Ana içeriğe atla
           
 
VARAN 4

 
Şimdi de sistemin yaramaz, haşarı, farklı, elektrik çarpar gibi çarpıp, einstainin saçlarının diken oluşu gibi şaşkınlık yaratan,yutucu,yutturucu gezegeni
uranusle
 
7/8 senelik yeni bir dönem başlıyor.
 
URANÜS’ün BOĞA’ya

Geçişi ve koç burcundaki son demler göz önünde bulundurularak değerlendirilmesi:

Tüm sistem matematiği; doğa olayları başta olmak üzere, devletler, kişiler, arkadaşlıklar, ortaklıklar, evlilikler, organize gruplar için farklı bir değer yargısı, değer sistemi ile değişip dönüşüme uğrayacak. 

Kısa ve öz olarak mitolojik açıklama yapmadan geçmiim lüffen J J J ;
 
Uranus gök tanrısı ile Gaia toprak ana yani DÜNYA=BOĞA BURCU tekrardan birleşme yaşayacaklar.

mitolojik tarihin başlangıç evresinde Uranus ve Gaia evlenirler ve çocuklarının tanrılığına zarar vereceğinden korkarak Gaiyı doğurduğu her çocuğunu içinde tutması için uranus zorlamıştır.

Fakat tabii korktuğu olmuştur.

annesi tarafından kurtarılan kronos bilinen adı ile Satürn babasını alt etmiştir.

Sonradan Kronos aynı minval üzerinden gitmiş.

fakat o da oğlu zeus diğer adı ile Jüpiter tarafından tanrılığına son verilmiştir.

Anlayacağınız tarihi tekerrür nesiller içerisinde yaşanmıştı.

acaba, mitolojik tarihi tekrarlar mi değişimin kalitesini belirleyecek ne dersiniz?

Neyse

direkt ben konuya girip sizleri uranüsün boğaya girmesi ile yaşanacaklar adına bilgilendireyim.

Tüm sabit burçlar değişimlere ayak uydurmak zorunda kalacaklar.

Boğalar-aslanlar-akrepler-kovalar

Sabit niteliklere sahip olmayı şöyle bir açıklamak istiyorum J J J ;

başta boğalar olmak üzere akrep aslan ve kovalar sabit fikirlerinden inatçılık enerjisinden  deneyimlenecekler.

Şimdi kovalar diyeceklerdir ki biz hiç de inat falan değiliz işte burada inatçı olduğunuz durum vuku bulur. farklı olma inancı ile inatçılık enerjisini aktive edersiniz muhalefetiniz devreye girer.

Aslanlar sahneye eser koyma görünme kendini gösterme inatçılıklarını bir kral veya kraliçe edası ile ortaya sererler.yönetimi ele alma inatlarını  azametli ve gösterişli tavırları ile ortaya çıkarırlar.

Akrepler gizemli taraflarını ortaya çıkarmamada inatçılıklarını ve başkalarını araştırmakta suçlamakda inatçıdırlar.gücü ellerinde tutma ve başkalarının kaynaklarını ellerinde bulundurma inatları süperdir.her ne kadar kabul etmeselerde bu böyledir.

Boğalar maddi manevi kaynaklarında kayıp yaşayacakları korkusu ile ellerindekini paylaşmamakta direterek inatçıdırlar parada alışkanlıklarında rahat ve keyiflerinde  tutkulu ve  inatçıdırlar.

ancak sadece bu dört burç haricinde herkeste bir inat mekanizması çalışacak.çünkü herkesin sabite düşen dört evi vardır haritasında.

tüm burçlar da tüm haritalarda uranüsün boğaya geçmesi ile tabii ki değerlerle ilgili bir kaybetme korkusu çalışacaktır.

Sistem ne yapacak ne edecek tüm inat mekanizmasını kıracak
sen benimle mi inatlaşıyorsun?
ben seni sarsayımda bakalım değişiyor musun değişmiyor musun diyecek.

Içte tutulan tüm yutulanlar ortaya çıkacak.

jüpiterin yay burcuna geçtiği dönemde yani 2018 kasımın ilk haftası ile çok oynak çalışmalara girecekler.

jüpiterle   uranus, mitolojik olarak, dede torun hesaplaşması yaşayacaklar. 

kendi aralarında çok eğlenebilirler.

bizler, eğlenecek miyiz  bakalım, göreceğiz.

