Ana içeriğe atla
Jüpiter Akrep burcuna 10 Ekim 2017 tarihinde
16.20 de İstanbul saati ile Salı günü itibariyle misafirliğe gelmiş bulunuyor.
14 ay kadar da misafirliği sürecek.
misafirliğin uzunluğu retro yapmasından kaynaklanacak.
(1 mart 2018 tarihinde durağan pozisyon alacak 17 mart 2018 de retro harekete gececek 2 temmuz 2018 tarihinde tekrar durağanlaşacak 19 temmuz 2018 tarihinde gece 02.43.19  da İstanbul saati ile retrosu bitecek.)
Yani 8 kasım 2018  16.19 da İstanbul saati ile perşembe günü Akrep burcunu terkedecek.


JÜPİTER AKREBİ AYRI AYRI İÇERİKLERİ İLE SİZE TANITMAK İSTİYORUM.


                                                                                                          
İlgili resim
jüpiterin içerikleri


Jupiter büyük ilahi bir gücün yüksek felsefenin inançların eğitimin yabancı yerlerin keşfedilmesi demektir.
büyüme gelişme demektir.iyimserliğin hoşgörünün en alt veya en üst seviyelerde yaşamayı gösterir.
hoşgörüsüzlük aşırı güven bilgiçlik taslama zayıflık kibir iflaslar fanatizm gibi sembolikler de içerir.
hakimler avukatlar akademisyenler doktorlar yatırımcılar büyükelçiler diplomatlar  bakanlar denizciler havacılar jokeyler yayıncılık yabancı diller gibi de mesleki sembolikleri içerir.
Şans ve kısmet gezegeni olarak da adlandırılır. ancak Jüpiter bir nevi Çarkıfelek oyunu gibidir. nerede duracağı size ne getireceği belli olmaz.
zenginlik bolluk bereket taşınma ev alma getirebileceği gibi haritalar  dahilinde çuvallamalar yaşatabilir.
iyicil bir gezegen olarak adlandırılır fakat ilahi felsefe neye ve kime diyerek çalışır.
aldığın veya almadığın dersler neticesi çıkış veya geçişler yaşatabilir.
Ayrıca Jüpiterle birlikte Neptün ile  Şiron devinim yaparlar.
yani bilinmeyenin dağılımların ideallerin yaraların kırgınlıkların sakatlıkların  büyütülmesi veya küçültülmesi çözümlenmesi için keşifler söz konusudur.
yaralara merhem olmak için birlikte çalışmalar yapabilirler.
burada bunu özellikle belirtiyorum çünkü dünya da toplumsal anlamda kişisel anlamda Jüpiter'in tek başına hareket etmediğini    rahmani ilahi anlamda yaralı şifacıdan  el  aldığını da anlamak gerekir.
hiç bir gezegen alt yapısız değildir...
İlgili resim
Akrep burcunun içeriğine geçersek derinlik ihtiva eder.
krizler ile yaşamak demektir.
zorludur ve zorlar. dönüştürücü manipüle edici gözlemci derin araştırmacı dedektifvari tutkulu maneviyatı güçlü azimli saplantılı kıskanç kuşkucu tuttuğunu bırakmayan farklı bir inat biçimine sahip hırslı  sabrı güç elde etme veya  gücü elinde tutabilme  adını kullanabilen  sabit sezgisel şehvetli medyumik gizemli  gibi sembolikleri içerir.
bunun yanısıra akrep özelliği olan  zehirini çıkaramadığı zaman ya kendine ya da  karşındakine çok zarar verici olabilecek kadar tehlikelidir.
akrebin şifacı  özellikleri çok yüksektir iyi kullanımı insanlara çok yardımcı olur.
gizli bir kaşiftir. ölümle yaşam arasında hayatın keşfini sağlamlığını ortaya koydurur.
dönüştürme ile  değişime iter.
akrep ile oyun oynanmaz  kızdırılmaya gelmez bu yüzden düşmanlığını kazanmayın.
Akrep burcunun dostluğu ise gerçekten ölümünedir.
Akrep burcu bataklıklar kötü kokan yerler haşereler zehirli hayvanlar zehir ihtiva eden bölgeler ıssız ve sessiz yerler bahçeler bağlar çamurlu bataklık olan yerler kötü kokan yerleri terk edilmiş ıssız yerleri çöp kutularını verir.
tüm dönüşüm ihtiva eden  organik gübre kimya laboratuvarları üzüm bağları  fermantasyon yapılabilecek yerler petrol rafinerileri gibi yerleri gösterir.

şiddet içerebilen gizli alanları kişileri narkotik uzmanlarını dedektifleri polisleri kasapları et satılan marketleri cerrahları operasyon yapılan yerleri ameliyathaneleri eczacıları  psikologları danışmanları gümrükçüleri yatırımcıları bankacıları vergi memurlarını kredi borç işlerini mirasları cenaze levazımatçılarını gece klüplerini orada çalışanları gibi pek çok mesleki alanları içeriğinde   barındırır.
yukarıda yazdığım sembolikler dahilinde okuduklarınızı kaile almaya çalışın...


