalanma, çalışmalarınızla ilgili iletişimler, bağlantılar, ben/sen dengesini değerlendirme açısından aktif olacaksınız.

YAYLAR : 7/1aksınız çalışır.

Evli iseniz evliliğinizle ilgili konularda, eşinizin kazançları, iş ortağınız, ortak işleriniz, ilişkileriniz, kankileriniz, müşteriler, kendinizi yeteneklerinizle ortaya kayabileceğiniz her türlü çalışmalar, sanatsal aktiflikler, risk alabileceğiniz işler, yazarlık açısından aktif olacaksınız.

OĞLAKLAR : 6/12 aksınız çalışır.

Gündelik yaşamınızda/çalışma alanınızda üretimler, hizmetler, bürokratik işler, baba akrabalarınız, amca/hala konuları, gizli düşmanlıklar, fiziksel beden, sağlık, evcil hayvanlar, günlük rutinler, eşiniz varsa eşin ruhsallığı,sağlığı açısından aktif olacaksınız.

KOVALAR: 5/11 aksınız çalışır.

Aşk ve romantizm konuları varsa çocuklarınız, oyunlar, hobiler, eğlence sektörü, sanat, akıl kullanımıyla kendinizi gösterme ,aile kaynaklarını kullanabilme, fayda görebilme yaratıcılığı aktifleştirme, riskli işlerle uğraşma, gerginlikler, sevgiyi bulma, kalp kapılarınızın açılımı açısından aktif olacaksınız.

BALIKLAR : 4/10 aksınız çalışır.

Ailevi işleriniz, ev içi değişimler, baba evinizle ilgili tüm konular, içinizdeki benliğinizi sorgulamanız, duygusallıklar, sağlık, ataların kökleri, uzak  akraba haberleri ,eşiniz varsa eşin ailesiyle ilgili konular açısından aktif olacaksınız.


 SEVGİLERİMLE

URANYEN ASTROLOG

RÜVEYDA İREM AKALIN

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS İKİZLER BURCUNDA VE VENÜS İKİZLER RETROYA GİRECEK

VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO Astroloji enerji alanıdır. Gerçeklerle yüzleşmektir. Aydınlanma bilinci ve aynalık prensibi astroloji ile yakalanır. Psiko-sosyolojik bir ekol yoludur. VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO TARİH ARALIĞI : 2 MAYIS 2020- 7 TEMMUZ 2020 2 MAYIS 2020 - 22 MAYISA 2020 GÜNLERİNDE DURAĞANLIK DEVREDE 23 MAYISTA RETROYA TAM GEÇİŞ OLACAK. 15 MAYIS- 7 MAYIS 2020 GECE YARISI 03.50 YE KADAR Kİ SÜREÇTE AKREP DOLUNAYINDAN DOLAYI  ARIZALI BAZI KONULAR İLETİŞİMDE İLİŞKİLERDE DAHA YOĞUNLAŞABİLİR. ABARTILI İLETİŞİM VE İLİŞKİ TUTANAĞI ZAMANI... DURAĞANLIKLAR RETROLARDAN DAHA SORUNLU VE ÇATLATICI ETKİYİ VERİRLER DİKKAT EDİN. GÖLGELİ GÜNLERDE DENİR.GÖLGENİZLE BİLE DİDİŞEBİLİR,HATTA YANLIŞ ALGILAYIP KAÇABİLİRSİNİZ. YANLIŞLIKLARA HATALARA ALDANMALARA EN AÇIK GÜNLER GÖLGELİ DURAĞAN VENÜS GÜNLERİDİR. 22 MAYIS NET RETROYA GİRİŞ - 7 TEMMUZ 2020 RETRODAN NET ÇIKIŞ EN İYİ TARAFI SANATSAL AKTİFLİĞİ TETİKLEMESİ OLACAKTIR. 2 MAYIS 2020 GÜNÜ İTİBARİYLE RETRO

ŞİRON NEDİR??? RETROSUNDA NELER YAŞANABİLİR...???

