Ana içeriğe atla

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişiOtomatik alternatif metin yok.




Görüntünün olası içeriği: yazı
ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERE BAKIŞ
22 HAZİRAN saat 22.11 den 25 HAZİRAN 2018 saat sabah 07.30 a kadar
AY AKREP BURCUNDA OLACAK.
Çoklu kriterler ile uğraşma içerisinde iken ani çıkabilecek arızalar yüzünden zorlanmalar yaşanabilir.
Sevgi, şefkat, vericilikte düşünceleri hale yola koymakta sıkıntılar yaşanabilir.
Yemek, içmek, eğlence tatil ile ilgili sektörlerde de ani krizler, sıkıntılar bu işi yapan kişiler açısından çıkabilir.
Tuvalet, banyo gibi yerlerde kaçaklara da dikkat edin. Arıza verebilirler.
Annelik, şefkat, vericilik, sevgi, empati temaları ile ilgili ciddi sorgulamalar, yapılanmalar, detaylı bir şekilde derine inilerek anlamlandırmaya çalışmalar olacaktır.
İlişkilerde her konuda idareyi başkalarına vermemek için çabalamalar yaşanacaktır.
Gücü elde tutmak için farklı teknikler uygulanır, uygulanacaktır.
İlişkilerde özellikle denge, düzen, intizam için harekete geçişler olacaktır.
Burada ilişki derken her türden ilişkiyi kastediyorum.
İş, ortaklık, aile, aşk  gibi.
Kuralcılıkla yönetimle birlikte, dengeleri ve adaleti kullanarak, sevgiyle ilişkileri düzene sokmak için çırpınmalar olacaktır.  
Kadersel karşılaşmalar, kadersel aşk ilişkileri yaşanabilir.
Tekrardan ilişkiler başlayabilir veya bitebilir.
Genel anlamda MARS KOVA ve VENÜS ASLAN‘nın hafta içerisindeki yoğun çekişmesi, aşk ilişkilerinde, evliliklerde, çocuklarla alakalı konularda koşuşturmaları, çabalamaları yoğunlaştıracaktır.
İki uç arasında gelgitler olur.
Amaçlarım adına mı harekete geçeyim yoksa aşk, eğlence gibi konulara mı takılayım diye düşüncelerle yürünecek.
Ailelerin, çocuklarının isteklerine boyun eğmemek için,  otoriteyi çalıştırması gerekebilir.
Fakat çocukların baskınlığı söz konusu olacaktır.
Sağlıksal olarak, özellikle kulak, burun, boğaz ve mideyle ilgili arızalar çıkabilir.
(Kulak iltihabı, mide spazmı )
Bir de ani kazalara dikkat edin. (başı çarpma, düşme, ayak burkulması gibi)
Marsın kova da olması bir de retro pozisyonda olması hem damar hem dolaşım yolu ile ilgili kan değerlerinin oynamasına, bunlarla ilgili, zorlanmalar yaşanmasına sebebiyet verebilir.
Ebeveynlerinizde, kendinizde ve varsa çocuklarınızda sağlık kontrolleri yaptırmanızı tavsiye ederim.
Bu iki buçuk günlük zaman diliminde, Ayın akrep burcunda seyretmesi, duygusal olarak bizleri çok fazla dedektif gibi araştırmalara yönlendirecektir.
Geçmiş yaşananların kin, nefret gibi duygularla yeniden ortaya dökülmesi, hırslanılması da mümkün olacaktır.
Bu yüzden kıskançlık, kin, nefret gibi içgüdüsel biriktirdiğiniz kızgınlıklarınızı dönüştürün.
Bu sembolikleri terbiye etmeye çalışın.
Her şeye rağmen güzel bir ilişkiye adım atma, ilişkileri yeniden yapılandırmada da etkinlik yaşayacaklar var.
Özellikle Aslan, boğa, akrep ve kova insanları zorlansalar da her türlü işlerini hale yola sokmakta daha başarılı olacaklar.
DİLEKLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRME GÜCÜNÜ AKTİVE EDİN…
SEVGİYLE KALIN…
ASTROLOG RÜVEYDA İREM AKALIN

