Ana içeriğe atla

AKREP DOLUNAYINA GİDERKEN
GEZEGENLERİN HAL VE TAVIRLARINA
(BURÇ - EV - AÇI İÇERİKLERİ ELE ALINARAK )
GÖRE GÜNDEM ODAKLI YORUMLARIM

DEĞİŞ TONTON DÖNEMİ BİTTİ
DEĞİŞMEK ZORUNDASIN MİRİM DÖNEMİNDEYİZ

VARAN 1

Büyük oluşumlar ve organizasyonlar büyük tokalaşmaların sonucudur.
Marsımız;  savaşçı, enerjik, aktif  gezegenimiz önce  Satürn  ile kavuşum yaptı.
08 dereceler de kararlar adına mücadele girişimleri böylece başlamış oldu.
08 derecelerde ki Mars Satürn kavuşumunu ben kendi haritam üzerinde ihmal ettiğim sağlığım bazında çalıştırdım.
Çok da mükemmel oldu.
Tabii ki yeniaya gidişatı da kullandım yani yaraların küçülmesi açısından faydalı dönemi.
Anlatmak istediğim, haritanız ölçüsünde eğer bilinçli iseniz, gücü nasıl kullanacağınızı, kendi lehinize çevirebileceğinizi bulabilirsiniz.
Kararlılıkla tutarlı olmayı bilmeniz gerekir.
Şimdi Mars Plüton ile kavuşum halinde tabii ki bazı zorlu, tehlikeli konu ve olaylar, doğasal veya oluşumsal sorunlar gündeme düşecek.
Kişisel anlamda kontrol mekanizmasını güçlü ve tutarlı bir şekilde çalıştırırsanız, tehlikeli durum veya olayları daha kolay atlatabilirsiniz.
Patlayıcı, gaz, elektrik gibi dikkat ve kontrol gerektiren durumları yapılandırmak, keskin aletlere  dikkat etmek, riskleri göz önünde bulundurmak, eylemleri yönetmek gibi.
Uranüs denilen anilik veren değişim gezegenimiz son derecelerinde olmasından dolayı biraz hırçın biraz agresif  bu aralar ve koç burcundan çıkana kadar da hırçınlıkları devam edecektir.
Yöneticisi Mars gezegeni kendi yüceldiği burç olan oğlakta kuvvetli de olduğundan daha sert ve hınç dolu tepkimeler gösterebiliyor.
Bu yüzden de ani riskli konular her an önümüze düşebilir.
Kolay değil dilek olay 7 senedir koç burcunda konuçlanmıştı.
Tabii şimdi yer değişimi yaşayacak ( boğa burcuna geçecek ) normal olarak huzursuz.
Daha evvel yazılarımda hep üstünde durdum durmaya da devam edeceğim.
Satürn’ün oğlak burcundaki İki buçuk senelik sürecinde ve özellikle bir senelik Jüpiter akrep döneminde mars gerçekten hangi burçta olursa olsun fena aktif olacak demiştim.
Atının tepesinden inmeyecek, mızrağını kalkanını bırakmayacak.
Fena derken hem üretkenlik hem tüketicilik anlamında mücadele demek istiyorum.
Bu yüzden enerjiyi kullanmada kendi enerji sistemlerimizi, eylem ve amaçlarımız adına iyi yönetmek, kaliteli kullanmak çok önemli.
Kaliteli  zaman kullanımı şeklinde bile bunu yorabiliriz.
Ve sonuçta iyi sunumlarla ortaya bir şeyleri çıkarabiliriz.
Konuşmalarımız ve düşüncelerimiz eylemlerimiz ölçüsünde düzene intizama bu şekilde girebilir.
Organize olma, yönetme, idare etme, acımasız irade sistemi ile hareket etme, güvenliği sağlama, taş gibi sağlam durma konularını elinde bulunduran; ciddiyet, mesuliyet, sorumluluk, yükümlülük sembolikleri ile hareketi sağlayan; kontrolcü bir şekilde zincirleme yönetimi elde bulundurma isteklerini içerisinde barındıran oğlak burcunun, birikim halinde Mars/ Plüton/ Satürn gezegenlerinde olması tabii zorluklar ve sorunlar demektir.
Oğlağın temeli kuralcı ve baskıcı olmasından gelir. Çünkü alt yapısında çıkarları adına gücünü, yönetimini kaybedeceği korkusu yatar.
Bu da onun güven sistemini sarsar. 
Haliyle şuan kendi mutlu olduğu gezegenlerdedir ve öyle kolay yenir yutulur lokma olmadığını gösterebileceği alandadır. Yani top oğlakta, sahadadır.
Ancak yazımın başlarında kendimle örneklediğim yakın zaman tüyosu Mars Satürn kavuşumunda hem de karşıtlık yaşarken kendi aldığım karar ve tutarlılıkla işlemlerimi düzene oturttum.
Yani aman Mars Plüton kavuştu yandık bittik mahvolduk gibi düşünceler tamamen yanlışa korkuya sürükler.