Bayağı bir sallantılı, yaygaracı günler kasım ayı ile birlikte daha çok yaşanır olacak.

torun, dedenin ahının ceremesini yaşatmayı hedefleyecektir.

Aslında size şöyle söyleyeyim benim bir astrolog olarak doğasal olayların tetiklenmesi ve toplumsal tepkiler ile ilgili kaygılarım daha fazla.

sabit burçlar güçlü gezegensel etkilere sahipseler doğasal olaylarda, toplumsal hadiselerde başı çekerler.

Işte bu yüzden kaygılıyım.

ama yapacak bişi yok doğa ve tabiatla çok oynanırsa doğa da içinde tuttuklarını kusacak tabii ki ne diyebilirim ki başka...

toplumlar adına ise inşallah aklı selim gidişatlar olsun…

sadece kulağınıza küpe olsun…

Yaz dönemi retro mars tetiklemesi ile birlikte biraz krizsel, biraz farklı, biraz elektrikli olacak.

önlenemez doğasal olayların tepkileri de cabası.

şimdiden uranusun koç burcunun son derecelerinde vuruşları başladı.uranus retro yapıp geri giderkende ateş ve patlamalara yangınlara  özellikle volkanik tektonik sarsıntılar yaşatacaktır.

şuan yaşadığımız doğasal gitgeller boşuna değil.

biraz sudan çıkmış balığa dönebiliriz.

uranusün boğa burcundaki 7/8 senelik süreçde maddesel ve maneviyat anlamında tüm değerlerimiz,değer yargılarımızın değişmesi ile birlikte  ilişkisel bazda, mesleki bazda, mecburiyet durumu ile ayrımlara veya yeni açılımlara, evlilik,yeni iş, yeni dünya görüşü ile seyahatlere, taşınmalara maruz kalınacaktır. 

boğa burcu yeme, içme,giyim ,kuşam, keyif, alışkanlıklar, tembellik,cimrilik, yavaşlık,rahatlık, sağlamlık, maddi manevi güvence, tutku, şehvet, sanat, müzik, resim, bağımlı olma,sabırlı olma enerjilerinin tümüdür.

Boğa aynı zamanda para piyasasıda demektir.yeteneklerle kazanılanlar, sermayelerimiz, birikimlerimiz demektir. 

birikimlerle, sahip olunanlarla, parayla alakalı, ilişkili tüm konular gündemimizde olacak.

yeni keşifsel yetenekler, kazanımlar, yatırımlar, para kaşifliği gelişecektir.

Bu arada para dolandırıcılıkları daha ayyuka çıkabilir.

Uranus boğaya geçerek aşka, sevgiye, bağımlılığa, tutkuya bakışları, doyum ve doygunlukları da                                  değiştirecektir.

şimdiye kadar uranus koçta iken hem mars hem güneşle etkileşimine göre yönlenirken; şimdiden sonra venüsle ayın konumuna ve etkileşimine göre yön bulacak.

bu da demektir ki istekler, arzular saat saat değişimler geçirebilir.

sağlık olarak;
 
boğazla, gırtlakla ilgili sağlıksal sorunlar daha çok ortaya çıkacaktır.

tat almak, dokunma duyuları ile ilgili konular gündemimizde olacaktır.

ağızda aftlar, kulak, burun ve dil yaraları dikkate alınmalı.

özellikle boyun ile ilgili konular önemsenmeli, boyun fıtığı,boyun ile ilgili yaralanmalara dikkat özellikle düşmelerde.  
Boğa beş duyu organımızla alakalıdır.
Hem yöneticisi Venüs hem yüceldiği ayla birlikte. 

Dünyanın tuttuğu tutkusal inatsal maddi manevi değerler değişerek bizleri dönüşüme götürecek.bu gelişmeler bazen yavaş bazen hızlı bazen acı bazen tatlı olacaktır.

sabrımız sınanacak, tevekküllerimiz sınanacak, dualite yani ikilemler arasında nasıl davranıyoruz bunlarla sınanacağız.
 
3.5/4 yıllık ara döngüde götürü değerler sistemi etkisinde bırakacaktır.