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS İKİZLER BURCUNDA VE VENÜS İKİZLER RETROYA GİRECEK

VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO Astroloji enerji alanıdır. Gerçeklerle yüzleşmektir. Aydınlanma bilinci ve aynalık prensibi astroloji ile yakalanır. Psiko-sosyolojik bir ekol yoludur. VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO TARİH ARALIĞI : 2 MAYIS 2020- 7 TEMMUZ 2020 2 MAYIS 2020 - 22 MAYISA 2020 GÜNLERİNDE DURAĞANLIK DEVREDE 23 MAYISTA RETROYA TAM GEÇİŞ OLACAK. 15 MAYIS- 7 MAYIS 2020 GECE YARISI 03.50 YE KADAR Kİ SÜREÇTE AKREP DOLUNAYINDAN DOLAYI  ARIZALI BAZI KONULAR İLETİŞİMDE İLİŞKİLERDE DAHA YOĞUNLAŞABİLİR. ABARTILI İLETİŞİM VE İLİŞKİ TUTANAĞI ZAMANI... DURAĞANLIKLAR RETROLARDAN DAHA SORUNLU VE ÇATLATICI ETKİYİ VERİRLER DİKKAT EDİN. GÖLGELİ GÜNLERDE DENİR.GÖLGENİZLE BİLE DİDİŞEBİLİR,HATTA YANLIŞ ALGILAYIP KAÇABİLİRSİNİZ. YANLIŞLIKLARA HATALARA ALDANMALARA EN AÇIK GÜNLER GÖLGELİ DURAĞAN VENÜS GÜNLERİDİR. 22 MAYIS NET RETROYA GİRİŞ - 7 TEMMUZ 2020 RETRODAN NET ÇIKIŞ EN İYİ TARAFI SANATSAL AKTİFLİĞİ TETİKLEMESİ OLACAKTIR. 2 MAYIS 2020 GÜNÜ İTİBARİYLE RETRO

ŞİRON NEDİR??? RETROSUNDA NELER YAŞANABİLİR...???

ŞİRON BİLGE ÖĞRETİCİ ŞAMAN  İKİ HAT (SATÜRN VE URANUS) ARASINDA KİLİT AÇICI ANAHTAR  5 TEMMUZ 2020---19 TEMMUZ 2020  İTİBARİYLE  ŞİRON KOÇ BURCUNDA DURAKTA. 19 TEMMUZ 2020 DE RETRO  HAREKETİNE TAM BAŞLAR 9 ARALIK 2020 DE TEKRAR  DURAĞA DÖNECEK  DÜZ HAREKETE GEÇİŞ İÇİN  HAZIRLANACAK  22 ARALIK 2020 DE 15.27 DE DÜZ  HAREKETİNE DÖNECEK. 6 AY DURAK VE RETRO UZUN BİR SÜRE DURAĞANLIK VE  RETROSUYLA  GEÇMİŞ KALINTILARA  BİZLERİ KOŞTURABİLİR. ESKİ AĞRI SIZILARI ÜZÜNTÜLERİ  GERİDE BIRAKMAK İÇİN  ÇABALAMAMIZ GEREKİYOR. ŞİRON, Yunan mitolojisinde centaurdur. Ş ifac ıdır.Kendi dışında herkese bilge yanlarıyla  sanatta tıpta eğitimde askerlikte faydalı olmuştur. yaralarına şifa kaynağı bulmuştur. Ancak bir tek kendisine faydası olamamıştır. terzi kendi söküğünü dikemez derler ya  işte bu minval marsın attığı ok yanlışlıkla şirona saplanır ve  şiron o günden sonra acı ve üzüntü ile  yarası ile başbaşa kalır ta ki p rometheusla anlaşıp ölümlü olmayı kabul edenene kadar. yani ölümsüzlükten vazgeçmişt

YENGEÇ BURCUNDA 28 DERECEDE SATÜRN KARŞITLIĞI İLE YENİAY

20.7.2020 PAZARTESİ İSTANBUL SAATİ  İLE   22.32 DE  YENGEÇ BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK  YENİAY  28 DERECE DE 6.EV KONULARINI KARŞIMIZA GETİRİYOR. SORUMLULUKLARIMIZLA KARŞILAŞMAK YÜKÜMLÜLÜKLERİMİZİ SIRTLANMAK VE ANGARYA İŞLERİ HER TÜRLÜ ENGELE KARŞI YAPILANDIRARAK  YENİ BAŞLANGIÇLARA ADIM ATMAMIZA FIRSATLAR VERECEK. AİLE AKRABALAR TABANLI HATTA ÜLKE SINIRLARINI TERKETME TABANLI BİR YENİAY ENERJİSİ DE VAR MI VAR. . YENİAYLA BİRLİKTE EKSİK KALMIŞ YAPILMAMIŞ TÜM İŞLER BİTMEYE MUKTEDİR OLACAK. BU YENİAY   AŞK HAYATINDA SEVGİ İLE İLGİLİ KONULARIMIZDA DEĞER GÖRMEKLE İLGİLİ İRDELEMELERİ BİZE YAŞATIR. KENDİMİZİN DUYGULARIMIZIN FARKINA VRMAMIZI SAĞLAYACAK  İŞLERİMİZDE İLAHİ YARDIMLAR DAN FAYDALANARAK YOLUMUZU AÇACAĞIZ. .HİÇ UMMADIĞINIZ BİR ANDA BİR KİŞİ SİZE YARDIM ELİNİ UZATACAKTIR. YÜKSELEN KOVA BURCUNDA VE 0 DERECE DE ŞANS NOKTASI İLE BİRLİKTE ÇEVREMİZE ŞANS DA GETİREBİLİRİZ.ŞANSLI TANIŞMALAR KARŞILAŞMALAR YAŞAYABİLİRİZ. NORMAL ŞARTLARDA YENİAY  BİR HAFTA ÖNCE VE SONRASINA KADAR ETKİSİNİ YANSITIR.