Bu zor dönemlerde gecikme yaşanabilecek dönemlerde gerekeni yapıp değişimi oluşturmak sizin elinizdedir.
Herkes haritası ölçüsünde güçlü kurulum ve yapılanma sergileyebilir.
Bunun için daha azimli, çalışkan, tutarlı,  kararlı ve etken olunabilir diye düşünmekteyim.
Edilgen değil etken olmak önemli.
Bu şekilde marsın enerjisini düzgün kullanabilirsiniz.
Çünkü sistem yani gökyüzü ilahi anlamda Jüpiter ve Neptün ile ve ilerleyen günlerde Uranüs ile bizlere amaçlarımız, ideallerimiz, hayallerimiz ile ilgili sorumluluk ve yükümlülüklerimizi eyleme geçirme gücünü daha fazla sunacaktır sunmaktadır.
İş ki farkındalık bilincimiz yerinde olsun.
İkilemler de şu aralar kalabiliriz, isteklerimiz ölçüsünde kararsızlar olabilir.
Venüs ikizler burcunda ve 18 mayısa kadar kalacağından dolayı.
Amma velakin  gene de rahatlıkla irademiz ölçüsünde kullanabileceğimiz açılara sahibiz.
Kullanmak veya kullanmamak artık sadece kişilerin şahsi karar mekanizmalarına kalmıştır haritaları dahilinde.
Daha evvel yaptığım bir paylaşımda demiştim ki emir demiri keser.
Ve ben kendimi gene örnek göstererek diyorum ki ben emir verdim demirimi kestim.
İnanın çok da kolay oldu kararlılık mekanizması çok önemli idi kullandım.
Şimdi de diyorum ki kim korkar hain kurttan yani gezegenlerin bu konumundan.
Zaten yaşanması gereken yaşanacaktır, bitmesi gereken bitecektir.
Amma sizler kendi hayatınızla ilgili adımlarınızda boş vermişlik, tembellik yapar, ihmaller içerisinde olursanız veya telaş, korku, panik, kıskançlık gibi lüzumsuz sembolikler üzerinde durursanız;  ilerleyen gün ve aylarda daha zorlanmalar yaşayabilirsiniz.
Misal evinizde yaptırmanız gereken su sızıntısı vardır kararlı olup sıkıntıya katlanıp tamir ettirmezseniz ilerleyen günlerde marsın retro konumunda krizin alasını yaşayabilirsiniz, o sızıntı sizin evinizi  göle çevirebilir gibi düşünün.
Mars  retrosunun durağanlaşması 14 haziranda başlayacak tam retroya girişi 9 temmuzda olacak. İşte bu zaman süreçlerinde krizsel tüm patlaklar  ihmaller dahilinde yaşanacaktır.
Büyük gezegenlerin retro konumları yapılması gerekenlerin sorumluluk çerçevesinde eyleme geçirilmesini veriyor.
Marsın da retro konumuna girmesi ile birlikte üstlenmediğimiz her yük üzerimizde ağırlık yapacaktır,  krizleri, bozuklukları, kavgaları yoğunlaştıracaktır.
Şimdiden hareketlerinizi, eylemlerinizi, enerji sisteminizi ona göre düzenleyin.
Kararlı ve tutarlılığınız olsun.
Üstünüze vazife olmayan konu ve olaylardan uzak durun.
Boşa kürek çekişlerden, bağımlılık, tutukluk veren alışkanlıklardan vazgeçebildiğiniz ölçüde vazgeçin veya kendinizi sınırlandırın, kendinize kurallar koyun ama bu kuralları uygularken çevrenize despotluk yapmayın.
Oğlağın diğer alt huyudur despotluk.
Kendi yaşam alanınızın sınırlarını belirleyin ve ona göre idame edin.
Başkalarının sınırlarına karışmayın  veya sınırlarınızı aşmasına da müsaade etmeyin.
Bazen mesafeli olmak gerekir.
Önümüzde şartların zorlanılacağı günler olabilir. 
Şimdiden had ve hudut bilmek önem taşıyor.
Yoksa sonuçlar kavga ve kaosun dibine sürükler bizleri sonra ayıkla pirincin taşını ayıklayabilirsen olur.
Maksat ve amaçlarımız, tüm zorluklara, gecikmelere rağmen azmetmekten geçiyor.
Zincirleme  bağımlılıklarımızda   takılı  kalmamalıyız.
Asgari müşterekte değişime ayak uydurmak zorundayız.
Arınmalı ve temizlenme sürecini çalıştırmalıyız.
Akrep dolunayı da bu konuda bir şekilde bizlere tamamlayıcı yol gösterecektir.
VARAN 2  i  bekleyin arkadaşlar…
YOLUNUZ AÇIK OLSUN…
SEVGİLERİMLE
ASTROLOG RÜVEYDA İREM AKALIN


