Ana içeriğe atla

                                                            

                              
 SATÜRN OĞLAK BURCUNDA 

20 aralık 2017 Çarşamba günü - saat: 07.48 gibi satürn oğlak burcuna geçiş yaptı. 
22 mart 2020 Pazar günü – saat: 06.57 ye kadar oğlak burcunda kalacak. 
Ancak 17 aralık 2020 Perşembe günü – saat 08.03 gibi Satürn’ün oğlak burcu versiyonu tam sonlanacak. 
Çünkü retrolar (geri adımla dönüşler ) yapacak. 
Retro hareketleri : 
1.cisi : 12 nisan 2018 itibariyle durağana geçip retro yapacak 12 eylül 2018 de retro hareketini bitirecek. 
2.cisi : 24 nisan 2019 da tekrar durağana girip retro yapacak 24 eylül 2019 da retro bitişi olacak. 
3.cüsü : tam Satürn oğlak burcundan çıktı dediğimiz dönem de tekrar retro yapıp oğlağa gerileyecek daha bitmemiş olan organizasyonları hale yola koymaya gelecek. 
2020 yılında temmuzunda oğlakta gerileyecek ve oğlak burcundan tam çıkışı 17 aralık 2020 yi bulacak.  

Retro hareket demek : 
Enerjinin içe yönelmesi ile birlikte arta kalanların beklemeye alınmasına, gecikmesine, engellenmesine, sıkıntılara, tekrarlara, kontrol edilmesi gereken konuların önümüze serilmesine neden olur. 

Retroları genel anlamda anlamanız için şöyle bir örneklersek

Yola çıkmışken çaydanlığı ocakta açık bıraktığınızı hatırlayarak durup tekrar eve dönmek ve tekrar yola çıkış gibi çalışır. Tabii bu dönüşler esnasında önünüze başka konular da yansıyabilir. 


SATÜRN’ün OĞLAK BURCUNDA olması ne demek? 

Daha evvel Satürn’ün nasıl bir gezegen olduğunu Satürn yay burcuna girdiğinde yayınlamıştım ve Satürn’ün yay burcu semboliği içinde hoşgörü ve hoşgörüsüzlüğün yayılımını sınırlar çerçevesinde bir başöğretmen edasıyla harekete geçirebileceğini vurgulamıştım. 

Satürn’ün; karmanın lordu, evrenin zamanlayıcısı, sert ve acımasız öğretici bir karaktere sahip gezegen olduğunu anlatmıştım. 

Amma velakin an itibariyle Satürn kendi yönettiği burçta daha rahat daha öncü daha başlatıcı şekilde acımasızlığını gösterecektir. 

Affetmeyi kaile almadan yönetimsel olarak otoritenin en üst oktavı şeklinde bilir kişilik kullanacaktır. 

Tam sorumluluk tam menfaat enerjisi ile kontrolü asla ve katiyen elden bırakmayacaktır.Bu yönde tüm sertlikleri kullanarak eyleme harekete geçecektir. 

Satürn eski olanı yaşlılığı olgunluğu kayaları dağları anıtları mezarları eski kalıntılar gibi sembolikleri de içerir. 

Oğlak burcu da zaten Satürn’ün etinden sütünden olduğu için bu gibi sembolikleri içeriğinde barındırır. 

Sonuç ise çok açık ve net söyleyeyim GESTOPA şeklinde icraat yapacak olan gezegen burç açı vb. kombinasyonları ile karşı karşıyayız. 

Bu durum asla ödün vermeyen kuralcı yeri geldiğinde çıkarcı gülmeyen sevgi vermeyi bilmeyen daha doğrusu sevgiyi kurallar çerçevesinde tutan vıcık vıcık sevgi enerjisinden hoşlanmayan laubalilikten hiç haz etmeyen hatta bu duruma karşı çok sert tutumlar sergileyebilen kendisine kariyerine ve sorumluluğunu aldığı kişi veya kişilere zarar verecek olan her ne olursa olsun çok rahatlıkla yutan ve asla da pişmanlık duymayan bir enerji aktivasyonu karşımızda. 

Bu Satürn oğlak versiyonu çok güçlü çok yapılandırıcı çok sistematik önünde CEKETLER İLİKLENİR o kadar yani. 

Bu sizleri hemen korkutmasın. 

Çünkü Satürn hep vardı hep olacaktır. 
Bizim bilmemiz gereken nerede ne yapmalıyız nasıl sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. 

Ayrıca Satürn 29/30 yılda bir aynı burca gelir ki biz buna döngü deriz. Satürn oğlak versiyonunu en yakın dönem olarak 14 şubat 1988 yılı ile şubat 1991 yılları arasında yaşadık. 

O dönem yeni doğan veya doğmuş olanlar haricinde genç olanlar çocuk olanlar ileri yaşlarda olanlar şöyle bir düşünsünler çevresel toplumsal ailesel neler yaşandığını. 

Benzerlerine maruziyetler söz konusu olabilir. 
Tabi ki aynı versiyonlar değil de farklı versiyonlar olarak benzerlikler taşıyacaktır. 