Kimlik avcılığı, kimlik değerleri de dahil olmak üzere.

değerlerimiz, yeteneklerimiz, kazanımlarımız tutkularımız, biriktirip paylaşmadıklarımız, paylaştıklarımız üzerine şimdiden değişime hazır olalım.

kendimizi süzgeçten geçireceğiz.

burçların uranus boğayla 7/8 senelik dönemde hangi evleri aktif olacak derseniz

koçlar

2. ev para ve giriş evi

para kazanımlarıyla, para giriş çıkışlarıyla uğraşlar verecekler.yeni kazanç kapıları kendilerine açılabilir. yetenekleri ve atılımcılıkları onlara gelir sağlayabilir.risk içeren konulara, para çıkışlarına da dikkat etmeleri gerekiyor.yedi senelik geçmiş yaşadıklarını unutmamalarını ona göre kendilerini sağlama almalarını öneririm.

Boğalar

1.  ev  görüntü ve motivasyon evi

benlik değerleri, kökten değişime gidecek. çevreye yansıttıkları yüzleri, motivasyonları, genel sağlık durumları değişecek.ilişkisel ve toplumsal anlamda benlik bilinçleri ile değişik görünüme bürünecekler.görünüşleri ve tarzları bile değişim gösterecek.yeni bir atılım ile tanınma sağlayacaklar.abartılı muhalefetler içerisine girebilirler .miras konuları gündemlerine düşebilir.evlilik kararları,ayrılık kararları alınabilir.ayrılma olmasa bile evlilik veya her türlü ilişkilerinde, krizlerle muhatap olacaklar.

ikizler

12. ev gizlilik ve şifa evi

haritaları ölçüsünde yeni gruplara arkadaşlıklara girebilirler aynı zamanda zaman zaman hastanelik durumlarla karşılaşabilirler.

bilinmeyen rahatsızlıklar, boyun tutulmaları oluşabilir.ani kopuşlar da yaşayabilirler.dikkat etsinler.yazarlık kapasitelerini keşfedebilirler.tv de tanınma yaşayabilirler.

yengeçler

11. ev   gruplar ve hedefler evi

haritaları ölçüsünde hem kariyer hem anne hem de grup ve arkadaşlıklarında değişimlere sabitliklerin değişimlerine şahit olacaklardır. amaçları ve hedeflerinde kariyerleri ve yeni girişecekleri iş alanları ile birlikte kazanımlar sağlayacaklar.kollektife çalışıp farklı doyum sağlayabilirler ve bu şekilde gruplarda kollektif arenada toplumsal ün ve tanınma şansları olabilir.hobileri işleri olabilir.  

aslanlar

10. ev kariyer ve anne evi

kariyer alanlarında farklı bir alana,farklı bir mesleki semboliğe kayabilirler.orada birikim yapabilirler.yeni bir mevkii, statü yükselişleri, alçalışları, evlilik kararı ile statü değişimi veya ayrılık kararı ile statü değişimi yaşayabilirler.yeni arkadaşlıklar da edinecek olanlar var aranızda.reklam ve yayıncılık alanında gelişmeler yaşayabilirsiniz.havacılık ve denizcilik sektörlerinde ticari alanda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz

başaklar

9. ev   yüksek bilinç ve eğitim evi

uzak yolculuklar yapacaklardır belkide farklı bir kulture sahip bir yere yurt dışına yerleşim yapabilirler başkalarının fikir ve düşünceleri ile rutinleri değişebilir.yüksek bilinç seviyelerinde eğitim alanlarında değişim olacaktır. Eş veya ortakları var ise onların ticari işleri ile ilgili değişimler olacaktır

teraziler

8. ev dönüşüm ve yenilenme çıkış evi

başkalarını kaynakları ile ilgili kazanç yaşayabilirler ancak riskli  yatırım onları veya varsa eşlerini zora sokabilir dikkat etsinler kıskançlıklara maruz kalabilirler eş arkadaş ortaklar dahilinde ani gelişebilecek para çıkışları kar ve zarar durumlarına dikkat etmeliler ameliyat veya krizsel bazı konular yaşanabilir.

akrepler

7. ev ilişkiler evi

tüm ilişkileri, gündelik rutinleri değişecek.

bazı akrepler sağlıksal konuları önemsemek durumunda kalacaklar.Ben sen konularında değişim yaşayacaklar.ortaklık kurabilirler,evlenebilirler, ani ayrılabilirler, ani tanınma yaşayabilirler,yeni farklı arkadaşlıklar kurabilirler.taşınabilirler.kazançlar da şans faktörleri çalışabilir.
 