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS İKİZLER BURCUNDA VE VENÜS İKİZLER RETROYA GİRECEK

VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO Astroloji enerji alanıdır. Gerçeklerle yüzleşmektir. Aydınlanma bilinci ve aynalık prensibi astroloji ile yakalanır. Psiko-sosyolojik bir ekol yoludur. VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO TARİH ARALIĞI : 2 MAYIS 2020- 7 TEMMUZ 2020 2 MAYIS 2020 - 22 MAYISA 2020 GÜNLERİNDE DURAĞANLIK DEVREDE 23 MAYISTA RETROYA TAM GEÇİŞ OLACAK. 15 MAYIS- 7 MAYIS 2020 GECE YARISI 03.50 YE KADAR Kİ SÜREÇTE AKREP DOLUNAYINDAN DOLAYI  ARIZALI BAZI KONULAR İLETİŞİMDE İLİŞKİLERDE DAHA YOĞUNLAŞABİLİR. ABARTILI İLETİŞİM VE İLİŞKİ TUTANAĞI ZAMANI... DURAĞANLIKLAR RETROLARDAN DAHA SORUNLU VE ÇATLATICI ETKİYİ VERİRLER DİKKAT EDİN. GÖLGELİ GÜNLERDE DENİR.GÖLGENİZLE BİLE DİDİŞEBİLİR,HATTA YANLIŞ ALGILAYIP KAÇABİLİRSİNİZ. YANLIŞLIKLARA HATALARA ALDANMALARA EN AÇIK GÜNLER GÖLGELİ DURAĞAN VENÜS GÜNLERİDİR. 22 MAYIS NET RETROYA GİRİŞ - 7 TEMMUZ 2020 RETRODAN NET ÇIKIŞ EN İYİ TARAFI SANATSAL AKTİFLİĞİ TETİKLEMESİ OLACAKTIR. 2 MAYIS 2020 GÜNÜ İTİBARİYLE RETRO

ŞİRON NEDİR??? RETROSUNDA NELER YAŞANABİLİR...???