SATÜRN OĞLAK İNGRESS 360 lık ve 90 lık haritalar 



Satürn Oğlak ingress haritalar kombinesine göre 

Ailede toplumda yönetimi idareyi elinde bulunduranların (patron baba eş gibi otorite kim ise ) tüm değişken şartların öncülüğünde tutku ve fanatizm boyutunda gizlilikle düzenlemelerin ortaya konulacağını sertlikler ile savunuma yönelik adalet için yapılanmalarda mücadeleci davranılacağını söyleyebiliriz. 

Yani kısacası ben öyle istediğimi yapmaya ha deyince kalkmaya oturmaya muktedir olmayabilirim demektir. Destur demektir. 

Sorumluluklardan kaçış olmayacağı bir gerçektir. ve bilinçli sorumluluk neticesi kalıcı sonuçlar çözümlemeler olacaktır. 

bedellerin mukadderatla birlikte kadersel çalışması mümkündür. ve sert olacaktır. ilahi sezgisel bilgelikle çalışmalara yeni oluşumlara açılımlar hatta projelerin keşfine şahitliklerimiz olacaktır.

liderliğin el değişimi yeni bir lider doğumu sözkonusu. şafakla birlikte pervasızlık enerjisinin etkisi ile ortaya çoklu tartışmalar vb.nin çıkabileceğini söyleyebiliriz. 

Güçlü olma gücü elde tutma güç savaşları içinde olma güdüsü yoğun olup açık şekilde görünür güçlü düşmanlar ile karşılaşabiliriz. 

Nedeni Satürn oğlağın 18 adımda Plüton oğlak ile ortaklık içerisinde olup marsla birlikte eyleme geçirme kuvvetleri olacaktır. 

Çok büyük oluşumlar veya yıkımlar parçalanmalar bölünmeler toplumsal ailesel grupsal bazlarda yaşanacaktır. sertlik yöntemleri ile ani değişimlerin yıldırım enerjisi de söz konusudur. 

Geçmişe dair kullandığınız söz vb durumlar ilahi yapı ile kanun gibi önünüze gelebilir. 

Askeri veya sivil alanlarda çoğu toplumlarda mücadeleler olacaktır. hem de bir daha hiçbir şey aynı olamayacak dönüşümler şeklinde. 

Mesuliyetler artacak gerçekçilik daha belirginleşecek her ne kadar arkadan konuşma kandırılma vb.ler olsa da asla hiç kimse için sorumluluklardan kaçış olmayacaktır. 

Bu yüzden ayaklarınızı cidden sağlam basın sağlam temeller atmaya çalışın. 
kendi yönetiminizi idarenizi başkalarına teslim etmeyin. baskı engel sorun depresifliklere dikkat edin. 

Sağlıksal olarak diş kemik gibi vucudunuzun yapı taşlarını oluşturan organizmanıza iyi bakın. 

kontrolü elden bırakmayın. derin dönüşümler aşamasını şimşek hızıyla agresifleşip isyankar hallere sokmayın. psikolojik olarak yaşanacakların veya yaşanmışlıkların aktivasyonlarını iyi idare etmeye çalışın. 

Satürn girdiği her alanda ağırlığını ve saygınlığını gösterir. 

Burada plütonla birlikte çalışacakları için daha güçlü konumda olacaktır. 

Marsın da alt yapı olarak hep destek tam destek hareketleri etkin olacaktır. 

Jüpiterle yaptıkları irade birliği de konuları derinlemesine yukarıya çıkaracaktır. 

iyi veya kötü tuz veya biber olmadı şeker tadında kalifiye günler bizleri bekler. 

ÖNCÜLÜKTE DEĞİŞEN KURALLAR ÇERÇEVESİNDE SABİT VE GÜZEL NETİCELERLE ALGI İRADESİ KULLANIMI İLE GÜZEL GÜNLERE YÜRÜYELİM.