yaylar

6 .ev   sağlık ve hizmet evi

gündelik rutinlernide sağlığa dikkat etmeliler  yeni bir iş değişimi yaşayabilir yeni bir işe başlayabilirler yanlarında çalışanlar veya çalıştıkları alanda değişiklikler yaşanacak.bağışıklık sistemlerindeki aniliklere dikkat etmeliler aile içi iletişimlerinde inatlaşmalara işte ani fevri inatlaşmalara da dikkat etsinler. bürokrasıyle ilgili alanda mevkilerinde veya uğraşmalarında yer yer sıkıntılar yaşanabilir. onun dışında iş ve gündelik yaşamda güzel çıkışlar yapacaklardır. enerjileri farklı akacak.

oğlaklar

5. ev hobiler ve çocuk evi kişilik gelişimi evi

ev gelirleri ile ilgili konulara eğilim gösterebilirler, kontrolleri dışında  varsa çocuklarının değişimlerine şahit olabilirler.hobilerine yönelme hobileri ile ilgili gelişmeler yaşayabilirler güzel sanatlar sinema tiyatro alanında özellikle ilgileri varsa aktifleşebilirler. çevreleri daha farklı bir değişim gösterecek.tatillere yurt dışı planları gündeme gelebilir. bazılarınız yeni bir aşk ilişkisine gireceksniz.sporsal aktiflikler de yaşayacaksınız. yer değişimlerine mahalle değişimlerine hazırlıklı olun.

Kovalar

4. ev   aile baba evi

evlerinde, köklerinde, ailesinde, ebeveyn lerinde, atalarında ani gelişecek durumlar yaşanacaktır.Toprak alımı satımı, ev taşınmaları ile ilgili ani gelimeler gözlemlenecek, yaşanacaktır.yeni çevre yeni gruplara girecekler.yeni bir saha alanı kendileri ve kariyerleri için seçecekler.kişilikleri, yeniden bir doğuş yaşayacak.hobileri üzerinde daha fazla duracaklar.

balıklar

3. ev   iletişim ve kardeş evi  

yakın çevreniz akrabalarınız kardeş kuzen gibi konular da iletişimlerinizle ilgili değişimlere maruz kalabilirsiniz.eğitim alanında kısa yolculuklarınız da git gelleriniz olabilir. konuşma duyma ve görme ile ilgili konularda gelişmelere değişimlere maruz kalacaksınız.  konuşmalarınız yazılarınız farklı olacak. yazarlık eğiticilik ticari kapasitenizi değiştireceksiniz ticari anlamda risklere dikkat edin daha evvel ki senelerde  kazançlarla ilgili ani kayıplarınızı unutmayın.alınganlık ve  küskünlükle ilgili muhalefetinize dikkat.espri tarzınızla dikkat çekebilirsiniz.

varanlar bitti, artık kalanlara bakacağız.
 
Sevgiler  
Saygılar
Astrolog Rüveyda İrem Akalın

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS İKİZLER BURCUNDA VE VENÜS İKİZLER RETROYA GİRECEK

VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO Astroloji enerji alanıdır. Gerçeklerle yüzleşmektir. Aydınlanma bilinci ve aynalık prensibi astroloji ile yakalanır. Psiko-sosyolojik bir ekol yoludur. VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO TARİH ARALIĞI : 2 MAYIS 2020- 7 TEMMUZ 2020 2 MAYIS 2020 - 22 MAYISA 2020 GÜNLERİNDE DURAĞANLIK DEVREDE 23 MAYISTA RETROYA TAM GEÇİŞ OLACAK. 15 MAYIS- 7 MAYIS 2020 GECE YARISI 03.50 YE KADAR Kİ SÜREÇTE AKREP DOLUNAYINDAN DOLAYI  ARIZALI BAZI KONULAR İLETİŞİMDE İLİŞKİLERDE DAHA YOĞUNLAŞABİLİR. ABARTILI İLETİŞİM VE İLİŞKİ TUTANAĞI ZAMANI... DURAĞANLIKLAR RETROLARDAN DAHA SORUNLU VE ÇATLATICI ETKİYİ VERİRLER DİKKAT EDİN. GÖLGELİ GÜNLERDE DENİR.GÖLGENİZLE BİLE DİDİŞEBİLİR,HATTA YANLIŞ ALGILAYIP KAÇABİLİRSİNİZ. YANLIŞLIKLARA HATALARA ALDANMALARA EN AÇIK GÜNLER GÖLGELİ DURAĞAN VENÜS GÜNLERİDİR. 22 MAYIS NET RETROYA GİRİŞ - 7 TEMMUZ 2020 RETRODAN NET ÇIKIŞ EN İYİ TARAFI SANATSAL AKTİFLİĞİ TETİKLEMESİ OLACAKTIR. 2 MAYIS 2020 GÜNÜ İTİBARİYLE RETRO

ŞİRON NEDİR??? RETROSUNDA NELER YAŞANABİLİR...???

