Ana içeriğe atla

JÜPİTER YAY BURCUNDA

8 Kasım 2018'de
Jüpiter yay burcuna geçti.
Jüpiter nedir
Yay burcu nedir içerikleri nelerdir dersek
İlk önce bunlar üzerinde biraz duralım
Jüpiter
din hukuk yüksek öğretim yabancı ülkeleri  bilge kişileri tüm medya yayın sektörlerini asil  zengin kişileri eğitmenleri astrologları doktorları avukatları şifasal merkezleri  sömürgeleri hava ve deniz taşımacılığını turizm konularını avcılık  sektörlerini ihracatları  ulemaları sporcuları uzayı içeriğinde sembolik olarak barındırır. Büyük baş hayvanları gösterir.
içeriğinde barındırır.
Maceracılık keşfetme hevesini merakını  çıkışları verir.genişleme büyüme geliştirme çoğaltma gibi sembolikleri yansıtır.
olumsuz anlamda inişleri fakirleşmeyi  küçülmeyi gelişememeyi
taşkınlıkları abartıları fanatizmi çabuk öfkelenme  gibi sembolikleri de verir.  
yay burcu ise
Jüpiter'in yönetiminde bir burçtur
Değişken eril bir ateş enerjisi sunar  
aktifliği heyecanlı olmayı maceracılığı hoşgörülü olmayı
neşeli olmayı iyimser yüce gönüllü cömert olmayı sporcu yapıyı
 liberal düşünce tarzını yemeye içmeye gezmeye giyime meraklılığı içeriğinde barındırır.
Savaşçı yarışı seven mert ve güçlü atletik yapılı kişileri verir.
yüksek eğitim alanları üniversiteler havayolları din ile ilgili yerler tapınaklar atlar hukuku temsil eden alanlar mahkemeler gibi alanları göçmenlik medya uluslararası trafik konuları mızraklar oklar gibi sembolikleri içeriğinde barındırır.
olumsuz anlamda itibara düşkünlük dağınıklık aşırı uçlara meyillilik dedikoduculuğu hoşgörüsüzlüğü yargılamaya eğilimli olmayı bilmişlik yapabilen abartıya meyilli olan birden tepki veren çabuk öfkelenen yapılar da sunar.
yay burcunun ilgi alanları geniştir
herşeye atılım yapar
yönetim  ve idare de etkili olmaya statü sahibi olmaya heveslidir.
kuralları sorumlulukları kendi ideolojisine göre uygular.
kurallar ve sorumluluklarını yapmayanlara karşı yargılayıcı tutumlar davranışlar sergiler değişken ve nereden ne çıkaracağı belli olmayan bir yapısı vardır
yay burcunun en büyük hatası ön yargılı olmaya çok yatkın olmasıdır
çok hoşgörülü görünümünün altında önyargılara dayanan yaşam tarzı da vardır
Bu yüzden de hatalara çabuk düşebilir
Jüpiter'in yay burcuna geçtiği ilk an haritasına göre 
Jüpiter yay ingress doğum haritası)üzerinden bir senelik
tüm dünya geneline  ve türkiye adına yorum yaparsak
yükselen balık  ile girmiştir ve yükselen yöneticisi jüpiterdir. 
ve haritada jüpiterin hemen yanında 
Merkür de yay burcunda 9 derecededir sabit yıldızlardan antares ve
aldebaran ile ve diğer sabit yıldızlarla etkileşimler olduğu için savaş ve askeri konuları gözlerle ilgili görme ile duyma ile ilgili konuları direkt gösterir.
Türkiye açısından 
düşünürsek 6.ev konuları bağıra bağıra gelecek bunlar da asker savaş sağlık konuları sağlık üzerine çalışanlar hizmet sektörleri lokantalarda dahil kamu kurumları kamusal sektörde çalışanlar koruyucu kuvvetlerde ve çalışanları bürokratik işler gündelik koşturmalar içerisinde olanlar veya çalışanlar sendikalar  gibi tüm bu konular üzerinde yoğunlaşmalar gelişmeler yaşanacaktır.
bir sene boyunca çalışma ve çalışma sektörleri ile ilgili konularda yaygın bir iletişim söz konusu olacak
yabancı ülkelerde yapılacak sözleşmelerin içeriğine dikkat etmek gerekiyor ki fiyaskolarla karşılaşmayalım.
Jüpiter yay ingress haritasında daha evvel çıkmış çıkabilecek krizlerin daha çok konuşabileceğini de gösteriyor
tüm dünyada oluşabilecek durumlar açısından sağlıksal olarak zehirlenmelere salgın hastalıklara  karaciğer hepatit b /c ile ilgili hastalıklara pankreas ile alakalı hastalıklara dikkat edilmesi gerekiyor gözler ve gözlerle ilgili sorunlarınızı da önemseyin.
hava kirliliği  ve tabiat olaylarının öngörülemezliği şiddetli fırtına yağmur gibi konular da sorunlar yaşanabilir.
Bazı nakliyat,metal,maden,hava ve deniz yolları şirketlerinin kontrol noktalarında kazalar yangın gibi tehlikeler yaşanabilir.ayrıca ateş içeren mekaniklere araba arızalarına spor kazalarına hırsızlık ve sahtekarlıklara dikkat edilmelidir.
Suçlamalar sakatlanmalar düşmeler gibi durumlar yüzünden işten güçten uzaklaşmalar yaşanabilir.
bazı ülkelerde grevler ayaklanmalar tarzında sesler yükselecektir askeri çıkartmalar yine gündemde olacaktır.
olumlu anlamda şirketler adına anlaşma ve protokoller  genişleme büyüme politikası içinde imzalanabilir.devletler şirketler adına risk alarak ilerlemeler sağlanacaktır.
yakın çevre akrabalarınız kardeşlerle olan iletişimlerde düşüncesizce tavırlardan kaçınmak gerekiyor. Düşüncesizce atılımlar yapmaktan kaçınmak gerekiyor.
tüm dünya açısından şimdiye kadar açık edilmeyen tüm düşünceler sergilenecektir
Yayıncılık medya alanında ünlü nüfuslu kişilerin  iyi kötü haberlerini duyulabiliriz.
tüm hukuk din eğitim yabancılarla alakalı konular da gündem içerikleri açığa çıkacaktır  söylentiler kandırılmalar  da bu olacaktır.
yanıltıcı haber ve hadislerde duyabiliriz.
Yaygaracılıklar fanatik düşünceler yaygınlaşacaktır.
Tabii ardından sert tedbirler devreye girecektir bazı ülkelerde.
Türkiye adına yerli malı Türk'ün malı diyerek üretimi verimliliği arttırmaya yönelik çalışmalar sermaye piyasası açısından kazanç sağlayacaktır.
sermaye sektörümüzün güçlendirmesi için çalışmalar daha fazla organize edilmelidir.
yaratıcılıkların yeni keşiflerin yılı olarak
tüm ülkeler açısından empati ile vericilikle güvenlikle ilerleme büyüme genişleme için önyargılardan arınarak harekete geçmek zorunluluğu vardır
tüm dünya ve Türkiye adına Hakkımızda hayırlı bir Jüpiter yılı olmasını diliyorum