ŞİRON BİLGE ÖĞRETİCİ ŞAMAN  İKİ HAT (SATÜRN VE URANUS) ARASINDA KİLİT AÇICI ANAHTAR  5 TEMMUZ 2020---19 TEMMUZ 2020  İTİBARİYLE  ŞİRON KOÇ BURCUNDA DURAKTA. 19 TEMMUZ 2020 DE RETRO  HAREKETİNE TAM BAŞLAR 9 ARALIK 2020 DE TEKRAR  DURAĞA DÖNECEK  DÜZ HAREKETE GEÇİŞ İÇİN  HAZIRLANACAK  22 ARALIK 2020 DE 15.27 DE DÜZ  HAREKETİNE DÖNECEK. 6 AY DURAK VE RETRO UZUN BİR SÜRE DURAĞANLIK VE  RETROSUYLA  GEÇMİŞ KALINTILARA  BİZLERİ KOŞTURABİLİR. ESKİ AĞRI SIZILARI ÜZÜNTÜLERİ  GERİDE BIRAKMAK İÇİN  ÇABALAMAMIZ GEREKİYOR. ŞİRON, Yunan mitolojisinde centaurdur. Ş ifac ıdır.Kendi dışında herkese bilge yanlarıyla  sanatta tıpta eğitimde askerlikte faydalı olmuştur. yaralarına şifa kaynağı bulmuştur. Ancak bir tek kendisine faydası olamamıştır. terzi kendi söküğünü dikemez derler ya  işte bu minval marsın attığı ok yanlışlıkla şirona saplanır ve  şiron o günden sonra acı ve üzüntü ile  yarası ile başbaşa kalır ta ki p rometheusla anlaşıp ölümlü olmayı kabul edenene kadar. yani ölümsüzlükten vazgeçmişt

YENGEÇ BURCUNDA 28 DERECEDE SATÜRN KARŞITLIĞI İLE YENİAY

20.7.2020 PAZARTESİ İSTANBUL SAATİ  İLE   22.32 DE  YENGEÇ BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK  YENİAY  28 DERECE DE 6.EV KONULARINI KARŞIMIZA GETİRİYOR. SORUMLULUKLARIMIZLA KARŞILAŞMAK YÜKÜMLÜLÜKLERİMİZİ SIRTLANMAK VE ANGARYA İŞLERİ HER TÜRLÜ ENGELE KARŞI YAPILANDIRARAK  YENİ BAŞLANGIÇLARA ADIM ATMAMIZA FIRSATLAR VERECEK. AİLE AKRABALAR TABANLI HATTA ÜLKE SINIRLARINI TERKETME TABANLI BİR YENİAY ENERJİSİ DE VAR MI VAR. . YENİAYLA BİRLİKTE EKSİK KALMIŞ YAPILMAMIŞ TÜM İŞLER BİTMEYE MUKTEDİR OLACAK. BU YENİAY   AŞK HAYATINDA SEVGİ İLE İLGİLİ KONULARIMIZDA DEĞER GÖRMEKLE İLGİLİ İRDELEMELERİ BİZE YAŞATIR. KENDİMİZİN DUYGULARIMIZIN FARKINA VRMAMIZI SAĞLAYACAK  İŞLERİMİZDE İLAHİ YARDIMLAR DAN FAYDALANARAK YOLUMUZU AÇACAĞIZ. .HİÇ UMMADIĞINIZ BİR ANDA BİR KİŞİ SİZE YARDIM ELİNİ UZATACAKTIR. YÜKSELEN KOVA BURCUNDA VE 0 DERECE DE ŞANS NOKTASI İLE BİRLİKTE ÇEVREMİZE ŞANS DA GETİREBİLİRİZ.ŞANSLI TANIŞMALAR KARŞILAŞMALAR YAŞAYABİLİRİZ. NORMAL ŞARTLARDA YENİAY  BİR HAFTA ÖNCE VE SONRASINA KADAR ETKİSİNİ YANSITIR.