ŞİRON BİLGE ÖĞRETİCİ ŞAMAN  İKİ HAT (SATÜRN VE URANUS) ARASINDA KİLİT AÇICI ANAHTAR  5 TEMMUZ 2020---19 TEMMUZ 2020  İTİBARİYLE  ŞİRON KOÇ BURCUNDA DURAKTA. 19 TEMMUZ 2020 DE RETRO  HAREKETİNE TAM BAŞLAR 9 ARALIK 2020 DE TEKRAR  DURAĞA DÖNECEK  DÜZ HAREKETE GEÇİŞ İÇİN  HAZIRLANACAK  22 ARALIK 2020 DE 15.27 DE DÜZ  HAREKETİNE DÖNECEK. 6 AY DURAK VE RETRO UZUN BİR SÜRE DURAĞANLIK VE  RETROSUYLA  GEÇMİŞ KALINTILARA  BİZLERİ KOŞTURABİLİR. ESKİ AĞRI SIZILARI ÜZÜNTÜLERİ  GERİDE BIRAKMAK İÇİN  ÇABALAMAMIZ GEREKİYOR. ŞİRON, Yunan mitolojisinde centaurdur. Ş ifac ıdır.Kendi dışında herkese bilge yanlarıyla  sanatta tıpta eğitimde askerlikte faydalı olmuştur. yaralarına şifa kaynağı bulmuştur. Ancak bir tek kendisine faydası olamamıştır. terzi kendi söküğünü dikemez derler ya  işte bu minval marsın attığı ok yanlışlıkla şirona saplanır ve  şiron o günden sonra acı ve üzüntü ile  yarası ile başbaşa kalır ta ki p rometheusla anlaşıp ölümlü olmayı kabul edenene kadar. yani ölümsüzlükten vazgeçmişt

YENGEÇ BURCUNDA 28 DERECEDE SATÜRN KARŞITLIĞI İLE YENİAY

20.7.2020 PAZARTESİ İSTANBUL SAATİ  İLE   22.32 DE  YENGEÇ BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK  YENİAY  28 DERECE DE 6.EV KONULARINI KARŞIMIZA GETİRİYOR. SORUMLULUKLARIMIZLA KARŞILAŞMAK YÜKÜMLÜLÜKLERİMİZİ SIRTLANMAK VE ANGARYA İŞLERİ HER TÜRLÜ ENGELE KARŞI YAPILANDIRARAK  YENİ BAŞLANGIÇLARA ADIM ATMAMIZA FIRSATLAR VERECEK. AİLE AKRABALAR TABANLI HATTA ÜLKE SINIRLARINI TERKETME TABANLI BİR YENİAY ENERJİSİ DE VAR MI VAR. . YENİAYLA BİRLİKTE EKSİK KALMIŞ YAPILMAMIŞ TÜM İŞLER BİTMEYE MUKTEDİR OLACAK. BU YENİAY   AŞK HAYATINDA SEVGİ İLE İLGİLİ KONULARIMIZDA DEĞER GÖRMEKLE İLGİLİ İRDELEMELERİ BİZE YAŞATIR. KENDİMİZİN DUYGULARIMIZIN FARKINA VRMAMIZI SAĞLAYACAK  İŞLERİMİZDE İLAHİ YARDIMLAR DAN FAYDALANARAK YOLUMUZU AÇACAĞIZ. .HİÇ UMMADIĞINIZ BİR ANDA BİR KİŞİ SİZE YARDIM ELİNİ UZATACAKTIR. YÜKSELEN KOVA BURCUNDA VE 0 DERECE DE ŞANS NOKTASI İLE BİRLİKTE ÇEVREMİZE ŞANS DA GETİREBİLİRİZ.ŞANSLI TANIŞMALAR KARŞILAŞMALAR YAŞAYABİLİRİZ. NORMAL ŞARTLARDA YENİAY  BİR HAFTA ÖNCE VE SONRASINA KADAR ETKİSİNİ YANSITIR.