Jüpiter yay burcunun yükseleninize göre konumu doğrultusunda nerede büyüme gelişme gösterme çabalarınız olacak dersek
Koç ve teraziler 9/3
Felsefi görüş ve iletişimlerinizi geliştirmeye yönelik olacaksınız. Bakış açılarınızı genişleteceksiniz.
Boğa ve akrepler 8/2
Maddi manevi kazanç getirilerinizi geliştirme çabası içinde olacaksınız.
Yetenekler ve danışmanlıklarla kazançları genişleteceksiniz.
İkizler ve yay 7/1
Tüm ilişkileriniz adına diplomasi yeteneklerini geliştirmeyi çevrenizi genişletmeye çabalayacaksınız
Yengeç ve oğlaklar 6/12
Ruhsal ve şifasal kanalları kullanmayı ve bu yönde çalışmalarınızı geliştirmeye çaba göstereceksiniz.
Aslan ve kovalar 5/11
Hobileriniz sanatsal aktivitelerinizle grupsal arkadaşlıklarınızı genişletme kendinizi kolektife tanıtma çabalarınız olacaktır.
Başak ve balıklar 4/10
Ailevi ve kariyerle ilgili konularda evinizle alakalı konularda toplumsal statü konularında gelişmeye yönelik çabalarınız olacaktır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS İKİZLER BURCUNDA VE VENÜS İKİZLER RETROYA GİRECEK

VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO Astroloji enerji alanıdır. Gerçeklerle yüzleşmektir. Aydınlanma bilinci ve aynalık prensibi astroloji ile yakalanır. Psiko-sosyolojik bir ekol yoludur. VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO TARİH ARALIĞI : 2 MAYIS 2020- 7 TEMMUZ 2020 2 MAYIS 2020 - 22 MAYISA 2020 GÜNLERİNDE DURAĞANLIK DEVREDE 23 MAYISTA RETROYA TAM GEÇİŞ OLACAK. 15 MAYIS- 7 MAYIS 2020 GECE YARISI 03.50 YE KADAR Kİ SÜREÇTE AKREP DOLUNAYINDAN DOLAYI  ARIZALI BAZI KONULAR İLETİŞİMDE İLİŞKİLERDE DAHA YOĞUNLAŞABİLİR. ABARTILI İLETİŞİM VE İLİŞKİ TUTANAĞI ZAMANI... DURAĞANLIKLAR RETROLARDAN DAHA SORUNLU VE ÇATLATICI ETKİYİ VERİRLER DİKKAT EDİN. GÖLGELİ GÜNLERDE DENİR.GÖLGENİZLE BİLE DİDİŞEBİLİR,HATTA YANLIŞ ALGILAYIP KAÇABİLİRSİNİZ. YANLIŞLIKLARA HATALARA ALDANMALARA EN AÇIK GÜNLER GÖLGELİ DURAĞAN VENÜS GÜNLERİDİR. 22 MAYIS NET RETROYA GİRİŞ - 7 TEMMUZ 2020 RETRODAN NET ÇIKIŞ EN İYİ TARAFI SANATSAL AKTİFLİĞİ TETİKLEMESİ OLACAKTIR. 2 MAYIS 2020 GÜNÜ İTİBARİYLE RETRO