ŞİRON BİLGE ÖĞRETİCİ ŞAMAN  İKİ HAT (SATÜRN VE URANUS) ARASINDA KİLİT AÇICI ANAHTAR  5 TEMMUZ 2020---19 TEMMUZ 2020  İTİBARİYLE  ŞİRON KOÇ BURCUNDA DURAKTA. 19 TEMMUZ 2020 DE RETRO  HAREKETİNE TAM BAŞLAR 9 ARALIK 2020 DE TEKRAR  DURAĞA DÖNECEK  DÜZ HAREKETE GEÇİŞ İÇİN  HAZIRLANACAK  22 ARALIK 2020 DE 15.27 DE DÜZ  HAREKETİNE DÖNECEK. 6 AY DURAK VE RETRO UZUN BİR SÜRE DURAĞANLIK VE  RETROSUYLA  GEÇMİŞ KALINTILARA  BİZLERİ KOŞTURABİLİR. ESKİ AĞRI SIZILARI ÜZÜNTÜLERİ  GERİDE BIRAKMAK İÇİN  ÇABALAMAMIZ GEREKİYOR. ŞİRON, Yunan mitolojisinde centaurdur. Ş ifac ıdır.Kendi dışında herkese bilge yanlarıyla  sanatta tıpta eğitimde askerlikte faydalı olmuştur. yaralarına şifa kaynağı bulmuştur. Ancak bir tek kendisine faydası olamamıştır. terzi kendi söküğünü dikemez derler ya  işte bu minval marsın attığı ok yanlışlıkla şirona saplanır ve  şiron o günden sonra acı ve üzüntü ile  yarası ile başbaşa kalır ta ki p rometheusla anlaşıp ölümlü olmayı kabul edenene kadar. yani ölümsüzlükten vazgeçmişt

YENGEÇ BURCUNDA 28 DERECEDE SATÜRN KARŞITLIĞI İLE YENİAY

20.7.2020 PAZARTESİ İSTANBUL SAATİ  İLE   22.32 DE  YENGEÇ BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK  YENİAY  28 DERECE DE 6.EV KONULARINI KARŞIMIZA GETİRİYOR. SORUMLULUKLARIMIZLA KARŞILAŞMAK YÜKÜMLÜLÜKLERİMİZİ SIRTLANMAK VE ANGARYA İŞLERİ HER TÜRLÜ ENGELE KARŞI YAPILANDIRARAK  YENİ BAŞLANGIÇLARA ADIM ATMAMIZA FIRSATLAR VERECEK. AİLE AKRABALAR TABANLI HATTA ÜLKE SINIRLARINI TERKETME TABANLI BİR YENİAY ENERJİSİ DE VAR MI VAR. . YENİAYLA BİRLİKTE EKSİK KALMIŞ YAPILMAMIŞ TÜM İŞLER BİTMEYE MUKTEDİR OLACAK. BU YENİAY   AŞK HAYATINDA SEVGİ İLE İLGİLİ KONULARIMIZDA DEĞER GÖRMEKLE İLGİLİ İRDELEMELERİ BİZE YAŞATIR. KENDİMİZİN DUYGULARIMIZIN FARKINA VRMAMIZI SAĞLAYACAK  İŞLERİMİZDE İLAHİ YARDIMLAR DAN FAYDALANARAK YOLUMUZU AÇACAĞIZ. .HİÇ UMMADIĞINIZ BİR ANDA BİR KİŞİ SİZE YARDIM ELİNİ UZATACAKTIR. YÜKSELEN KOVA BURCUNDA VE 0 DERECE DE ŞANS NOKTASI İLE BİRLİKTE ÇEVREMİZE ŞANS DA GETİREBİLİRİZ.ŞANSLI TANIŞMALAR KARŞILAŞMALAR YAŞAYABİLİRİZ. NORMAL ŞARTLARDA YENİAY  BİR HAFTA ÖNCE VE SONRASINA KADAR ETKİSİNİ YANSITIR.