SEVGİLER
ASTROLOG RÜVEYDA İREM AKALIN

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS İKİZLER BURCUNDA VE VENÜS İKİZLER RETROYA GİRECEK

VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO Astroloji enerji alanıdır. Gerçeklerle yüzleşmektir. Aydınlanma bilinci ve aynalık prensibi astroloji ile yakalanır. Psiko-sosyolojik bir ekol yoludur. VENÜS İKİZLER BURCUNDA RETRO TARİH ARALIĞI : 2 MAYIS 2020- 7 TEMMUZ 2020 2 MAYIS 2020 - 22 MAYISA 2020 GÜNLERİNDE DURAĞANLIK DEVREDE 23 MAYISTA RETROYA TAM GEÇİŞ OLACAK. 15 MAYIS- 7 MAYIS 2020 GECE YARISI 03.50 YE KADAR Kİ SÜREÇTE AKREP DOLUNAYINDAN DOLAYI  ARIZALI BAZI KONULAR İLETİŞİMDE İLİŞKİLERDE DAHA YOĞUNLAŞABİLİR. ABARTILI İLETİŞİM VE İLİŞKİ TUTANAĞI ZAMANI... DURAĞANLIKLAR RETROLARDAN DAHA SORUNLU VE ÇATLATICI ETKİYİ VERİRLER DİKKAT EDİN. GÖLGELİ GÜNLERDE DENİR.GÖLGENİZLE BİLE DİDİŞEBİLİR,HATTA YANLIŞ ALGILAYIP KAÇABİLİRSİNİZ. YANLIŞLIKLARA HATALARA ALDANMALARA EN AÇIK GÜNLER GÖLGELİ DURAĞAN VENÜS GÜNLERİDİR. 22 MAYIS NET RETROYA GİRİŞ - 7 TEMMUZ 2020 RETRODAN NET ÇIKIŞ EN İYİ TARAFI SANATSAL AKTİFLİĞİ TETİKLEMESİ OLACAKTIR. 2 MAYIS 2020 GÜNÜ İTİBARİYLE RETRO

ŞİRON NEDİR??? RETROSUNDA NELER YAŞANABİLİR...???

ŞİRON BİLGE ÖĞRETİCİ ŞAMAN  İKİ HAT (SATÜRN VE URANUS) ARASINDA KİLİT AÇICI ANAHTAR  5 TEMMUZ 2020---19 TEMMUZ 2020  İTİBARİYLE  ŞİRON KOÇ BURCUNDA DURAKTA. 19 TEMMUZ 2020 DE RETRO  HAREKETİNE TAM BAŞLAR 9 ARALIK 2020 DE TEKRAR  DURAĞA DÖNECEK  DÜZ HAREKETE GEÇİŞ İÇİN  HAZIRLANACAK  22 ARALIK 2020 DE 15.27 DE DÜZ  HAREKETİNE DÖNECEK. 6 AY DURAK VE RETRO UZUN BİR SÜRE DURAĞANLIK VE  RETROSUYLA  GEÇMİŞ KALINTILARA  BİZLERİ KOŞTURABİLİR. ESKİ AĞRI SIZILARI ÜZÜNTÜLERİ  GERİDE BIRAKMAK İÇİN  ÇABALAMAMIZ GEREKİYOR. ŞİRON, Yunan mitolojisinde centaurdur. Ş ifac ıdır.Kendi dışında herkese bilge yanlarıyla  sanatta tıpta eğitimde askerlikte faydalı olmuştur. yaralarına şifa kaynağı bulmuştur. Ancak bir tek kendisine faydası olamamıştır. terzi kendi söküğünü dikemez derler ya  işte bu minval marsın attığı ok yanlışlıkla şirona saplanır ve  şiron o günden sonra acı ve üzüntü ile  yarası ile başbaşa kalır ta ki p rometheusla anlaşıp ölümlü olmayı kabul edenene kadar. yani ölümsüzlükten vazgeçmişt

YENGEÇ BURCUNDA 28 DERECEDE SATÜRN KARŞITLIĞI İLE YENİAY

20.7.2020 PAZARTESİ İSTANBUL SAATİ  İLE   22.32 DE  YENGEÇ BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK  YENİAY  28 DERECE DE 6.EV KONULARINI KARŞIMIZA GETİRİYOR. SORUMLULUKLARIMIZLA KARŞILAŞMAK YÜKÜMLÜLÜKLERİMİZİ SIRTLANMAK VE ANGARYA İŞLERİ HER TÜRLÜ ENGELE KARŞI YAPILANDIRARAK  YENİ BAŞLANGIÇLARA ADIM ATMAMIZA FIRSATLAR VERECEK. AİLE AKRABALAR TABANLI HATTA ÜLKE SINIRLARINI TERKETME TABANLI BİR YENİAY ENERJİSİ DE VAR MI VAR. . YENİAYLA BİRLİKTE EKSİK KALMIŞ YAPILMAMIŞ TÜM İŞLER BİTMEYE MUKTEDİR OLACAK. BU YENİAY   AŞK HAYATINDA SEVGİ İLE İLGİLİ KONULARIMIZDA DEĞER GÖRMEKLE İLGİLİ İRDELEMELERİ BİZE YAŞATIR. KENDİMİZİN DUYGULARIMIZIN FARKINA VRMAMIZI SAĞLAYACAK  İŞLERİMİZDE İLAHİ YARDIMLAR DAN FAYDALANARAK YOLUMUZU AÇACAĞIZ. .HİÇ UMMADIĞINIZ BİR ANDA BİR KİŞİ SİZE YARDIM ELİNİ UZATACAKTIR. YÜKSELEN KOVA BURCUNDA VE 0 DERECE DE ŞANS NOKTASI İLE BİRLİKTE ÇEVREMİZE ŞANS DA GETİREBİLİRİZ.ŞANSLI TANIŞMALAR KARŞILAŞMALAR YAŞAYABİLİRİZ. NORMAL ŞARTLARDA YENİAY  BİR HAFTA ÖNCE VE SONRASINA KADAR ETKİSİNİ YANSITIR.