ŞİRON NEDİR??? RETROSUNDA NELER YAŞANABİLİR...???

ŞİRON BİLGE ÖĞRETİCİ ŞAMAN  İKİ HAT (SATÜRN VE URANUS) ARASINDA KİLİT AÇICI ANAHTAR  5 TEMMUZ 2020---19 TEMMUZ 2020  İTİBARİYLE  ŞİRON KOÇ BURCUNDA DURAKTA. 19 TEMMUZ 2020 DE RETRO  HAREKETİNE TAM BAŞLAR 9 ARALIK 2020 DE TEKRAR  DURAĞA DÖNECEK  DÜZ HAREKETE GEÇİŞ İÇİN  HAZIRLANACAK  22 ARALIK 2020 DE 15.27 DE DÜZ  HAREKETİNE DÖNECEK. 6 AY DURAK VE RETRO UZUN BİR SÜRE DURAĞANLIK VE  RETROSUYLA  GEÇMİŞ KALINTILARA  BİZLERİ KOŞTURABİLİR. ESKİ AĞRI SIZILARI ÜZÜNTÜLERİ  GERİDE BIRAKMAK İÇİN  ÇABALAMAMIZ GEREKİYOR. ŞİRON, Yunan mitolojisinde centaurdur. Ş ifac ıdır.Kendi dışında herkese bilge yanlarıyla  sanatta tıpta eğitimde askerlikte faydalı olmuştur. yaralarına şifa kaynağı bulmuştur. Ancak bir tek kendisine faydası olamamıştır. terzi kendi söküğünü dikemez derler ya  işte bu minval marsın attığı ok yanlışlıkla şirona saplanır ve  şiron o günden sonra acı ve üzüntü ile  yarası ile başbaşa kalır ta ki p rometheusla anlaşıp ölümlü olmayı kabul edenene kadar. yani ölümsüzlükten vazgeçmişt

YENGEÇ BURCUNDA 28 DERECEDE SATÜRN KARŞITLIĞI İLE YENİAY

20.7.2020 PAZARTESİ İSTANBUL SAATİ  İLE   22.32 DE  YENGEÇ BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK  YENİAY  28 DERECE DE 6.EV KONULARINI KARŞIMIZA GETİRİYOR. SORUMLULUKLARIMIZLA KARŞILAŞMAK YÜKÜMLÜLÜKLERİMİZİ SIRTLANMAK VE ANGARYA İŞLERİ HER TÜRLÜ ENGELE KARŞI YAPILANDIRARAK  YENİ BAŞLANGIÇLARA ADIM ATMAMIZA FIRSATLAR VERECEK. AİLE AKRABALAR TABANLI HATTA ÜLKE SINIRLARINI TERKETME TABANLI BİR YENİAY ENERJİSİ DE VAR MI VAR. . YENİAYLA BİRLİKTE EKSİK KALMIŞ YAPILMAMIŞ TÜM İŞLER BİTMEYE MUKTEDİR OLACAK. BU YENİAY   AŞK HAYATINDA SEVGİ İLE İLGİLİ KONULARIMIZDA DEĞER GÖRMEKLE İLGİLİ İRDELEMELERİ BİZE YAŞATIR. KENDİMİZİN DUYGULARIMIZIN FARKINA VRMAMIZI SAĞLAYACAK  İŞLERİMİZDE İLAHİ YARDIMLAR DAN FAYDALANARAK YOLUMUZU AÇACAĞIZ. .HİÇ UMMADIĞINIZ BİR ANDA BİR KİŞİ SİZE YARDIM ELİNİ UZATACAKTIR. YÜKSELEN KOVA BURCUNDA VE 0 DERECE DE ŞANS NOKTASI İLE BİRLİKTE ÇEVREMİZE ŞANS DA GETİREBİLİRİZ.ŞANSLI TANIŞMALAR KARŞILAŞMALAR YAŞAYABİLİRİZ. NORMAL ŞARTLARDA YENİAY  BİR HAFTA ÖNCE VE SONRASINA KADAR ETKİSİNİ YANSITIR.