SEVGİLERİMLE  
ASTROLOG RÜVEYDA İREM AKALIN

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS İKİZLER BURCUNDA VE VENÜS İKİZLER RETROYA GİRECEK

VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO Astroloji enerji alanıdır. Gerçeklerle yüzleşmektir. Aydınlanma bilinci ve aynalık prensibi astroloji ile yakalanır. Psiko-sosyolojik bir ekol yoludur. VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO TARİH ARALIĞI : 2 MAYIS 2020- 7 TEMMUZ 2020 2 MAYIS 2020 - 22 MAYISA 2020 GÜNLERİNDE DURAĞANLIK DEVREDE 23 MAYISTA RETROYA TAM GEÇİŞ OLACAK. 15 MAYIS- 7 MAYIS 2020 GECE YARISI 03.50 YE KADAR Kİ SÜREÇTE AKREP DOLUNAYINDAN DOLAYI  ARIZALI BAZI KONULAR İLETİŞİMDE İLİŞKİLERDE DAHA YOĞUNLAŞABİLİR. ABARTILI İLETİŞİM VE İLİŞKİ TUTANAĞI ZAMANI... DURAĞANLIKLAR RETROLARDAN DAHA SORUNLU VE ÇATLATICI ETKİYİ VERİRLER DİKKAT EDİN. GÖLGELİ GÜNLERDE DENİR.GÖLGENİZLE BİLE DİDİŞEBİLİR,HATTA YANLIŞ ALGILAYIP KAÇABİLİRSİNİZ. YANLIŞLIKLARA HATALARA ALDANMALARA EN AÇIK GÜNLER GÖLGELİ DURAĞAN VENÜS GÜNLERİDİR. 22 MAYIS NET RETROYA GİRİŞ - 7 TEMMUZ 2020 RETRODAN NET ÇIKIŞ EN İYİ TARAFI SANATSAL AKTİFLİĞİ TETİKLEMESİ OLACAKTIR. 2 MAYIS 2020 GÜNÜ İTİBARİYLE RETRO

ŞİRON NEDİR??? RETROSUNDA NELER YAŞANABİLİR...???

ŞİRON BİLGE ÖĞRETİCİ ŞAMAN  İKİ HAT (SATÜRN VE URANUS) ARASINDA KİLİT AÇICI ANAHTAR  5 TEMMUZ 2020---19 TEMMUZ 2020  İTİBARİYLE  ŞİRON KOÇ BURCUNDA DURAKTA. 19 TEMMUZ 2020 DE RETRO  HAREKETİNE TAM BAŞLAR 9 ARALIK 2020 DE TEKRAR  DURAĞA DÖNECEK  DÜZ HAREKETE GEÇİŞ İÇİN  HAZIRLANACAK  22 ARALIK 2020 DE 15.27 DE DÜZ  HAREKETİNE DÖNECEK. 6 AY DURAK VE RETRO UZUN BİR SÜRE DURAĞANLIK VE  RETROSUYLA  GEÇMİŞ KALINTILARA  BİZLERİ KOŞTURABİLİR. ESKİ AĞRI SIZILARI ÜZÜNTÜLERİ  GERİDE BIRAKMAK İÇİN  ÇABALAMAMIZ GEREKİYOR. ŞİRON, Yunan mitolojisinde centaurdur. Ş ifac ıdır.Kendi dışında herkese bilge yanlarıyla  sanatta tıpta eğitimde askerlikte faydalı olmuştur. yaralarına şifa kaynağı bulmuştur. Ancak bir tek kendisine faydası olamamıştır. terzi kendi söküğünü dikemez derler ya  işte bu minval marsın attığı ok yanlışlıkla şirona saplanır ve  şiron o günden sonra acı ve üzüntü ile  yarası ile başbaşa kalır ta ki p rometheusla anlaşıp ölümlü olmayı kabul edenene kadar. yani ölümsüzlükten vazgeçmişt

YENGEÇ BURCUNDA 28 DERECEDE SATÜRN KARŞITLIĞI İLE YENİAY

20.7.2020 PAZARTESİ İSTANBUL SAATİ  İLE   22.32 DE  YENGEÇ BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK  YENİAY  28 DERECE DE 6.EV KONULARINI KARŞIMIZA GETİRİYOR. SORUMLULUKLARIMIZLA KARŞILAŞMAK YÜKÜMLÜLÜKLERİMİZİ SIRTLANMAK VE ANGARYA İŞLERİ HER TÜRLÜ ENGELE KARŞI YAPILANDIRARAK  YENİ BAŞLANGIÇLARA ADIM ATMAMIZA FIRSATLAR VERECEK. AİLE AKRABALAR TABANLI HATTA ÜLKE SINIRLARINI TERKETME TABANLI BİR YENİAY ENERJİSİ DE VAR MI VAR. . YENİAYLA BİRLİKTE EKSİK KALMIŞ YAPILMAMIŞ TÜM İŞLER BİTMEYE MUKTEDİR OLACAK. BU YENİAY   AŞK HAYATINDA SEVGİ İLE İLGİLİ KONULARIMIZDA DEĞER GÖRMEKLE İLGİLİ İRDELEMELERİ BİZE YAŞATIR. KENDİMİZİN DUYGULARIMIZIN FARKINA VRMAMIZI SAĞLAYACAK  İŞLERİMİZDE İLAHİ YARDIMLAR DAN FAYDALANARAK YOLUMUZU AÇACAĞIZ. .HİÇ UMMADIĞINIZ BİR ANDA BİR KİŞİ SİZE YARDIM ELİNİ UZATACAKTIR. YÜKSELEN KOVA BURCUNDA VE 0 DERECE DE ŞANS NOKTASI İLE BİRLİKTE ÇEVREMİZE ŞANS DA GETİREBİLİRİZ.ŞANSLI TANIŞMALAR KARŞILAŞMALAR YAŞAYABİLİRİZ. NORMAL ŞARTLARDA YENİAY  BİR HAFTA ÖNCE VE SONRASINA KADAR ETKİSİNİ YANSITIR.